Training

Ajax maakt info over voorbereiding en trainingskampen bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de planning voor de voorbereiding op het seizoen 2019/2020 bekend gemaakt. De spelers die geen interlandverplichtingnen hebben gespeeld, melden zich op 21 juni weer op de club.

Van 24 tot en met 29 juni gaat Ajax weer op trainingskamp naar De Lutte. Helaas zullen er geen open trainingen zijn. Er zullen 2 oefenduels gespeeld worden die wel toegankelijk zijn voor publiek. Meer informatie daarover volgt later.

‘Babel ook in gesprek met Eredivisie-club’

Bron: ajaxfanzone.nl

De overstap van Ryan Babel naar Galatasaray leek zo goed als rond, maar of de 32-jarige aanvaller daadwerkelijk de transfer maakt, is nog maar de vraag. Volgens Babel is de deal met Galatasaray nog alles behalve in kannen en kruiken. Babel is naar eigen zeggen ook in gesprek met een Nederlandse club, zo laat hij aan VTBL reporter Simon Zijlemans weten die Babel sprak op de training van Oranje.

Oranje bereidt zich in open training voor op Engeland

Bron: www.ad.nl

Oranje kwam vandaag in Zeist voor de tweede dag bijeen om zich voor te bereiden op de Nations League-wedstrijd tegen Engeland. Ronald Koeman zag Kenny Tete uitvallen. De bondscoach begroette op de open training al wel Donny van de Beek en Quincy Promes. Morgen staan besloten trainingen op het programma. Koeman dan zijn selectie terugbrengen tot 23 man. Oranje vertrekt vrijdag naar Portugal.

‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’

Bron: www.ad.nl

Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”

Pages

Subscribe to Training