Terugblik: Transferzomer 2015/2016

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Deadline Day is aangebroken, vandaag nog en dan zit de transferperiode er ook echt op. Ajax heeft zesmaal toegeslagen met het aantrekken van de Colombianen Mateo Cassierra en Davinson Sanchez, spits Bertrand Traoré, doelman Tim Krul en de ervaren Duitser Heiko Westermann. Hakim Ziyech is gisteren gepresenteerd als top aankoop, de spelmaker van FC Twente is gehaald voor de positie van aanvallende middenvelder.

Daar tegenover staat het vertrek van Jasper Cillessen (FC Barcelona) Viktor Fischer (Middlesbrough), Mike van der Hoorn (Swansea City), Lucas Andersen (Grasshoppers), Ricardo van Rhijn (Club Brugge) en de recordtransfer van Arek Milik (Napoli). Maar ook Sheraldo Becker (ADO den Haag), Lerin Duarte (contractontbinding, Heracles Almelo) en Robert Muric (Pescara, huurbasis met optie tot koop), Richairo Zivkovic (huurbasis) zijn inmiddels vertrokken.

De naderende deadline is voor Ajax1.nl een mooi moment om eens terug te blikken op de zomerse transferperiodes van de afgelopen jaren. Vandaag het zesde deel, met de zomerse transferperiode van vorig seizoen: 2015/2016.

Inkomsten lager dan uitgaven

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/terugblik-transferzomer-20152016/