Aanvallen

‘Koeman hoopt dat Puig instemt met verhuur aan Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Riqui Puig komt momenteel niet voor in de plannen van Ronald Koeman bij Barcelona. Afgelopen week kreeg Puig te horen dat hij op huurbasis mag vertrekken bij FC Barcelona en Koeman vindt dat Ajax de geschikte club is om aan verhuurd te worden, zo meldt het Spaanse sportblad Mundo Deportivo.  Ajax heeft zich tot op heden nog niet gemeld bij FC Barcelona voor de 21-jarige aanvallende middenvelder.

Ten Hag: ‘Gravenberch ontbrak vanwege privacy redenen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag wilde zich op de persconferentie na afloop van de wedstrijd Ajax – RKC Waalwijk (3-0 winst) niet uitlaten over de reden van de afwezigheid van Ryan Gravenberch. De middenvelder begon nog in de basis tegen Sparta Rotterdam, maar zondag behoorde hij niet eens meer tot de wedstrijdselectie. Of de afwezigheid van Gravenberch te maken had met het coronavirus, wilde Ten Hag niet zeggen.

Debutant Kudus blij met overwinning tegen RKC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mohammed Kudus maakte vandaag zijn officiële debuut voor Ajax. Hij speelde 90 minuten in eigen huis tegen RKC en werd gelijk uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Hij was zelf erg tevreden over het spel en de drie punten.

De middenvelder vond dat het hele team vandaag goed speelde: “Ik kan alleen maar blij zijn met mijn debuut. Ik denk dat ik zelf goed speelde, het team liep lekker en we hebben gewonnen. Het is erg fijn om te debuteren met drie punten.”

Pages

Subscribe to Aanvallen