Doelpunt

LIVE play-offs | Goal van Sparta afgekeurd na ingreep VAR Joey Kooij, Bas Dost valt in bij FC Utrecht

Bron: www.ad.nl

Sparta heeft nog goede hoop om met Europees voetbal een kers op de taart te leggen, die dit geweldige seizoen is. De Rotterdammers wonnen donderdag met 1-2 bij FC Utrecht en verdedigen die voorsprong vandaag vanaf 18.00 uur in eigen huis. Wie pakt het laatste ticket voor de finale van de play-offs om Europees voetbal tegen FC Twente? Je volgt het hier live.

LIVE play-offs | FC Twente maakt gehakt van Heerenveen in strijd om finaleplek

Bron: www.ad.nl

FC Twente heeft donderdagavond bij Heerenveen al een flinke stap gezet richting de finale van de play-offs om Europees voetbal. Dankzij een laat doelpunt van Manfred Ugalde wonnen de Tukkers met 1-2. Kan de ploeg van Ron Jans het in eigen huis afmaken? Of zorgen de mannen van Kees van Wonderen voor een Fries feestje in Enschede? Om 14.30 uur is er afgetrapt en je volgt het duel hier live.

LIVE play-offs | FC Twente verdedigt voorsprong op Heerenveen in strijd om finaleplek

Bron: www.ad.nl

FC Twente heeft donderdagavond bij Heerenveen al een flinke stap gezet richting de finale van de play-offs om Europees voetbal. Dankzij een laat doelpunt van Manfred Ugalde wonnen de Tukkers met 1-2. Kan de ploeg van Ron Jans het in eigen huis afmaken? Of zorgen de mannen van Kees van Wonderen voor een Fries feestje in Enschede? De aftrap is om 14.30 uur en je volgt het duel hier live.

Met 14e clean-sheet keept Nick Olij zich nu ook naast Jan van Beveren: ‘Blij dat ik in dit rijtje mag staan’

Bron: www.ad.nl

Sparta besloot het reguliere seizoen in Groningen met de grootste uitzege sinds 1985: 0-5. Zonder het publiek dat de succesformatie van Maurice Steijn eigenlijk verdiende, werkte Sparta met vijf verschillende doelpuntenmakers aan het zelfvertrouwen richting play-offs en positioneerde doelman Nick Olij zich met nog maar eens een clean-sheet naast Jan van Beveren.

Pages

Subscribe to Doelpunt