Huur

Ajax zegt contract Maarten Stekelenburg formeel op

Bron: ajaxfanzone.nl

Conform de cao in het betaalde voetbal zijn clubs verplicht spelers voor 1 april te laten weten wat er met de aflopende contracten gebeurt, anders worden die stilzwijgend verlengd. Bij Ajax is men dus ook in actie gekomen en heeft onder meer Maarten Stekelenburg een brief ontvangen dat zijn contract formeel is opgezegd. Ajax benadrukt wel dat men met Stekelenburg in gesprek is over een nieuwe verbintenis.

Lang tekent tot 2024 bij Club Brugge, Ajax ontvangt zes miljoen

Bron: ajaxfanzone.nl

Noa Lang heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot 2024 bij Club Brugge en maakt daarmee definitief de overstap naar de Belgische club. Lang werd dit seizoen door Ajax verhuurd aan Club Brugge en in de huurovereenkomst was een verplichte optie tot koop opgenomen. Club Brugge neemt Lang voor een bedrag van zes miljoen euro over van Ajax na dit seizoen. Lang speelde vanaf 2013 in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in september van seizoen 2018/19 in het eerste van Ajax, in een met 0-7 gewonnen bekerwedstrijd tegen HVV Te Werve.

Twente zet in op langer verblijf Pierie en Menig

Bron: source

FC Twente wil langer door met Ajax-huurling Kik Pierie. De club uit Enschede huurt de twintigjarige verdediger tot het einde van het huidige seizoen, maar volgens Tubantia zijn de Amsterdammers bereid om daar nog een jaar aan vast te plakken. De optie in het contract van Queensy Menig is inmiddels gelicht en de club wil de aanvaller daarnaast binnenkort een nieuwe aanbieding doen.

Pierie mogelijk ook volgend seizoen op huurbasis bij FC Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en FC Twente zijn in gesprek over het verlengen van de verhuurperiode van Kik Pierie, zo weet TC Tubantia te melden. Pierie maakte anderhalf jaar geleden voor vijf miljoen de overstap van SC Heerenveen naar Ajax maar kwam alleen uit voor Jong Ajax waarop hij dit seizoen werd verhuurd aan FC Twente. De club uit  Enschede ziet Pierie ook graag volgend seizoen deel uitmaken van de selectie. Er is bij Ajax volgend seizoen in ieder geval geen plek voor Pierie in de eerste selectie, terwijl zijn contract in Amsterdam nog loopt tot medio 2024.

‘FC Twente en Ajax in gesprek over verlenging huurperiode Pierie’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en FC Twente zijn in gesprek over een eventuele verlenging van de huurperiode van Kik Pierie, volgens Tubantia. De Amsterdammers staan ook achter een langer verblijf van de verdediger in Enschede.

Technisch directeur Jan Steuer heeft er vertrouwen in dat Pierie nog flink kan verbeteren: “Hij is af en toe wat ongelukkig geweest, dat klopt, maar de club, Ron Jans en ik zijn ervan overtuigd dat er nog veel potentie in hem zit en dat hij het volgend seizoen veel beter gaat doen.”

Pages

Subscribe to Huur