Jong Oranje

Van de Looi content met EK-groep Jong Oranje: ‘Maar laten we niet te arrogant doen’

Bron: www.ad.nl

Bondscoach Erwin van de Looi heeft goedkeurend gekeken naar de verrichtingen van Philippe Senderos tijdens de EK-loting in Nyon. De voormalig Zwitsers international voorzag Jong Oranje eind maart van een klassieker, een prettige verblijfplaats en een relatief onbekende tegenstander. ,,Het is niet terecht om na acht jaar afwezigheid te zeggen: dit doen we wel even.”

Geniale Gravenberch gaat Frenkie achterna

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax beleefde een ogenschijnlijk eenvoudige week. In de Champions League versloegen de Amsterdammers FC Midtjylland met 3-1, terwijl FC Emmen amper drie dagen later in eigen huis een 0-5 nederlaag opliep. De ploeg van Ten Hag liet andermaal zien over een talentvolle selectie te beschikken, die met overwintering in het Miljardenbal in het vooruitzicht Europa wederom kan verrassen.

Ajacieden tijdens de interlandbreak #3: Drukke week voor Daley Blind

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De meeste mensen zullen blij zijn met het feit dat de interlandperiode er weer op zit, en dat dit de laatste internationale wedstrijden waren van het kalenderjaar. Hoe is het gegaan met de Ajacieden tijdens deze week?

Nederlands elftal

Het was een drukke week voor Daley Blind. Hij heeft, zo goed als, drie volledige wedstrijden gespeeld bij Oranje. Afgelopen woensdag speelde hij weer een kleine 90 minuten tegen Polen (1-2 winst). Davy Klaassen speelde ook, Gravenberch en Promes maakte geen minuten.

Jong Oranje

Van de Looi krijgt al hoofdpijn van maand maart: ‘Ik druk de bondscoach tegenwoordig weg’

Bron: www.ad.nl

Nu het luik naar het Nederlands elftal wagenwijd openstaat, dreigt Jong Oranje niet op oorlogssterkte terug te keren op een EK. ,,Voor nummertje 20 is een EK met Jong Oranje misschien een betere optie”, stelt bondscoach Erwin van de Looi. De poulefase van het EK is in de laatste week van maart, de knock-outfase van het toernooi is van 31 mei tot 6 juni.

Ajacieden tijdens de interlandbreak #2: Lassina Traoré in topvorm

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ronde 1 in de Interlandbreak zit erop en we gaan bijna weer los in de Eredivise, maar wat hebben de Ajacieden gedaan de afgelopen week bij hun Nationale teams?

 

Nederlands elftal

Het Nederlands elftal heeft naast een oefenwedstrijd tegen Spanje één van de twee Nations League duels gespeeld. Zaterdag was Bosnië-Herzegovina de tegenstander en er werd met 3-1 gewonnen. Daley Blind, Quincy Promes, Davy Klaassen en Ryan Gravenberch zaten bij de selectie. Woensdag speelt Oranje nog een wedstrijd tegen Polen.

Pages

Subscribe to Jong Oranje