SC Heerenveen

Ajax bereikt overeenstemming met Gerry Hamstra voor de functie van technisch manager

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Gerry Hamstra weten vast te leggen voor de functie van technisch manager. Hamstra komt over van SC Heerenveen en heeft bij Ajax een contract getekend tot medio 2024. In zijn nieuwe rol zal Hamstra zich gaan richten op het contracteren van talentvolle jeugdspelers, de contractverlengingen van de spelers van Jong Ajax en is hij toegevoegd aan de scouting.

"Stekelenburg vraagteken, Klaassen niet controlerend"

Bron: source

Ajax-trainer Erik ten Hag kon nog geen duidelijkheid geven over Maarten Stekelenburg. De keeper viel zondag tegen sc Heerenveen in de warming-up uit. Hoewel die blessure niets is wat zorgen geeft voor de lange termijn, is zijn inzetbaarheid in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma nog wel twijfelachtig. Voor Perr Schuurs (knie) geldt hetzelfde.

Ten Hag heeft naast Stekelenburg nog twee twijfelgevallen voor Roma-thuis

Bron: www.voetbalzone.nl

Het is nog onzeker of Maarten Stekelenburg donderdagavond inzetbaar is bij Ajax in de thuiswedstrijd tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. Over de doelman, die zondag tegen sc Heerenveen (1-2 winst) in de warming-up geblesseerd uitviel, wordt in een later stadium een definitief oordeel geveld, zo meldt Erik ten Hag woensdagmiddag op de persconferentie.

Haller rekent af met 'frustratie-verhaal' van missen Europa League

Bron: source

Sébastien Haller heeft de verhalen over zijn frustratie over het niet-inschrijven in de Europa League de kop ingedrukt. De Fransman baalde na het duel met sc Heerenveen duidelijk dat er veel verhalen gaan dat hij niet blij zou rondlopen in Amsterdam vanwege dat voorval. De club vergat de winteraanwinst in te schrijven, waardoor hij Europees niet in actie mag komen. Die onduidelijkheid heeft de spits zondag weggehaald met heldere teksten.

Analyse AS Roma, waar liggen de kansen voor Ajax?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het weer zover! Na een interlandbreak en een overwinning op SC Heerenveen mag de ploeg van Erik ten Hag weer Europees aan de bak. AS Roma is de tegenstander en het eerste duel wordt in Amsterdam gespeeld. Kan Ajax een grote stap zetten naar de halve finale van de Europa League? Dat zien we donderdag, we kunnen wel alvast kijken naar hoe de tegenstander speelt en wat we kunnen verwachten.

Pages

Subscribe to SC Heerenveen