Gele kaart

Ajax O19 krijgt drie keer rood en verliest in slotfase

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 is dinsdagavond in een bizarre wedstrijd met 2-0 onderuit gegaan tegen FC Groningen O19.

In Groningen kreeg Ajax drie keer (!) rood. Groningen speelde hard en daar protesteerden de Ajacieden tegen. Enric Llansana en Anass Salah-Eddine kregen daarvoor beide een tweede gele kaart. Hetgeen waarvoor was vooral bij Llansana bizar. De aanvoerder riep ‘Kom op, scheids!’ naar de leidsman. Youri Regeer kreeg direct rood na een overtreding. Verder kreeg ook de assistent van Heitinga een rode kaart.

Ten Hag: “Schuurs heeft laten zien waarom wij hem opstelden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag was blij met de 0-2-zege op Lille. Toch zag de hoofdtrainer ook nog voldoende aandachtspunten. “In de slotfase van de eerste helft stonden we op één of twee momenten niet goed. Dat is ook moeilijk tegen deze ploeg, dat met een vierkant op het middenveld speelt. Dat is zeker niet makkelijk. Lille is daarnaast fysiek ook zo sterk en er zit veel tempo in. Af en toe zorgen ze dan voor hectiek. Het is aan ons om dan het hoofd koel te houden”, laat hij weten aan Veronica.

Ten Hag puzzelt: 'Moet voor de spelers herkenbaar blijven'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag wil nog niets kwijt over de opstelling van Ajax tegen Lille van woensdagavond. De oefenmeester heeft de puzzel in zijn hoofd echter al gelegd en wil zo min mogelijk concessies doen, vooral in de manier van spelen.

'Ik sta voor onze speelwijze, die wil ik intact houden', vertelt de oefenmeester op de persconferentie. 'Ik ben me ervan bewust dat je concessies zult móéten doen als je je centrum mist, maar je moet ze zo min mogelijk doen. En zeker niet aan de speelwijze. Het moet voor de spelers herkenbaar blijven.'

Ten Hag naar Zwitserse Nyon voor toptrainersoverleg UEFA Elite Clubcoaches

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag reist deze maandagochtend af naar het Zwitserse Nyon om deel te nemen aan het UEFA Elite Clubcoaches Forum, zo meldt De Volkskrant. Ten Hag zal in Nyon praten met andere toptrainers zoals Jürgen Klopp, Zinédine Zidane, Carlo Ancelotti en Maurizio Sarri. ‘We zullen praten over tal van technische onderwerpen Het zal ook gaan over de transferperiode en de VAR. Ik zal een aantal ervaringen inbrengen’, aldus Ten Hag.

Pages

Subscribe to Gele kaart