Aanvaller

Slordig Ajax lijdt oefennederlaag tegen Anderlecht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft vrijdagavond een oefennederlaag geleden tegen Anderlecht. In de eerste helft liet de ploeg bij vlagen goed voetbal zien en zo stond er bij rust dan ook nog een gelijke stand op het scorebord. Na de rust, waarin drie wissels toegepast werden, was de lijn totaal uit het Ajax-spel verdwenen. Er werd vooral achterin veel geklungeld en dat leidde uiteindelijk tot een 1-3 overwinning voor de Belgen.

Bandé minimaal tot winterstop uitgeschakeld

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het zal nog een tijdje duren voordat Hassane Bandé zijn officiële debuut voor Ajax zal maken.

De aanvaller raakte vrijdagmiddag in een oefenduel  zwaar geblesseerd. Onderzoek in het ziekenhuis wees op een kuitbeenbreuk en gescheurde enkelbanden.

Een flink domper voor de aanwinst zelf, maar natuurlijk ook voor de club. Ajax zal zich de komende weken ongetwijfeld gaan beraden op het halen van een extra buitenspeler.

Ajax moet miljoenenaankoop zeker tot winterstop missen

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax verzekerde zich in de winterstop voor ruim acht miljoen euro voor Hassane Bandé, die zich onlangs in de voorbereiding op het aankomende seizoen aansloot bij zijn nieuwe werkgever. Het zal echter even duren voordat de van KV Mechelen overgenomen aanvaller zijn debuut kan gaan maken voor de Amsterdammers, aangezien zij vrijdagavond via de officiële kanalen communiceren dat Bandé lange

Ajax haalt zoals aangekondigd meesterscout Haesaert terug

Bron: source

Ajax heeft meesterscout Urbain Haesaert – zoals eerder aangekondigd – teruggehaald naar Amsterdam. De 77-jarige Belg werkte eerder al tien seizoenen in de hoofdstad van Nederland en haalde destijds onder andere Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Thomas Vermaelen naar de club. Ook Eden Hazard bood hij aan, maar de aanvaller wilde dat niet vanwege zijn Franstaligheid.

Update: Younes arriveert op krukken én met advocaten bij Napoli

Bron: www.voetbalzone.nl

Amin Younes kwam het afgelopen seizoen weinig in actie en de kans is groot dat de vijfvoudig Duits international ook een flink deel van de aankomende voetbaljaargang zal moeten laten schieten. Nadat Genoa-voorzitter Enrico Preziosi, die de aanvaller hoopte te huren van Napoli, enkele weken geleden al liet weten dat Younes een zware blessure heeft opgelopen, meldt donderdag ook Tuttosport

Pages

Subscribe to Aanvaller