KNVB

Van Lunteren vertrekt na 6 jaar bij de Ajax Vrouwen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na zes seizoenen lang het shirt van Ajax Vrouwen om haar schouders te hebben gedragen, gaat Desiree van Lunteren Amsterdam verlaten voor een avontuur in de Bundesliga bij SC Freiburg.

Niet de Duitse topclub zelf, maar de privésponsor OrangeGas koopt het contract van Van Lunteren af, waardoor ze transfervrij overkomt. Over het bedrag dat daarmee gemoeid is, worden geen uitspraken gedaan. Wel verklaart OrangeGas-woordvoerder Marcel Borger: “De afkoopsom is niet te vergelijken met de bedragen bij de mannen, maar het is een serieus bedrag voor het vrouwenvoetbal.”

Privésponsor koopt contract Van Lunteren af bij Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Van Lunteren (rechts) trekt naar de Bundesliga. © Pro Shots

Ze was er vanaf het begin bij, maar na zes seizoenen draagt Desiree van Lunteren niet langer het shirt van Ajax Vrouwen. Het is niets raars dat een Ajaxspeelster een transfer maakt. De manier waarop de overgang naar Duitsland tot stand komt, is wel anders.

Het contract van Van Lunteren liep nog een jaar door en wordt niet afgekocht door haar nieuwe werkgever SC Freiburg, maar een privésponsor. Dankzij tussenkomst van OrangeGas hoeft de Duitse topclub geen transfersom te betalen.

Update: Geen wijzigingen voor Ajax in definitieve programma Eredivisie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het nieuwe eredivisieseizoen zal van start gaan op vrijdagavond 10 augustus, met de wedstrijd PEC Zwolle – Heerenveen. Ajax ontvangt op zaterdag 11 augustus eerst Heracles Almelo. Dit blijkt uit het conceptprogramma eredivisie, dat de KNVB vandaag heeft verzonden aan de clubs en gemeenten.

Ook de eerste topper staat al vroeg op het programma. Op 23 september mag Ajax al naar Eindhoven voor de kraker tegen PSV. De eerste klassieker is op 28 oktober, wanneer Feyenoord naar de Johan Cruijff Arena komt.

Top! Clubs stemmen voor vaste prijs kaartjes uitvak

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax heeft altijd al volle uitvakken, nu tegen een zachter prijsje! © De Brouwer

Er geldt vanaf het nieuwe seizoen een vaste bruto adviesprijs voor alle uitvakken van de eredivisie. Dit is de uitkomst van een stemming die de clubs hebben gehouden. Het komt erop neer dat puur het wedstrijdkaartje voortaan 15 euro kost.

Uitsupporters zijn zonder twijfel de meest loyale supporters – ze volgen hun club in weer en wind kriskras het land door – maar het zijn ook de supporters die het meeste geld kwijt zijn aan het steunen van hun club.

Handig! Even klikken en speelschema Ajax staat in je agenda!

Bron: www.ajaxlife.nl

Je kunt weer precies zien hoe laat je moet juichen! © De Brouwer

Hey, psst, check je digitale agenda eens! Als je bekend bent met ons speelschema van Ajax dan zie je dat alle wedstrijden voor seizoen 2018/2019 alweer in je agenda staan. Aan het concept van de KNVB verandert toch niet zo veel meer, dus alles is al bijgewerkt.

Het is al diverse seizoenen op rij vaste prik dat Jeremy de moeite neemt snel alle duels van Ajax, inclusief locatie en aftraptijd, toe te voegen aan de digitale kalender. Dit keer is het allemaal supersnel geregeld, waarvoor hulde!

Pages

Subscribe to KNVB