Gele kaart

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen FC Emmen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax sluit zaterdagavond de eerste seizoenshelft af met een bezoek aan FC Emmen. En iedereen lijkt te snakken naar de winterstop. De resultaten zijn al weken niet goed en dat resulteerde erin dat Ajax midweeks zelfs afzakte van de koppositie naar de derde plaats in de Eredivisie. Winst in het duel met FC Emmen is dus cruciaal om PSV en Feyenoord niet uit zicht te zien raken.

Ajax in besloten oefenduel onderuit tegen FC Utrecht: 1-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft dinsdagmiddag een besloten oefenduel tegen FC Utrecht met 1-2 verloren. Meerdere spelers hadden interlandverplichtingen waardoor ook enkele jeugdspelers hun opwachting mochten maken en ook Owen Wijdal maakte zijn rentree. Lorenzo Lucca opende na elf minuten de scoren maar nog voor rust wist FC Utrecht via Brouwers en Meissen de voorsprong te pakken. Halverwege de tweede helft werd de opdracht nog lastiger, toen Ajax met tien man kwam te staan. Magallán ontving na een opstootje met oud-Ajacied Amin Younes zijn tweede gele kaart en mocht gaan douchen.

Noppert: "Ajax heeft altijd een streepje voor bij de scheidsrechters"

Bron: source

Andries Noppert baarde opzien door zich in de rust van Ajax-SC Heerenveen (5-0) te melden in de kleedkamer van de arbitrage. De doelman van de Friezen wilde een verklaring voor de beslissing van scheidsrechter Edwin van de Graaf om Edson Álvarez geen tweede gele kaart te geven. Na afloop van de voor SC Heerenveen kansloze wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA waren de frustraties bij Noppert duidelijk nog niet verdwenen.

Pages

Subscribe to Gele kaart