VAK410 Stopt

Bron: www.vak410.nl

Een paar weken geleden werden wij met de mededeling vanuit Ajax geconfronteerd dat Ajax van plan was om VAK410 te verplaatsen naar Zuid 1. Dit had te maken met het invoeren van staantribunes op Zuid 1 en met meerdere veiligheidssituaties op VAK410 in het verleden. Ondanks dat er al vaker geruchten waren geweest was het toch een klap om de oude vertrouwde plekken in te gaan ruilen voor een andere plek. 

F-Side wordt staantribune!

Bron: www.vak410.nl

Begin vorige week werd bekend gemaakt dat de F-side per volgend seizoen een staantribune wordt. Onderdeel hiervan is dat VAK410 naar beneden verhuist.

Deze berichtgeving heeft geleid tot vele vragen. Op de meest gestelde vragen proberen we hier antwoord te geven.

 

Is er genoeg plek op Zuid 1 nu VAK410 naar beneden verhuist?

Verplaatsing naar Zuid1

Bron: www.vak410.nl

Afgelopen woensdag heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Ajax, het bestuur van VAK410 en een afvaardiging van de verschillende groeperingen van Zuid 1. Tijdens dit gesprek is ons medegedeeld dat Ajax ons vanaf volgend seizoen wil gaan verplaatsen naar Zuid 1. Mocht dit niet op zulke korte termijn mogelijk zijn wordt dit maximaal een jaar uitgesteld. Redenen hiervoor aangegeven door Ajax zijn veiligheid (staan op tweede ring, vuurwerk, bier en/of andere voorwerpen richting 1e ring), maar met name het feit dat er een staantribune constructie zal komen op Zuid 1 vanaf aankomend seizoen.

Ajacieden bedankt!

Bron: www.vak410.nl

Zondag 3 april 2016 was een dag om nooit te vergeten. Vanaf het moment dat het bericht werd ontvangen dat Johan Cruijff was overleden, is door supporters het initiatief genomen om ter nagedachtenis van Johan diverse activiteiten te organiseren.

 

Tijdens de mars hebben ruim 4000 supporters meegelopen. Iedereen die gisteren aanwezig was, heeft bijgedragen aan een onvergetelijke dag. Alles klopte.

 

Mars voor Johan Cruijff op zondag 3 april

Bron: www.vak410.nl

Aan alle Ajax-supporters,

Ter nagedachtenis aan Johan Cruijff organiseren wij aankomende zondag 3 april - voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle – een mars vanaf de Middenweg ter hoogte van het oude stadion De Meer naar het Johan Cruijff Stadion.

 Op deze manier willen wij als supporters onze eer betonen aan het grootste icoon uit de Ajax-geschiedenis. We zijn Johan dankbaar voor alles wat hij voor onze club heeft betekend. Tevens willen wij ons medeleven betuigen aan zijn familie.

 

Kaarten voor zondag nog te koop.

Bron: www.vak410.nl

De wedstrijd aankomende zondag tegen Zwolle zal in het teken staan van het overlijden van Johan Cruijff. Voor deze wedstrijd zijn er nog +/- 200 kaarten te verkrijgen voor VAK410, deze kaarten zijn helaas nog steeds alleen te koop voor VAK410 seizoenkaarthouders. Verdere informatie over acties volgt nog.

Vuurwerk onder gelegen vak

Bron: www.vak410.nl

Tijdens de wedstrijd vond een persoon het blijkbaar een idee om vuurwerk naar het onder gelegen vak te gooien. VAK410 is altijd een voorstander van vuurwerk, wat hier is gebeurd is echter ontoelaatbaar. Deze persoon is gelijk door ons van het vak gehaald en hoeft niet meer te komen.

Gesprek met spelers & Frank de Boer

Bron: www.vak410.nl

Vandaag heeft er in de Arena een gesprek plaatsgevonden tussen een afvaardiging van de supporters en de volgende spelers Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Mitchell Dijks en Jasper Cillessen. Frank de Boer was namens de technische staf aanwezig.

Tijdens deze bijeenkomst hebben supporters hun ongenoegen geuit over het vertoonde spel van de afgelopen tijd en het gebrek aan respect naar de supporters toe. Ook werd de spelers het belang duidelijk gemaakt van de wedstrijd van aanstaande zondag. Deze moet koste wat het kost gewonnen worden.

Subscribe to