Davinson Sánchez Mina

Spaanse media verbazen zich over bizarre herrijzenis PSV: ‘Yorbe Vertessen liet ze dansen’

Bron: www.ad.nl

PSV staat na een knappe wederopstanding in Sevilla na acht jaar weer in de achtste finales van de Champions League. De Eindhovenaren kunnen, dankzij een zege van Arsenal op RC Lens (6-0), de tweede plaats in groep B niet meer ontgaan. De wedstrijd in Estadio Ramón Sánchez Pizjuan wordt breed uitgemeten in de Spaanse media, die bikkelhard zijn voor de nummer 15 uit La Liga.

Zaakwaarnemer Silvano Vos sneert naar Ajax: ‘Koopclub’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Ajax deze transferperiode tot nu toe inmiddels 9 spelers heeft aangetrokken heeft kwaad bloed gezet bij Nathan van Kooperen, de zaakwaarnemer van Silvano Vos. Door de komst van diverse middenvelders heeft de achttienjarige Vos misschien weinig uitzicht op speeltijd, hetgeen Van Kooperen de club niet in dank afneemt. Van Kooperen, die sinds kort de belangen behartigt van Vos, ventileert zijn mening via Twitter. “Ajax opleidingsclub -> koopclub”, begeleid door een groen vinkje.

Ajax meldt officieel transfer van Jorge Sánchez op huurbasis met koopoptie naar FC Porto

Bron: ajaxfanzone.nl

Jorge Sánchez vertrekt tijdelijk bij Ajax, zo maakt de club officieel bekend via de officiële website. De 25-jarige rechtsback doorliep de medische keuring bij FC Porto zonder problemen en tekende nadien een huurcontract tot medio 2024. In de huurdeal is tevens een optie tot koop opgenomen voor de Portugese topclub, die actief wordt bij minimaal twintig wedstrijden. De transfersom bedraagt dan 4 miljoen euro.

Pages

Subscribe to Davinson Sánchez Mina