SBV Excelsior

De Wijs baalt: Dit mag mij nooit overkomen

Bron: www.ad.nl

Afgelopen zondag was Jordy de Wijs nog in het Philips Stadion, waar de PSV-huurling de landstitel van zijn eigenlijke broodheer ingetogen meevierde. Maar van blijdschap was gisteravond na een krankzinnige slotfase van Excelsior-Heracles (2-2) geen enkele sprake meer. ,,Dat kampioenschap is niet iets waar ik nu over na wil denken. Ik sta hier met een ontzettend klotegevoel.”

Ajax-seizoen begint wederom erg vroeg

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu Ajax definitief naast de landstitel heeft gegrepen, weet het dat het nieuwe seizoen (2018/2019) wederom erg vroeg zal beginnen. De eerste officiële wedstrijd zal gespeeld worden op dinsdag 24, woensdag 25 of donderdag 26 juli. Wanneer Ajax kampioen zou zijn geweest, speelde het zijn eerste officiële wedstrijd pas op dinsdag 7 of woensdag 8 augustus.

AKC: Word jij mascotte bij laatste duel Excelsior - Ajax?

Bron: www.ajaxlife.nl

Met je grote held het veld oplopen is stoer, leuk, gaaf en nog veel meer! © De Brouwer

Altijd al eens met de Ajaxspelers mee het veld op willen lopen? Lees dan even door! Zondag 6 mei speelt Ajax de laatste wedstrijd van dit voetbaljaar, uit bij Excelsior. Ajax trapt om 14.30 uur af en jij kunt daarbij zijn!

We gaan namelijk niet zonder onze mascottes op pad! De spelers kunnen alle steun gebruiken, dus we roepen de hulp in van elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6-12 jaar) die er heel graag bij zijn op 6 mei in Rotterdam.

Pages

Subscribe to SBV Excelsior