Huur

Huntelaar maakt interesse in Brian Brobbey kenbaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas-Jan Huntelaar heeft maandagavond bevestigt dat Brian Brobbey op het verlanglijstje van Ajax staat. Dit meldde de oud-spits bij het Ziggo-programma Rondo. Brobbey wordt sinds januari gehuurd van RB Leipzig en heeft zich zeker bewezen bij Ajax. De jonge spits heeft meerdere belangrijke doelpunten gemaakt en was dus enorm belangrijk voor het binnenhalen van de 36e landstitel.

Danilo maakt pikante overstap en verlaat Ajax voor Feyenoord

Bron: ajaxfanzone.nl

Danilo gaat Ajax transfervrij verlaten en zal bij Feyenoord een contract voor vier jaar gaan tekenen, zo weet het Algemeen Dagblad dinsdagavond te melden. Danilo, die dit seizoen tot dertien Eredivisieduel kwam en daarin twee keer scoorde, moest na de winterstop genoegen nemen met een rol achter Sebastien Haller en de van Leipzig gehuurde Brian Brobbey. Danilo kwam in de zomer van 2017 bij Ajax terecht en speelde vooral bij Jong Ajax. De Braziliaan werd tijdens seizoen 2020/21 verhuurd aan FC Twente.

'Ajax wil naast Brobbey ook Timber terughalen naar Amsterdam'

Bron: source

Volgens Mike Verweij maakt Ajax werk van Brian Brobbey. De spits keerde afgelopen winter op huurbasis terug in Amsterdam en hoopt komende zomer op een definitieve overgang. Brobbey is naar verluidt niet de enige oud-speler van Ajax die na dit seizoen wel eens zijn rentree zou kunnen maken in de hoofdstad. Dezelfde Verweij meldt namelijk dat de Amsterdammers hun oog hebben laten vallen op Quinten Timber.

Pages

Subscribe to Huur