Gele kaart

Ajax-aanvoerder Tadic over rode kaart Antony: ‘Ik moest eigenlijk geel krijgen’

Bron: www.ad.nl

Dusan Tadic had met een goal een belangrijk aandeel in de zege van Ajax op Feyenoord (3-2). De aanvoerder viel ook op in de slotfase door ploeggenoot Antony, die schijnbaar geblesseerd was, naar de grond te werken met een duw. Het leek op toneelspel en dus kreeg Antony zijn tweede gele kaart en dus rood. ,,Ik moest eigenlijk geel krijgen, niet Antony”, aldus Tadic tegenover ESPN.

Twee Ajacieden staan tegen Benfica op scherp

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Morgen, dinsdagavond, staat voor Ajax een van de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen op het programma. Het is dan immers tijd voor de tweede achtste finale tegen Benfica. Aangezien de wedstrijd in Portugal resulteerde in een 2-2 gelijkspel, staat er dinsdag veel op het spel. Ajax moet dus winnen om verder te geraken in de Champions League.

3 Ajacieden op scherp in aanloop naar Klassieker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgende week staat de Klassieker op het programma en die wil uiteraard geen enkele Ajacied missen. Voor drie spelers betekent het dat ze vrijdagavond tegen Cambuur een beetje op moeten letten.

Edson Alvarez, Ryan Gravenberch en Antony staan namelijk op scherp. Bij een volgende gele kaart zijn zij dus geschorst. Antony nam een gele kaart mee van vorig seizoen en ontving dit seizoen al drie gele kaarten. Alvarez en Gravenberch ontvingen dit seizoen vier gele kaarten.

Live SC Cambuur – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax opent de 26ste speelronde op vrijdag met een uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to Gele kaart