Doelpunt

Ten Hag: ‘Minder frivoliteiten. Meer zakelijkheid en ‘normaal getik’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag is blij met de start van Ajax in de Champions League. Thuis tegen Lille OSC werd er met 3-0 gewonnen. ‘Het is een fantastisch resultaat, laten we dat voorop stellen. We scoorden geweldige goals. In ons aanvalsspel heb ik héle goede dingen gezien. Het aantal kansen dat we gecreëerd hebben, dat was echt kwaliteit. De tweede goal was een fantastische goal, super uitgespeeld’, aldus Ten hag voor de camera van Veronica. Toch waren er nog de nodige kritiekpunten.

Franse kranten zien opvallende uitblinker: ‘Nachtmerrie voor de verdediging van Lille’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met een doelpunt en een assist was Nicolás Tagliafico dinsdagavond een van de grote uitblinkers bij Ajax, tijdens de 3-0 Champions League-overwinning op Lille. Ook de Franse kranten zijn eensgezind over het optreden van de Argentijn.

“De offensieve Ajacied was een nachtmerrie voor de verdediging van Lille. Hij was simpelweg niet te stoppen”, schrijft France Football, dat de linksback beloond met een rapportcijfer 8. “Zijn doelpunten, de 3-0, maakte de kleine Argentijn (1 meter 72) met een harde kopstoot uit een hoekschop van Hakim Ziyech.”

Ajax O19 met 4-0 te sterk voor OSC Lille in UEFA Youth League

Bron: ajaxfanzone.nl

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Ajax en OSC Lille speelde Ajax O19 dinsdagmiddag ook tegen de Franse ploeg in de UEFA Youth League. De ploeg van John Heitinga won zeer overtuigend met 4-0. De wedstrijd was eigenlijk na iets meer dan een half uur al gespeeld want door doelpunten van Regeer, Ünüvar en Hansen stond er een 3-0 ruststand op het scorebord. Smetje op de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van Hansen. Een verdediger landde op zijn enkel en die klapte dubbel. Per brancard verliet hij vlak voor tijd het veld.

Pages

Subscribe to Doelpunt