Ajax bereikt overeenstemming met gemeente Amsterdam over uitbreiding trainingscomplex

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en de gemeente Amsterdam hebben overeenstemming bereikt over de uitbreiding van sportpark de Toekomst. Hierbij zal parkeerterrein P2 onderdeel worden van het trainingscomplex. Ajax en de gemeente Amsterdam tekenden een exclusiviteitsovereenkomst waarin is vastgelegd dat het terrein P2, nu nog in gebruik als parkeerterrein, de komende vijf jaar exclusief voor Ajax wordt gereserveerd.

Ajax in gesprek met makers spandoek

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is niet te spreken over het spandoek dat werd getoond voorafgaand het duel met PSV. Een groot doek op de tribunes, waarbij met name de tekst ‘Brainfart Aidshoven’ voor grote commotie zorgde, werd getoond. Volgens een woordvoerder van Ajax werd afgelopen week een versie van het doek getoond maar week dat zondag behoorlijk af. Algemeen directeur Edwin van der Sar bood al tijdens het duel namens Ajax excuses aan bij zijn collega Toon Gerbrands van PSV.

Video: Kale en Kokkie zijn trots op Ajax na vernietiging PSV en Dortmund

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is niet te stoppen. Maar net als Ajax zijn Kale en Kokkie ook niet te stoppen. De twee Ajacieden zoeken de warmte op in het café en zijn trots op Ajax. In het bijzonder zijn ze te spreken over Tadic, Pasveer en Haller. Maar heel Ajax mag trots zijn. Het enige wat klote was dat Kale na Dortmund thuis zijn auto maar moeilijk kon vinden door de gezellige avond in de Johan Cruijff Arena. Uiteraard keken de mannen ook deze aflevering in de glazen bol. De vrees is dat Noussair Mazraoui niet zijn contract gaat verlengen.

Jong Ajax pakt drie punten op bezoek bij FC Eindhoven: 1-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond de volle drie punten weten te pakken in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Het elftal van John Heitinga wist de wedstrijd vlak voor rust eigenlijk al te beslissen want binnen drie minuten zorgden Jensen en Taylor voor een 0-2 ruststand. In de tweede helft gebeurde er weinig en leek de wedstrijd af te stevenen op 0-2. Echter wisten beide ploegen toch nog te scoren in de extra tijd. Jensen scoorde in de 91ste minuut zijn tweede van de avond en twee minuten later wist FC Eindhoven de eer te redden via Racz.

Ajax kan rekenen op vol uitvak in Dortmund

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt op woensdag 3 november de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund en kan rekenen op een vol uitvak. Vrijdagmorgen gingen de laatste kaarten over de toonbank waardoor Ajax in het Signal Iduna Park zal worden gesteund door 3200 supporters. Na drie poulewedstrijden staat Ajax op negen punten in groep C en kan de uitwedstrijd tegen Dortmund er zo maar eens voor zorgen dat Ajax gaat overwinteren in de Champions League. 

Bron; Ajaxlife

Edson Alvarez en Ajax praten over nieuw contract tot 2025

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Edson Alvarez hebben de intentie uitgesproken om binnenkort een nieuw contract te ondertekenen. Alvarez wordt met zijn nieuwe contract, wat zal lopen tot medio 2025, beloond voor zijn loyaliteit, nadat hij afgelopen zomer werd begeerd door het steenrijke Stade Rennes. Een verkoop bleek echter onbespreekbaar voor directeur voetbalzaken Marc Overmars en Alvarez legde zich hier meteen bij neer. Ten Hag liet afgelopen maandag nog over Álvarez weten: ‘De ontwikkeling van Edson is supergoed.

Ajax Onder 19 in Youth League hard onderuit tegen Dortmund: 1-5

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax Onder-19 is dinsdagmiddag in de Youth League hard onderuitgegaan tegen de leeftijdgenoten van Borussia Dortmund. Hoewel de Amsterdammers zich voetballend leken te kunnen meten, bleek BVB met name in de counter razend effectief: 1-5. Ajax Onder-19 heeft na drie wedstrijden vier punten verzameld in de groep en staat derde achter Dortmund en Sporting Portugal. Dinsdagavond om 21.00 uur speelt het eerste van Ajax in de Champions League tegen Dortmund.

Live Ajax – Borussia Dortmund: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond de derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is Borussia Dortmund de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Subscribe to