Training

Tagliafico vanaf zondag vervroegd met vakantie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nico Tagliafico krijgt van Ajax wat eerder vakantie, zo meldde Ten Hag vrijdag op de persconferentie.

De Argentijn is geschorst voor de Klassieker en zal ook in de twee duels daarna niet meer in actie komen. Zaterdag werkt hij zijn laatste training van het seizoen af en daarna mag hij genieten van een vervroegde vakantie, na een lang seizoen.

Tagliafico speelde dit seizoen 3.316 minuten in Ajax 1, wat gelijk staat aan bijna 37 volledige duels.

Advocaat wil doorpakken tegen Vitesse: ‘Moeten een inhaalslag maken’

Bron: www.ad.nl

Met een nagenoeg fitte selectie begint Feyenoord aan de eindsprint in de competitie. Alleen Bart Nieuwkoop heeft te maken met een terugslag en de kans bestaat dat de rechtsback dit seizoen helemaal niet meer in actie komt. Tegen Vitesse behoort ook Nicolai Jorgensen weer tot de wedstrijdselectie. De Deen miste wat trainingen, maar sloot vandaag weer aan en kan tegen Vitesse eventueel weer invallen.

Uitslag prijsvraag: Wie wint er deze keer zo’n schitterend Ajax-trainingsjack?

Bron: ajaxfanzone.nl

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 22 maart j.l. Dit keer was wederom de vraag: Wie zijn de drie Ajacieden op onderstaande foto’s? Heel veel  goede inzendingen maar ook helaas toch weer een aantal foute en sommige inzendingen ontbraken, jammer genoeg weer de adresgegevens en/of de maat. Zonde! Uit alle goede inzendingen hebben wij Marc Nelissen uit Hillegom er uit gepikt als winnaar.

'Onrust in selectie AS Roma in aanloop naar duel met Ajax'

Bron: source

AS Roma kent een chaotische voorbereiding op het duel met Ajax in de kwartfinale van de Europa League. De selectie van de Italiaanse club leeft volgens Corriere dello Sport op gespannen voet met trainer Paulo Fonseca. De trainingsmethoden van de Portugese bevallen een deel van de spelersgroep niet en er zijn volgens de krant zelfs spelers die ervoor hebben gekozen om buiten de groepstraining om individueel te trainen.

Pages

Subscribe to Training