Gele kaart

Ajax zonder Vos tegen Utrecht vanwege schorsing

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax kan op zondag 22 oktober geen beroep doen op Silvano Vos, wanneer de club op bezoek gaat bij FC Utrecht. De achttienjarige controleur, die in de afgelopen maand een basisplaats veroverde, is geschorst voor het duel in de Domstad, zo meldt de KNVB. Met name gele kaarten die Vosbij Jong Ajax pakte doen de rechtspoot de das om. Slechts twee van de vijf kaarten pakte Vos tijdens duels van het eerste elftal van Ajax, tegen AZ en Feyenoord.

Ajax ook in restant van duel tegen Feyenoord kansloos: 0-4

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Feyenoord woensdagmiddag in het restant van de zondag gestaakte Klassieker geen moment in de problemen kunnen brengen. De rotterdammers scoorden zelf al heel snel de 0-4, waardoor een comeback van Ajax, als dat idee er al was, in de kiem werd gesmoord. de cijfers doen pijn: Het is de grootste thuisnederlaag in de Eredivisie van Ajax sinds 2005, toen 0-4 tegen PSV, en de grootste uitzege van Feyenoord in De Klassieker. Ajax staat nu op een teleurstellende veertiende plaats in de Eredivisie. 

Steijn: ‘Trots op prestatie team na deze hele rumoerige week’

Bron: ajaxfanzone.nl

Maurice Steijn baalt van het 3-3 gelijkspel tegen Olympique Marseille, maar zag genoeg progressie ten opzichte van het duel met FC Twente.  ‘Dat we veerkracht hebben in de ploeg’, begint Steijn bij als hem bij Veronica gevraagd wordt wat hij wijzer is geworden na de wedstrijd tegen Olympique Marseille. ‘Dat we een aantal hele mooie aanvallen hadden, maar dat het ook weer helemaal open lag soms.

Pages

Subscribe to Gele kaart