Aanvaller

Perez vernietigend over ‘koppige’ Ten Hag: ‘Hem op tien... Stop alsjeblieft’

Bron: www.voetbalzone.nl

Kenneth Perez zet vraagtekens bij de tactische keuzes van trainer Erik ten Hag. De analist vindt het namelijk onbegrijpelijk dat Quincy Promes op de nummer tien-positie kort achter de aanvallers mag blijven opereren, ondanks het feit dat de Ajax-speler ook in De Klassieker tegen Feyenoord (1-0) van afgelopen zondag allesbehalve wist te imponeren als verbinder tussen middenveld en aanval.

Jong Ajax doorbreekt slechte reeks met zege

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandag een einde gemaakt aan een lange reeks zonder overwinning. Na acht wedstrijden werd er eindelijk weer eens gewonnen door de Amsterdammers. Jong FC Utrecht werd in de eerste helft al op een 0-2 achterstand gezet. De thuisploeg scoorde in de tweede helft nog wel, maar deed dit te laat. De drie punten gingen zodoende naar Jong Ajax, dat daarmee naar de elfde plek klimt. 

Gakpo ligt er even uit bij PSV

Bron: www.ad.nl

Cody Gakpo keerde zaterdagavond terug in de basis bij PSV, maar viel kort voor rust uit met naar het zich liet aanzien een enkelblessure. De 21-jarige aanvaller kon niet door en trainer Roger Schmidt vreesde hem een tijdje kwijt te zijn. Gakpo onderging zondag al een MRI-scan en de eerste geluiden wijzen erop dat hij enkele weken uitgeschakeld is.

Pages

Subscribe to Aanvaller