SC Heerenveen

Sinkgraven akkoord met Bayer Leverkusen

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Sinkgraven gaat Ajax verlaten en heeft een akkoord bereikt met Bayer Leverkusen, de club van trainer Peter Bosz. Leverkusen betaalt bijna vijf miljoen om het Ajax-contract van Sinkgraven af te kopen. Sinkgraven maakte in 2015 de overstap van SC Heerenveen naar Ajax en bevestigt aan De Telegraaf dat de onderhandelingen zijn afgerond. Het contract van de 23-jarige Sinkgraven bij Ajax liep nog door tot medio 2020, maar hij kon in Amsterdam de laatste jaren – mede door veelvuldig blessureleed – niet rekenen op een basisplaats.

‘Sinkgraven onderweg naar Bayer Leverkusen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het begint er steeds meer op te lijken dat Daley Sinkgraven vertrekt bij Ajax. Het Duitse Bild weet namelijk te melden dat Sinkgraven zijn jawoord heeft gegeven aan Bayer Leverkusen, de club van trainer Peter Bosz. Sinkgraven die in 2015 de overstap maakte van SC Heerenveen naar Ajax heeft nooit echt kunnen doorbreken in Amsterdam. Sinkgraven werd gehaald als aanvallende middenvelder maar als snel vervulde hij de rol van gelegenheidslinksback waarin hij momenteel Nico Tagliafico voor zich moet dulden. Ajax zou hebben ingestemd met een transfersom van vijf miljoen euro.

‘Bosz haalt Sinkgraven voor ‘minder dan vijf miljoen euro’ naar Bundesliga’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daley Sinkgraven lijkt op weg te zijn naar Bayer Leverkusen. Volgens BILD zou een overgang van de vleugelverdediger annex middenvelder naar de club van Peter Bosz binnen enkele dagen moeten worden afgerond.

De Duitsers zouden niet geel diep in de buidel te hoeven tasten. Sinkgraven beschikt over een verbintenis die volgend jaar afloopt, daarom zou Ajax genoegen nemen met een transfersom van minder ‘minder dan vijf miljoen euro’, weet BILD te melden.

'Blind is een superbelangrijke factor geweest'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vrijwel iedereen is het er over eens: Ajax heeft een topseizoen achter de rug. Hedwiges Maduro sluit zich daarbij aan. De oud-Ajacied, tussen 2004 en 2008 actief in Ajax 1, werkt nu als analist voor FOX Sports en volgt de verrichtingen van de club op de voet. Hoe heeft Maduro het succesvolle seizoen ervaren? Ajax Showtime sprak met hem.

Wat waren je verwachtingen voorafgaand aan het seizoen?

Pages

Subscribe to SC Heerenveen