Davinson Sánchez Mina

Ajax meldt officieel komst Farioli als nieuwe hoofdtrainer en ook rest van de staf bekend

Bron: ajaxfanzone.nl

Francesco Farioli is de nieuwe hoofdtrainer van Ajax, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De 35-jarige Italiaan komt over van OGC Nice en tekent een contract voor drie seizoenen. Het contract van Farioli gaat op 11 juni in, en loopt tot en met 30 juni 2027. Hij wordt bij Ajax de opvolger van interim-trainer John van ‘t Schip, die eind oktober de ontslagen Maurice Steijn verving.

Nieuwe Ajax-coach Farioli gearriveerd bij Johan Cruijff ArenA

Bron: ajaxfanzone.nl

Francesco Farioli is deze donderdag even na 12.00 uur gearriveerd bij de Johan Cruijff ArenA, zo mledt De Telegraaf. De nieuwe trainer van Ajax zal daar naar verwachting snel zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen zetten. Daarna zal Ajax zijn komst bevestigen en bekendmaken hoe hij gepresenteerd wordt. Woensdag bereikte hij – zoals De Telegraaf meldde – al een mondeling akkoord.

‘Ajax-huurling Jorge Sánchez uit selectie Porto gezet’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens diverse Portugese en Mexicaanse media is Jorge Sánchez uit de selectie gezet van FC Porto. De huurling van Ajax is niet meer nodig vanwege mindere prestaties en het feit dat er een koopoptie zit opgenomen in het huurcontract. Deze wordt omgezet in een verplichte koop indien de Mexicaan een bepaald aantal minuten heeft gespeeld. Omdat Porto echter niet van plan is om de optie te gaan lichten, zal Sánchez niet meer in actie komen en komende zomer terugkeren naar Ajax.

Vijftal spelers lijkt Ajax te verlaten: ‘Moet heel raar lopen dat zij blijven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Chuba Akpom, Carlos Forbs, Benjamin Tahirovic(foto), Borna Sosa en Anton Gaaei lijken aan hun laatste maanden bij Ajax bezig zijn. Dat schrijft althans Johan Inan namens het Algemeen Dagblad in een uitgebreide analyse. Het vijftal werd afgelopen zomer binnengehaald door Sven Mislintat, maar heeft geen indruk weten te maken. “Het moet wel heel raar lopen willen zij komend seizoen nog actief zijn in de Johan Cruijff ArenA”, aldus Inan.

Voormalig Feyenoord-speler over zijn jaren in de Kuip: ‘Ik voelde mij zo ongelooflijk trots’

Bron: www.ad.nl

Hij maakte indruk bij Feyenoord door in zijn debuutwedstrijd direct te scoren, maar het grote publiek heeft zijn naam, Pablo ‘Vitamina’ Sánchez, al jaren niet meer gehoord. 25 jaar geleden is het inmiddels dat hij in de Kuip speelde. Hoe is het nu met de topscorer van weleer? Het AD zocht de Argentijn op in Chili, waar hij werkt aan een nieuwe droom en een unieke club coacht.

‘Transfer van Sánchez naar Cruz Azul lijkt afgeketst’

Bron: ajaxfanzone.nl

Er is een kinkt in de kabel voor de transfer van Jorge Sánchez naar het Mexicaanse Cruz Azul, zo meldt althans de Mexicaanse journalist Alejandro Orvañanos. FC Porto, dat de rechtsback huurt van Ajax, schijnt Sánchez nu toch definitief over te willen nemen van Ajax aan einde van dit seizoen. Zodoende kan Sánchez nu toch geen transfer maken en dus moet Ajax langer wachten voordat het een transfersom – het zou gaan om drie miljoen euro – ontvangt voor de verdediger.

Pages

Subscribe to Davinson Sánchez Mina