Davinson Sánchez Mina

'Er zijn acht minuten gespeeld en Jorge Sánchez bewijst het gelijk van de Nederlanders'

Bron: source

Jorge Sánchez wordt op sociale media in Mexico bekritiseerd om zijn optreden in de wedstrijd tegen Jamaica (2-2). Met name een moment in de negende minuut wordt uitgelicht op sociale media: de rechtsback van Ajax kreeg op het middenveld geen controle over de bal en raakte die kwijt aan Jamal Lowe, waarna Jamaica snel counterde en een grote kans ontstond voor diezelfde Lowe. 

Ajax verliest Klassieker na slechte tweede helft (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zondagmiddag de Klassieker met 2-3 verloren en daardoor een behoorlijke dreun ontvangen in de strijd om de landstitel. Het verschil tussen Feyenoord en Ajax is daardoor opgelopen tot zes punten, met nog acht wedstrijden te gaan. In de eerste helft pakte Ajax nog een 2-1 voorsprong maar in een slechte tweede helft wist Feyenoord in de slotfase de volle winst te pakken. 

Live Union Berlin – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat donderdagavond de return tegen Union Berlin op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to Davinson Sánchez Mina