Aanvaller

Jong Ajax onderuit in Eindhoven

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax nam het vrijdagavond op tegen FC Eindhoven. De Brabanders hadden geen rustige week gehad. De selectie zegde het vertrouwen in trainer Ernie Brandts op. De oefenmeester stond daarom in de wedstrijd tegen de Amsterdammers niet langs de lijn. Wel wisten de Eindhovenaren tegen Jong Ajax de tweede zege van dit kalenderjaar te boeken. In het Jan Louwers Stadion won FC Eindhoven met 3-0.

El Shaarawy ontbreekt tegen Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast Mkhitaryan en Kumbulla mist AS Roma tegen Ajax ook Stephan El Shaarawy.

De aanvaller raakte zaterdag in de wedstrijd tegen Sassuolo geblesseerd. Inmiddels blijkt dat hij een spierblessure heeft opgelopen die hem in ieder geval een paar weken aan de kant houdt, zo meldt Sky Sports Italia.

Aanstaande donderdag treffen Ajax en AS Roma elkaar voor het eerst. De Italianen komen dan op bezoek in Amsterdam. Een week later staat het duel in Rome op het programma.

Vloet met Heracles even terug bij PSV: ‘Ik heb me vaak afgevraagd of ik niet gewoon een laatbloeier ben’

Bron: www.ad.nl

Als zijn dromen waren uitgekomen, had Rai Vloet al een paar jaar geschitterd bij PSV en een toptransfer gemaakt. Zondag komt hij als topscorer van Heracles Almelo en een van de gevaarlijkste aanvallers in de eredivisie naar het Philips Stadion. ,,Ik waardeer enorm wat ik nu heb en daar heb ik keihard voor gevochten. Zeven keer vallen, acht keer opstaan. Dat ben ik.”

Pages

Subscribe to Aanvaller