Gele kaart

Tien coronagevallen en zes blessures: zelfs assistent Verhaegh als wissel op de bank bij FC Den Bosch

Bron: www.ad.nl

FC Den Bosch is vlak voor het einde van het seizoen getroffen door een zware corona-uitbraak in de selectie. Tien spelers zijn voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen MVV van vanavond positief getest. Met ook nog eens zes geblesseerden en de schorsing van Paco van Moorsel (vijfde gele kaart) mist FC Den Bosch daardoor zeventien spelers in Maastricht.

Pakt Beugelsdijk hier bewust geel tegen PSV? Sparta-verdediger ontkent spotfixing

Bron: www.ad.nl

Sparta-verdediger Tom Beugelsdijkontkent dat hij de voetballer uit de eredivisie is die mogelijk aan zogeheten spotfixing heeft gedaan. Op de sociale media werd Beugelsdijk veelvuldig genoemd als de speler die volgens de NOS ervan wordt verdacht expres een gele kaart te hebben uitgelokt tijdens een wedstrijd. Dankzij deze zogenoemde spotfixing zouden gokkers flink geld hebben verdiend.

Ajax probleemloos langs feyenoord: 0-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een opvallende editie van de Klassieker tegen Feyenoord naar zich toegetrokken. In Rotterdam won de landskampioen met 0-3, ondanks een rode kaart voor Edson Álvarez in de slotfase van de eerste helft. Feyenoord miste bij een 0-1 achterstand een strafschop, kwam na de rust zelf ook met tien man te staan en zag de schade daarna alleen maar toenemen. De nederlaag was onder meer te wijten aan eigen doelpunten van de feyenoorders Marcos Senesi en Ridgeciano Haps.

Opstellingen feyenoord – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Al zijn we al kampioen van Nederland, voetballen zullen we. Zeker als het tegen die gasten uit 010 is want niets is zo lekker om die figuren van de mat te spelen. Het is te hopen dat Danny Makkelie de gastheren een beetje in toom houdt zodat we niet nog meer frustratieovertredingen tegen krijgen. Nico Tagliafico is geschorst omdat hij de vorige wedstrijd zijn vijfde gele kaart kreeg. Devyne Rensch neemt zijn plaats waar.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Feyenoord

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu het landskampioenschap binnen is, kan Ajax het in het restant van de competitie wat rustiger aan doen. Maar de Klassieker is nou niet echt een wedstrijd die zich daarvoor leent. Erik ten Hag gaf vrijdag op de persconferentie dan ook aan dat hij van plan is om gewoon met de sterkste 11 te beginnen en dat hij het duel enorm serieus neemt.

Jong Ajax verliest van NEC: 0-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen NEC met 0-1 verloren en zakt met dit resultaat naar een zestiende plek op de ranglijst. De ploeg van trainer Van der Gaag begon goed aan de wedstrijd maar de bezoekers uit Nijmegen kregen gaandeweg de wedstrijd meer grip op de Ajacieden, en wisten dat uiteindelijk uit te drukken in een doelpunt. Nadat goalie Daan Reiziger eerst nog goed had gered op een inzet van Tavsan moest hij later het antwoord schuldig blijven op een kopbal van Barreto: 0-1.

Pages

Subscribe to Gele kaart