Aanvaller

Lainez mag alweer vertrekken bij Real Betis

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax leek afgelopen zomer de Mexicaanse aanvaller Diego Lainez over te nemen van Club América maar de speler koos op het laatste moment voor een overstap naar Real Betis. Lainez kwam dit seizoen echter nog niet verder dan 54 minuten in de Primera Division verspreid over vijf invalbeurten, en daarom mag de 19-jarige aanvaller in de winterstop op huurbasis vertrekken bij de Spaanse club. Real Betis betaalde iets meer dan veertien miljoen voor Lainez en stalt hem dan ook het liefst bij een Europese club. Een terugkeer naar Mexico geniet niet de voorkeur.

Ten Hag: ‘Labyad heeft een duidelijk teken van leven gegeven. En nu moet hij doorzetten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Zakaria Labyad mocht zondag eindelijk zich weer eens laten zien in het eerste elftal van Ajax. Uitgerekend tegen zijn oude club FC Utrecht (4-0 winst) had Ajax-coach Erik ten Hag een basisplaats ingeruimd voor de aanvaller. Ten Hag is na afloop blij dat Zakaria Labyad zich positief laat gelden. Labyad zorgde in het duel met Utrecht voor een assist en liet zien mee te kunnen in het hoge tempo van Ajax.

Oranje onder 17 voor tweede keer in historie naar halve finales WK

Bron: ajaxfanzone.nl

Oranje onder 17 heeft zondag de halve finales van het WK in Brazilië bereikt. De ploeg van bondscoach Peter van der Veen, met grotendeels Ajacieden in de basis, zag ook nog twee doelpunten worden afgekeurd, maar was in Cariacica met 4-1 toch ruimschoots te sterk voor Paraguay. Het is de tweede keer dat Oranje onder 17 plaatst voor de halve finales op een WK. Het gebeurde voor het eerst in 2005. 

Labyad zelf ook verbaasd over basisplaats

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tot de verbazing van velen mocht Zakaria Labyad voor het eerste sinds 13 maart weer eens in de basis mocht beginnen. Hij vulde zijn rol uitstekend in en kreeg zelfs een ovatie bij het verlaten van het veld tijdens zijn wissel. Zelf was Labyad misschien wel even verrast over zijn basisplaats: “Eerlijk gezegd was ik zelf ook verbaasd dat ik mocht starten vandaag, maar aan de andere kant ook niet. Ik heb veel stappen gezet de laatste tijd, zowel persoonlijk als op het voetbalveld. Ik ben altijd in mezelf blijven geloven en blijf hard trainen.”

Pages

Subscribe to Aanvaller