S.S.C. Napoli

Zaakwaarnemer Dolberg: “Napoli kan hem niet betalen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Napoli zou opnieuw geïnteresseerd zijn in Kasper Dolberg, die inmiddels weer helemaal terug is na zijn blessure en ook weer trefzeker was. Dat meldt Corriere dello Sport.

Er zouden geregeld scouts vanuit Italië naar Nederland gestuurd worden om Dolberg in de gaten te houden. Volgens Dolbergs zaakwaarnemer is een transfer naar de club van Arek Milik en Amin Younes niet aan de orde.

De Ligt hervat groepstraining, rentree lijkt aanstaande

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs sluit donderdag weer aan bij de groepstraining van Ajax, nadat hij twee ruim een week ontbrak vanwege een knieblessure, zo meldt De Telegraaf. Naar alle waarschijnlijkheid zal de aanvoerder komende zaterdag zijn rentree gaan maken in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

De Ligt liep de blessure op in de laatste training voor het Champions League-duel tegen AEK Athene (3-0). Hierdoor mistte hij ook de topper tegen PSV. Deze week werkte hij individuele trainingen af.

Geruchtenstroom rond Tagliafico op gang na Champions League-optreden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vice-aanvoerder van Argentinië, twee keer scoren in de Champions League…. dan is het logisch dat je niet onopgemerkt blijft. En dus gonzen de eerste geruchten over Nico Tagliafico alweer rond.

Volgens Sportsmediaset zou Napoli interesse hebben in de Argentijn. Napoli lijkt Ajax-spelers sowieso altijd wel in de gaten te houden. Eerder maakten Arek Milik en Amin Younes al de overstap en ook Davy Klaassen stond lange tijd op het verlanglijst. Tagliafico heeft bovendien ook een Italiaans paspoort, wat een overstap makkelijker zou maken.

‘Naïeve’ Younes: ‘Daarom fluisterden sommige mensen dingen in mijn oor’

Bron: www.voetbalzone.nl

Een transfer van Amin Younes naar Napoli ketste in januari af en nadien werd onder meer gesuggereerd dat de aanvaller niet naar Napels wilde verkassen vanwege een nare confrontatie met de maffia aldaar. De Duitser erkende eerder al dat hij fouten heeft gemaakt, maar hij benadrukt in gesprek met DPA dat sommige geruchten compleet uit de lucht gegrepen zijn.

Younes heeft spijt van manier waarop hij bij Ajax vertrok

Bron: ajaxfanzone.nl

Amin Younes heeft spijt van de manier waarop hij is vertrokken bij Ajax. De 25-jarige Duitse aanvaller geeft toe dat hij in het afgelopen half jaar een aantal keer verkeerd heeft gehandeld. “Ik ben verantwoordelijk voor alles wat ik doe en moet leven met de consequenties. Ik heb fouten gemaakt”, aldus Younes in een interview met het Duitse persbureau DPA. Younes weigerde in maart in te vallen bij Ajax in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (4-1).

Pages

Subscribe to S.S.C. Napoli