'Serieuze kans bij Ajax te komen'

Bron: www.ajax.nl

De Ajax Talentendagen genieten sinds jaar en dag grote bekendheid. Dit seizoen is de succesvolle formule iets aangepast. In samenwerking met Ajax' Partner van de Toekomst ABN AMRO worden de Talentendagen voor het eerst op locatie gehouden. Woensdagmiddag was bij SC Buitenveldert de vijfde en laatste editie. ,,Dit is een serieuze kans om bij Ajax binnen te komen.''

Nederland niet naar EK

Bron: www.ajax.nl

Het Nederlands elftal is er dinsdagavond niet in geslaagd om de laatste strohalm richting het EK 2016 te grijpen. Oranje ging in de Amsterdam ArenA met 2-3 onderuit tegen het al geplaatste Tsjechië. Turkije won met 1-0 van het al geplaatste IJsland en gaat als beste nummer 3 rechtstreeks naar het EK.

Klaassen en Fischer trainen volledig mee

Bron: www.ajax.nl

Onder het genot van een Siberisch windje liepen de Ajacieden dinsdag het trainingsveld van de Toekomst op. Een kwartier voor het begin van de training stond er al een groep fanatiekelingen de bal hoog te houden. Onder meer Davy Klaassen en Viktor Fischer deden volledig mee met de training. Jasper Cillessen en Arek Milik (beiden buikblessure) ontbraken op het trainingsveld.

Even voorstellen: Ezra Walian

Bron: www.ajax.nl

Ajax A1 staat voor een paar belangrijke wedstrijden. Vrijdag wacht Feyenoord A1 op de Toekomst, terwijl enkele dagen later in Europees verband Schalke 04 in Amsterdam op bezoek komt. Een van de A1-spitsen is Ezra Walian. In de rubriek 'Even voorstellen' maken we kennis met de 17-jarige Amsterdammer.

Ajax traint op Toekomst, Oranje in ArenA

Bron: www.ajax.nl

Op een zonovergoten veld van de Toekomst verzamelde een kleine groep Ajacieden zich maandag voor de middagtraining. Een paar honderd meter verderop stonden internationals Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete en Riechedly Bazoer met een leeuw op de borst in de Amsterdam ArenA. Zij bereiden zich voor op een cruciale avond met het Nederlands elftal.

Cillessen geblesseerd aan buikspier

Bron: www.ajax.nl

Jasper Cillessen kampt met een blessure aan zijn buikspier (links). Deze blessure werd door de medische staf van de KNVB geconstateerd na de interland tegen Kazachstan. Nader onderzoek bij Ajax bevestigde de kwetsuur maandag. Later deze week wordt besloten of hij zaterdag inzetbaar is in het uitduel met Heracles.
Subscribe to