Huur

Steun voor blunderende Varela: "Natuurlijk kan hij keepen"

Bron: source

Tien dagen voor het heenduel met Getafe in de Europa League zakte Bruno Varela maandagavond door het ijs bij Jong Ajax. De van Benfica gehuurde doelman ging tegen Jong FC Utrecht opzichtig de fout in bij twee tegendoelpunten en gaf daarnaast een strafschop weg. Na het pak slaag (7-2) op Sportcomplex Zoudenbalch wordt de Portugees gespaard door trainer Mitchell van der Gaag en teamgenoot Boy Kemper.

'Bayern München gaat voor Dest, transfer bespreekbaar voor Ajax'

Bron: source

Ajax dreigt Sergino Dest te verliezen aan Bayern München. De Duitse kampioen werd afgelopen maand nog de deur gewezen, maar is vastbesloten komende zomer alsnog zaken te doen. Voor Ajax is een transfer dan ook bespreekbaar en gaan de onderhandelingen ook de goede kant op, zo meldt De Telegraaf. Afgelopen transferwindow haalde Bayern met Alvaro Odriozola een andere rechtsback, maar de Spanjaard wordt gehuurd van Real Madrid.

Vergeten voetballer #27: Hyun-jun Suk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 27 willen wij toewijzen aan misschien wel de meest wonderbaarlijke “aankoop” in de geschiedenis van Ajax. Zijn naam: Hyun-Jun Suk.

Pages

Subscribe to Huur