SC Heerenveen

Ajax – FC Volendam op 2 november, Ajax – SC Heerenveen naar 5 november

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft Ajax – FC Volendam ingepland op donderdag 2 november om 20:00 uur. De wedstrijd stond voor afgelopen woensdag op het programma maar moest plaatsmaken voor het uitspelen van de Klassieker. Door de verplaatsing is ook de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen verplaatst. Oorspronkelijk zou deze op zaterdagavond 4 november worden gespeeld maar gaat nu naar zondag 5 november om 16:45 uur. 

Excelsior en uitblinker Driouech zorgen voor spreekkoren en witte zakdoekjes in Heerenveen

Bron: www.ad.nl

Op iets wat een feestavond had moeten worden voor SC Heerenveen bleek Excelsior de ongenode gast die de sfeer volledig verpestte: 0-3. Couhaib Driouech blonk uit en vertolkte een hoofdrol met één goal en één assist. Op de tribunes in het Abe Lenstra Stadion waren witte zakdoekjes te zien en werd gezongen ‘Keesie rot op', aan het adres van Heerenveen-coach Kees van Wonderen.

KNVB verplaatst twee thuisduels Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft twee wedstrijden van Ajax verplaatst. Dat maakt de voetbalbond maandagmiddag bekend. Doordat Ajax zeker is van deelname aan de groepsfase van de Europa League zijn de thuisduels tegen SC Heerenveen en Sparta gewijzigd. De wedstrijd tegen SC Heerenveen is van zaterdag 4 november 16.30 uur gewijzigd naar 21.00 uur later op de avond. De wedstrijd tegen Sparta gaat van de zondag 10 december naar de zaterdag 9 december en zal beginnen om 18:45 uur.

Bron: KNVB 

Pages

Subscribe to SC Heerenveen