KNVB

Ajax – FC Utrecht verplaatst naar 18:45 uur

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt aanstaande donderdag de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht en op verzoek van Ajax is de wedstrijd vervroegd naar 18:45 uur. Oorspronkelijk had de KNVB de wedstrijd ingepland om 20:00 uur. Reden van de verschuiving is dat Ajax nu ‘meer ruimte’ heeft om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen AZ die op de zondag daarop zal worden gespeeld en ook vervroegd is van 20:00 uur naar 14:30 uur zodat de aanwezige supporters dan geen hinder ondervinden van de avondklok.

Ajax – FC Utrecht vervroegd naar 18.45

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het duel tussen Ajax en FC Utrecht van donderdag 22 april is vervroegd naar 18.45, zo meldt de KNVB. Het duel stond gepland om 20.00.

Ajax had bij de bond om een vroeger tijdstip gevraagd, omdat het duel met AZ van zondag 25 april ook verplaatst is. Vanwege de avondklok werd dat duel naar 14.30 gehaald.

Oorspronkelijk stond Ajax – FC Utrecht in februari al op het programma, toen werd het duel echter afgelast vanwege code rood.

 

Vitesse hoopt op Peter Bosz-scenario in bekerfinale tegen Ajax

Bron: www.ad.nl

Voor het eerst in de historie van het toernooi om de KNVB-beker staan Ajax en Vitesse tegenover elkaar in de finale. De twee clubs troffen elkaar al wel negen keer eerder. Zes keer ging de zege naar de Amsterdammers, drie keer naar de Arnhemmers. De ontmoeting van zondag om 18.00 uur onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers is zonder twijfel de belangrijkste van alle ontmoetingen.

Pages

Subscribe to KNVB