Johan Cruijff zou vandaag 72 geworden zijn

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag is de geboortedag van Johan Cruijff en om dit te vieren heeft de Johan Cruijff Arena besloten om alle Johannen en Johanna’s een rondleiding te geven. Meer dan 3000 naamgenoten van Johan hebben zich opgegeven voor dit evenement en zij mogen met introducé dit gratis meemaken. Voor wat betreft de huidige prestaties van Ajax nemen wij aan dat Johan erg trots zou zijn geweest. We zijn nog steeds in de race voor de KNVB-beker, de Champions League en kampioenschap #34. Johan mag er dan niet meer zijn maar wij zullen hem nooit vergeten, maar dat is logisch.

Kjell Scherpen komt voor vier jaar in dienst van Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Kjell Scherpen en Ajax hebben overeenstemming bereikt over een vierjarig contract. De doelman komt over van FC Emmen en zal tot en met juni 2023 blijven. Kjell is op 23 januari 2000 als Emmenaar geboren maar nu komt hij dus naar de grote stad. Marc Overmars geeft aan Scherpen te hebben overgenomen met het oog op de toekomst: ‘Kjell is een heel groot talent en het is mooi dat hij voor Ajax heeft gekozen. We zijn erg tevreden met de recente contractverlenging van Andre Onana, maar we kijken natuurlijk ook naar de toekomst.

Wedstrijd Jong Ajax – FC Twente verschoven naar 29 april

Bron: ajaxfanzone.nl

De wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Twente van 19 april werd zoals bekend verboden door de burgemeester van Ouder-Amstel en onze eigen Femke. Men was bang dat duizenden fans op het treffen af zouden komen. Nu er voor beide teams niets meer op het spel staat, zijn de dames genegen om de wedstrijd door te laten gaan en wel op 29 april aanstaande. Het duel zal worden gespeeld op Sportpark De Toekomst en de aftrap is om 20.00 uur

Kale en de buikschuiver van Kokkie (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is (helaas voor ons) erg druk in het restaurant van Kokkie, dus vandaag is Kale alleen. Aangezien de mussen van het dak vallen en dat bij uitstek goed weer is voor Kale, neemt hij deze keer een kijkje op Sportpark de Toekomst waar de Future Cup gaande is. Ajax O17 staat daar in de finale tegen wie anders dan Juventus. Door alle prijzen die Ajax 1 dit seizoen nog kan binnenslepen, gaat Kale alvast wat van de kampioensfeer proeven bij de jonkies.

Ajax O17 verliest van Juventus in finale Future Cup (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax 017 is vandaag als tweede geëindigd op de eigen Future Cup. Het elftal van Dave Vos versloeg de leeftijdsgenoten van Anderlecht in de halve finale met 2-0 maar moest in de finale de meerdere erkennen in het elftal van Juventus. In de finale kwam Juventus op een 2-0 voorsprong en bracht een strafschop van Ajax de spanning nog even terug. De Italianen namen daarmee revanche voor de verloren eindstrijd van vorig jaar.

Gametalk Ajax – Vitesse: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat dinsdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Vitesse begint dinsdag om 20:45 uur.

Opstellingen FC Groningen – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vanavond speelt Ajax tegen FC Groningen en er moet gewonnen worden. De Groningers zijn uit altijd lastig maar Ajax is op alle fronten zeer goed bezig. Kaj Sierhuis mag het vandaag voor Groningen opnemen tegen zijn werkgever dus maar hopen dat hij niet te veel zijn best doet. Noussair Mazraoui kan nog niet mee doen omdat hij nog te veel last van zijn enkel heeft die hij in de wedstrijd tegen Juventus lelijk verdraaide. De wedstrijd begint om 18:30 in het Hitachi Capital Mobility Stadion en staat onder leiding van Dennis Higler.

Gametalk FC Groningen – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. FC Groningen – Ajax begint zaterdag om 18:30 uur.

Speelronde 33 verplaatst door KNVB

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de halve finale van de Champions League bereikt en dus gaat de KNVB opnieuw rekening houden met de Ajacieden. Deze keer zullen er niet een aantal wedstrijden maar het complete speelschema van ronde 33 zal worden verplaatst naar 15 mei. Zo krijgt Ajax meer lucht met het oog op de twee duels in de halve finales van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd tegen De Graafschap zal dus niet worden gespeeld op zondag 28 april maar op woensdag 15 mei.

Subscribe to