S.S.C. Napoli

Schreuder heeft duidelijke eis in zoektocht naar versterkingen

Bron: source

Ajax heeft een belabberde eerste seizoenshelft achter de rug. De Amsterdammers moeten in de Eredivisie Feyenoord voor zich dulden en waren in de Champions League kansloos tegen Liverpool en Napoli. Ajax moet dus vol aan de bak in de tweede seizoenshelft. Winterse versterking lijkt daarbij geen overbodige luxe te zijn. De club is in ieder geval van plan de selectie te gaan versterken, maar trainer Alfred Schreuder heeft wel een duidelijke eis.

Ajax O18 overwintert in Youth League na 3-1 zege op Liverpool

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax O18 heeft zich woensdagmiddag verzekerd van overwintering in de Youth League. De ploeg van trainer Frank Peereboom wist Liverpool met 3-1 te verslaan. Na een kwartier spelen opende Banel de score waarna Misehouy vlak voor rust de 2-0 wist te maken. Kort daarop scoorde Liverpool via Trent Kone-Doherty. In de tweede helft klopte Liverpool nadrukkelijk op de deur maar het was Kalokoh die met wat geluk de 3-1 scoorde. De laatste speelronde zal gaan uitwijzen wie er groepswinnaar wordt en dus een ronde vrijstelling krijgt. De nummer twee komt in een tussenronde terecht.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Liverpool

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond moet Ajax zijn laatste kans grijpen om nog door te kunnen gaan in de Champions League. Alleen als er gewonnen wordt van Liverpool, is er op de laatste speeldag nog iets nodig. De Amsterdammers worden gesteund door een uitverkochte Johan Cruijff Arena, maar natuurlijk kun je het duel ook op tv volgen als je er niet bij kunt zijn.

Live Ajax – Liverpool: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat woensdagavond een cruciale wedstrijd op het programma in de groepsfase van de Champions League. Ajax moet namelijk met meer dan één doelpunt verschil winnen van Liverpool en heeft in de laatste speelronde een zege bij Rangers FC en een nederlaag van Liverpool tegen Napoli nodig om te overwinteren in de Champions League. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht.

RKC-Ajax; statistieken liegen niet

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

RKC neemt het zondag op tegen Ajax. De ploeg uit Waalwijk speelde in competitieverband 51 keer tegen de Amsterdammers, maar won slechts tweemaal. De laatste keer dat RKC thuis van Ajax won was in het seizoen 1988-1989. De Amsterdamse club won de laatste acht wedstrijden op rij tegen de ploeg uit Waalwijk. De meest recente overwinning van Ajax in Waalwijk was in het seizoen 2021-2022, toen het maar liefst 0-5 werd. De laatste keer dat RKC resultaat haalde tegen de regerend landskampioen was in het seizoen 2013-2014, toen het treffen in 0-0 eindigde.

Gullit keihard voor Timber en Blind: "Het is echt verschrikkelijk"

Bron: source

Waar de defensie van Ajax vorig seizoen niet tot nauwelijks te passeren was, krijgt het dit seizoen het ene na het andere doelpunt om de oren. In twee wedstrijden tegen Napoli moest Remko Pasveer tien keer vissen. De doelman maakt de laatste weken weliswaar geen overtuigende indruk, maar dat geldt ook voor Jurriën Timber en Daley Blind. Ruud Gullit was bij het programma Rondo van Ziggo Sport erg kritisch op de Oranje-internationals.

Pages

Subscribe to S.S.C. Napoli