KNVB

De Ligt: “Die enorme ontlading zal ik echt nooit, nooit vergeten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eén van zijn mooiste herinneringen maakte Matthijs de Ligt al mee ín Turijn. In het Allianz Stadion kopte de verdediger Ajax naar de halve finale van de Champions League, uitgerekend tegen Juventus. “We haalden de halve finale van de Champions League en ik maakte de winnende treffer. De halve finale van de Champions League… Als je het snel genoeg zegt, klinkt het heel normaal”, laat het talent weten aan De Telegraaf.

Kreek zegt Oranje vrouwen vaarwel en keert terug naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vrouwenbondscoach Sarina Wiegman moet op zoek naar een nieuwe assistent. Michel Kreek verruilt de KNVB voor Ajax. De 48-jarige Amsterdammer gaat bij zijn vroegere club als coördinator binnen de jeugdopleiding aan de slag. ‘De afgelopen twee jaar zijn voor mij persoonlijk heel mooi geweest’, vertelt Kreek aan De Telegraaf. De baan bij Ajax biedt alleen iets wat Kreek bij de KNVB niet heeft. ‘Ik heb echter ook ervaren dat ik de dagelijkse routine mis. Dat biedt Ajax straks wel en voor mij was dat dan ook een belangrijke reden om deze nieuwe weg in te slaan.’

KNVB ziet niets in hervormingsplannen van UEFA

Bron: www.ad.nl

De Nederlandse voetbalbond KNVB en de Eredivisie CV (ECV) zien niets in de voorgestelde veranderingen van de Europese clubcompetities. Beide partijen hebben daarom deze week een brief gestuurd aan de UEFA, gericht aan secretaris-generaal Theodore Theodoridis. De brief is ondertekend door directeur betaald voetbal Eric Gudde, secretaris-generaal Gijs de Jong van de KNVB en directeur Mattijs Manders van de Eredivisie CV.

Johan Cruijff Schaal: Supporters PSV laten het massaal afweten

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wist in rap tempo alle beschikbare kaarten voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal te verkopen maar dat ligt bij PSV net even iets anders. Op de clubwebsite laat PSV weten dat er maar 534 supporters zullen afreizen naar Amsterdam terwijl de KNVB 4.639 kaartjes beschikbaar heeft gesteld voor de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen. PSV laat op de clubwebsite weten dat de geringe belangstelling voor de wedstrijd komt door de combiregeling en dat het tevens midden in de vakantie valt.

Pages

Subscribe to KNVB