Huntelaar verrassend genoeg mogelijk zondag alweer van de partij: Situatie Blind blijft onduidelijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Amper een week geleden kwam het bericht naar buiten dat Klaas-Jan Huntelaar kampt met een achillespeesblessure en mogelijk vijf weken out zou zijn.Mede daardoor zou Ryan Babel gehaald zijn. Vandaag meldt Erik ten Hag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Eredivisie duel tegen Sparta van aankomende zondag echter dat Huntelaar mogelijk alweer beschikbaar is.

Nieuwe tribunes in hoeken Johan Cruijff ArenA worden beweegbaar

Bron: ajaxfanzone.nl

De eerste werkzaamheden zijn gestart aan de extra tribunes die de vier hoekvakken van de Johan Cruijff ArenA zullen opvullen, zo meldt het stadion via de officiële kanalen. Daardoor krijgt het stadion zo’n 880 extra zitplaatsen. De vier tribunes zijn vóór EURO 2020 gereed. De extra tribunes van staal en beton worden op maat gemaakt en krijgen een beweegbaar deel waardoor ze deels omhoog kunnen.

Lang definitief op huurbasis naar Twente

Bron: ajaxfanzone.nl

Noa Lang speelt de rest van het seizoen op huurbasis in het shirt van FC Twente, zo meldt de NOS. De buitenspeler van Ajax heeft in goed overleg met zijn club en zaakwaarnemer voor deze overstap gekozen om veel minuten te kunnen maken in de eredivisie, zo meldt de zaakwaarnemer van Lang; Bart Baving. Lang nam vanmiddag op sportpark De Toekomst afscheid van zijn medespelers. Lang kwam dit seizoen negen keer in actie voor het eerste elftal van Ajax.

Ten Hag wil Marin behouden; Lang mag wel verhuurd worden

Bron: ajaxfanzone.nl

Razvan Marin staat in de nadrukkelijke belangstelling van Club Brugge. De Belgische club wil de Roemeen graag huren. Ajax wees een voorstel tot huur van de hand en leek alleen over verkoop van Marin te willen praten maar Erik ten Hag heeft aangegeven Marin, ondanks dat hij nauwelijks speelt,  te willen behouden voor Ajax in de tweede seizoenshelft. ‘We hebben een selectie waarmee we strijden op drie fronten. We hebben een breed kader nodig, we hebben iedereen nodig.

Getafe en Eredivieduels uitverkocht; Duel tegen Spakenburg ook bijna uitverkocht

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Ajax kan rekenen op veel support mag wel duidelijk zijn. De seizoenkaarten zijn niet aan te slepen en alle losse kaarten voor de Eredivisie thuisduels in de tweede seizoenshelft zijn inmiddels uitverkocht. Ook het thuisduel voor de Europa League tegen Getafe was binnen no time uitverkocht. Vandaag wordt bekend dat het zelfs storm loopt voor kaarten voor de wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker tegen Spakenburg. Deze wedstrijd wordt op woensdag 22 januari 2020 om 20.45 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Er zijn al ruim 46.000 tickets verkocht voor dit bekerduel.

Gerucht op social media: ‘Noa Lang op huurbasis naar Twente’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens geruchten op Social media gaat Noa Lang door Ajax verhuurd worden aan FC Twente.  De geruchten komen wellicht voort uit het feit dat Quincy Promes weer volledig wedstrijdfit is en ook David Neres op de weg terug is. Daarnaast heeft Ajax Ryan Babel aangetrokken die eveneens op de vleugels kan spelen. De conclusie wordt getrokken dat daardoor de speeltijd voor Lang in Ajax 1 beperkt zal gaan worden.  Vooralsnog blijft het bij een gerucht.

Driessen weet het zeker : ‘Deal Vd Beek naar Real Madrid is rond’

Bron: ajaxfanzone.nl

Valentijn Driessen is er zeker van: Donny van de Beek gaat na dit seizoen naar Real Madrid. Zowel Van de Beek zelf als ook Ajax zijn, volgens Driessen,  al akkoord over een transfer komende zomer, zo verteld Driessen bij Veronica Inside. ‘Nee, deze winter niet. Maar nadien gaat hij gewoon naar Real Madrid. Dat mag je opschrijven, dat moet jij’, roept de chef voetbal tegen zijn verslaggever. ‘Het is in kannen en kruiken.

Lindhout fluit Ajax – Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en Sparta. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters De Nas en Brondijk en Teuben is aangesteld als vierde official. Blom zal vanuit Zeist de rol van VAR op zich nemen. Ajax – Sparta begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Subscribe to