Aanvallen

Ten Hag: “Aantal gecreëerde kansen van grote kwaliteit”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag was zeer tevreden met het resultaat van de eerste groepswedstrijd in de Champions League. Ajax won met 3-0 van Lille en vooral in aanvallend opzicht was het spel bij vlagen geweldig. “Het is een fantastisch resultaat. We scoorden drie geweldige goals. In ons aanvalsspel heb ik hele goede dingen gezien. Het aantal kansen dat we creëerden was echt van grote kwaliteit”, zegt de hoofdtrainer voor de camera van Veronica.

Analyse Lille: Meer dan alleen fysiek sterk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een nieuw Champions League-seizoen staat voor de deur en dat betekent automatisch nieuwe Europese opponenten die Ajax moet zien te verslaan. Dinsdag is Lille OSC de eerste tegenstander en dat belooft een zware dobber te worden. Vorig seizoen werden de Fransen best of the rest achter Paris Saint-Germain in Ligue 1 en plaatsten ze zich direct voor het miljardenbal. In dit stuk worden ze onder de tactische loep gelegd. 

Ten Hag hoopt met duo de opvolgers voor tandem Schöne-De Jong gevonden te hebben

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Erik ten Hag nog steeds zoekende is zowel centraal achterin als op het middenveld mag duidelijk zijn. In de laatste wedstrijden posteerde de Ajax-trainer Edson Álvarez en Lisandro Martínez als controlerend blok op het middenveld. De Mexicaanse en Argentijnse aanwinsten maken indruk op de oefenmeester, zo vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. De krant ziet in het duo een opvolger voor het tandem Lasse Schöne en Frenkie de Jong, die vorig seizoen de twee meest verdedigende middenvelders waren op het middenveld van Ten Hag.

Pages

Subscribe to Aanvallen