Aanvaller

Van Bommel: Malen heeft selectie Oranje verdiend

Bron: www.ad.nl

PSV-trainer Mark van Bommel vindt het terecht dat zijn spits Donyell Malen is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. ,,Hij heeft deze eerste selectie verdiend. Donyell is met zijn spel heel belangrijk binnen onze ploeg,’’ ziet Van Bommel, die de 20-jarige aanvaller dit seizoen voor het eerst elke wedstrijd in zijn basisopstelling heeft.

Tadic en Veltman eensgezind: ‘Dit was niet goed; het moet beter’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelde dinsdagavond tegen APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League heel teleurstellend en mocht zich, met uiteindelijk een 0-0, nog gelukkig prijzen . De ploeg van trainer Erik ten Hag had veel moeite met de Cyprioten, die enkele goede kansen hadden op de overwinning. Zowel Joël Veltman als Dusan Tadic concludeert na afloop van het gelijkspel dat het snel beter moet bij Ajax.

Ten Hag over keuze voor Mazraoui: 'Hij heeft daar ervaring'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dat Noussair Mazraoui tegen APOEL Nicosia als rechtsback begint, is voor trainer Erik ten Hag een logische keuze. 'Hij heeft daar ervaring', aldus de oefenmeester tegenover Veronica.

Ten Hag stelt dat de Marokkaans international een belangrijke rol toebedeeld krijgt als rechtsback dinsdagavond. 'Hij moet vaak het middenveld inkomen. Ook aanvallend.' Zijn klik met landgenoot Hakim Ziyech is daarbij ook van belang. 'Qua samenspel en dynamiek met hem', zegt Ten Hag.

Analyse APOEL: Ajax favoriet, hoofdrol Ziyech?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nog één horde en Ajax heeft voor het tweede jaar op rij het hoofdtoernooi van de Champions League bereikt. APOEL Nicosia is de tegenstander, een oude bekende die het afgelopen seizoen kampioen werd van Cyprus en de Amsterdammers al eens trof in de groepsfase van het miljardenbal. Destijds kende de equipe van Frank de Boer weinig moeite met de Cyprioten en ook tijdens deze twee edities is Ajax torenhoog favoriet.

Marca: Real Madrid ‘parkeert’ concrete belangstelling voor Van de Beek

Bron: ajaxfanzone.nl

Er kan bij Real Madrid nog het nodige gebeuren in de laatste weken van augustus voordat de transferwindow sluit, zo schrijft Marca maandagochtend. De komst van Paul Pogba wordt onmogelijk geacht, waardoor de voorkeur uitgaat naar het aantrekken van Neymar. Het betekent dat de Koninklijke zijn belangstelling voor Ajacied Donny van de Beek voorlopig even ‘parkeert’, aldus de Spaanse krant.

Pages

Subscribe to Aanvaller