Aanvallen

Jong Ajax doorbreekt slechte reeks met zege

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandag een einde gemaakt aan een lange reeks zonder overwinning. Na acht wedstrijden werd er eindelijk weer eens gewonnen door de Amsterdammers. Jong FC Utrecht werd in de eerste helft al op een 0-2 achterstand gezet. De thuisploeg scoorde in de tweede helft nog wel, maar deed dit te laat. De drie punten gingen zodoende naar Jong Ajax, dat daarmee naar de elfde plek klimt. 

Dest verrast in Catalonië

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Sergino Dest zijn keuze had gemaakt tussen Nederland en Amerika, werd de jonge vleugelverdediger afgelopen zomer weer een groot onderwerp van vele voetbalgesprekken. Niet tussen landen, maar tussen twee wereldteams moest Dest deze keer kiezen. Hij keerde Ronald Koeman niet voor de twee keer de rug toe. Op één oktober zette hij zijn handtekening onder een vijfjarig contract.

Prestaties

Ten Hag legde op oudjaarsdag contact met Haller: ‘Hij stond ervoor open onze problemen op te lossen’

Bron: www.ad.nl

Ajax-coach Erik ten Hag besloot op oudjaarsdag weer eens contact op te nemen met Sébastien Haller. ,,We zijn elkaar na FC Utrecht altijd blijven spreken”, vertelde hij vrijdag op een persconferentie. ,,Tijdens zo’n gesprek wissel je wat informatie uit. Hij hoorde dat we aanvallende problemen hadden en ik kreeg het idee dat hij er wel voor open stond om die op te lossen. Dan begint er wat te leven, daar borduur je dan vervolgens op voort.”

Pages

Subscribe to Aanvallen