S.S.C. Napoli

AS Roma en Napoli jagen op 17-jarige Ajacied Milovanovic

Bron: ajaxfanzone.nl

AS Roma en Napoli hebben beiden hun zinnen gezet op Metja Milovanovic, zo meldt de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport. Milovanovic is een 17-jarige linker centraleverdediger met Servische roots en een Nederlands paspoort en de aanvoerder van Oranje Onder 17.  De linkspoot werd geboren in Vlaardingen en speelde in de jeugd eerder voor Feyenoord en Sparta. Afgelopen seizoen speelde hij voor Ajax onder-17.

Ajacieden in het buitenland #20: Ruime overwinning voor Frenkie en Dest

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax had weer een aardig goed weekend, mede door puntverlies van PSV en een overwinning op Heracles, maar hoe ging het met de Ajacieden in het buitenland?

FC Barcelona

Frenkie de Jong, Sergiño Dest en Ronald Koeman gaan door met winnen in Spanje, en krijgen steeds meer vertrouwen. Zaterdag werd er met 5-1 gewonnen van Deportivo Alaves, en beide oud-Ajacieden stonden in de basis.

Atletico Madrid

Jansen hunkert naar eerste topduel: ‘AZ kan PSV bestrijden zoals Ajax dat deed’

Bron: www.ad.nl

AZ-trainer Pascal Jansen zag de afgelopen dagen bij zijn spelers een hunkering als het gaat om het spelen van een topwedstrijd. Morgenavond kunnen ze in Eindhoven aan de bak tegen PSV. ,,Ze kijken er enorm naar uit. Het is misschien wel te vergelijken met de wedstrijd in de Europa League tegen Real Sociedad en Napoli, ook twee tegenstanders waarmee je je meet met de beste.”

Pages

Subscribe to S.S.C. Napoli