Ajax bevestigd: Joël Veltman maanden uitgeschakeld

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman is voor maanden uitgeschakeld door de knieblessure die hij in de wedstrijd tegen VVV Venlo opliep. Ralf Seuntjens gaf Joël een flinke zwieper waarbij de knie flinke schade opliep. De precieze kwetsuur is nog niet bekend maar onze aanvoerder is dit seizoen uitgeschakeld en dat geldt ook voor de voorbereiding van het volgend seizoen. ‘Komende week wordt een vervolg aan het onderzoek gegeven om de aard en de omvang van de blessure te kunnen vaststellen.

Overmars: ‘Je moet Erik de tijd geven om aan zijn elftal te bouwen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars sprak tegenover Fox Sports onder meer over de kritiek die Erik ten Hag krijgt, omdat het spel van Ajax niet goed is en de achterstand op PSV sinds zijn aanstelling alleen maar verder is opgelopen. “Dat is altijd het eerste aanspreekpunt die ze daar op aanspreken en daarna mij. Erik gaat hartstikke goed. Je moet hem de tijd geven om aan zijn elftal te bouwen. Dat heeft hij hiervoor ook goed gedaan en dat gaat hem ook lukken met onze steun. Ik sta nog achter hem. We hebben iets gedaan voor de lange termijn, niet voor de korte termijn. Daar hebben wij geloof in met Erik.

Veltman loopt op het oog ernstige knieblessure op

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman moest tijdens de wedstrijd tegen VVV per brancard het veld verlaten nadat hij in botsing was gekomen met VVV-spits Ralf Seuntjens. Op het eerste oog vreest men voor een zware knieblessure en dat wist de aanwezige Ronald de Boer te bevestigen tijdens het interview met Seuntjens. ‘Ik snap dat je hem niet wilde blesseren, maar het was wel een beetje lomp. Ik denk dat zijn kruisband of zijn binnenband weg is. In zo’n duel is hij zijn balans volledig kwijt en staat alle druk op zijn knie’.

Opstellingen Ajax – VVV Venlo

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag om 20:45 uur speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo. Wellicht weet Ajax na de afgang van vorige wedstrijd er nu een hele mooie wedstrijd uit te persen. In ieder geval zullen we moeten winnen om tweede te worden en daarmee recht te hebben op de tweede voorronde van de Champions League. Door de schorsing van Nico Tagliafico en Siem de Jong moet coach Erik ten Hag wederom puzzelen met zijn opstelling en hij kiest vandaag voor een 3-4-3 opstelling.

Gametalk Ajax – VVV: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vanavond de competitie thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. De vraag is of Ajax de mokerslag van afgelopen zondag tegen psv van zich af kan zetten. Wil de ploeg de tweede plaats vasthouden, die recht geeft op voorronde Champions League dan zal het wel moeten. Met nog drie wedstrijden te gaan mag de tweede plaats niet uit handen worden gegeven. Een overwinning op VVV-Venlo donderdagavond is dan ook meer dan welkom. Zeker omdat ook nog het rechtstreekse treffen met nummer drie; AZ, de volgende speelronde nog op de agenda staat.

‘Manchester United en Juventus azen op supertalent Ünüvar(14)’

Bron: ajaxfanzone.nl

Naci Ünüvar staat binnen Ajax te boek als één van de grootste talenten op De Toekomst. Hij maakte begin april naam door op veertienjarige leeftijd het team van Ajax O17 naar de eindzege op de Future Cup te leiden. In de finale werd Juventus verslagen door twee goals van Ünüvar. Niet geheel toevallig is de Italiaanse kampioen nu één van de geïnteresseerde partijen. Juventus is niet de enige Europese grootmacht met belangstelling.

Ajax zegt trainingskamp in Oostenrijk af vanwege Nouri herinneringen

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf meldt dat Ajax komende zomer geen trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal zal beleggen. Contractueel zou Ajax nog één keer verplicht zijn om daar een trainingskamp te beleggen, maar gezien de situatie rondom Abdelhak Nouri wil Ajax dat gebied mijden. De directie wil niet dat de spelers in hetzelfde hotel moeten verblijven en op hetzelfde veld moeten trainen. In Oostenrijk is ook begrip voor het standpunt van Ajax.

Wissel Ten Hag doet Ajacieden fronsen

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag is nu al een tijdje in dienst bij Ajax dus mag je verwachten dat het team en de oefenmeester al op elkaar ingespeeld zijn. Toch is het nog niet helemaal koek en ei wat bij sommige beslissingen van de trainer bedenkelijke gezichten bij de spelers oplevert. ‘Zoals zo vaak op De Toekomst is er binnen de technische staf weer sprake van zeer uiteenlopende inzichten. Onlangs kwam dit nog tot uiting na de interlandperiode. Ten Hag wilde zo snel mogelijk weer met de spelersgroep aan de slag, maar inspanningsfysioloog Bjorn Rekelhof had de groep nog een extra dag vrij gegeven.

Subscribe to