KNVB

Geniale Gravenberch gaat Frenkie achterna

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax beleefde een ogenschijnlijk eenvoudige week. In de Champions League versloegen de Amsterdammers FC Midtjylland met 3-1, terwijl FC Emmen amper drie dagen later in eigen huis een 0-5 nederlaag opliep. De ploeg van Ten Hag liet andermaal zien over een talentvolle selectie te beschikken, die met overwintering in het Miljardenbal in het vooruitzicht Europa wederom kan verrassen.

Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dit weekend een uitwedstrijd en treft zaterdagavond om 18:45 uur FC Emmen.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KNVB: Een minuut stilte bij alle wedstrijden Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB, Eredivisie CV en de Coöperatie Eerste Divisie hebben met elkaar afgesproken dat er dit weekeinde bij alle wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie een minuut stilte zal worden gehouden ter nagedachtenis aan Diego Maradona. Met de minuut stilte wil het Nederlandse betaald voetbal respect betuigen aan een van de grootste voetbaliconen aller tijden, zo laat men weten in een verklaring. Maradona overleed woensdag op zestigjarige leeftijd aan een hartstilstand.

Bron: KNVB

Rus Sergei Karasev fluit duel tegen Midtjylland; Gözübüyük dat tegen Emmen

Bron: ajaxfanzone.nl

De Rus Sergei Karasev is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor het Champions League-duel tussen Ajax en FC Midtjylland van aanstaande woendag, zo meldt de UEFA via de officiële website. Karasev floot al eerder een duel van Ajax in de ArenA namelijk op 13 april 2017 de kwartfinale van de Europa League tegen Schalke 04 (2-0). De aftrap bij Ajax tegen FC Midtjylland is woensdagavond om 21.00 uur.

Pages

Subscribe to KNVB