Aanvaller

Ajax gaat onhandige actie van Promes 'intern bespreken'

Bron: source

Ajax gaat de zaak rondom Quincy Promes intern bespreken met de aanvaller. Op Twitter dook zondag een filmpje op waarop te zien is dat Quincy Promes (Ajax) zich met Daishawn Redan (FC Groningen) en veel anderen op voetbalpleintje begeeft. De beelden hebben voor flink wat kritiek gezorgd, want de spelers lijken zich niet te houden aan de coronamaatregelen.

Huntelaar twijfelt: "Stoppen, door bij Ajax, of bij een andere club"

Bron: source

Klaas-Jan Huntelaar heeft nog geen idee of Ajax met hem verder wil na dit seizoen. De ervaren aanvaller heeft een aflopend contract komende zomer in Amsterdam en denkt gezien zijn leeftijd (36) ongetwijfeld al aan stoppen. Toch heeft hij voor zichzelf nog geen knopen doorgehakt. "Voor mij spoken er dus drie opties door mijn hoofd: of stoppen, of door bij Ajax, of bij een andere club."

‘Ajax-thuis was mooi, maar ook duel in Amsterdam waar we ArenA stil speelden’

Bron: www.voetbalzone.nl

AZ was, voordat de Eredivisie werd stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus, bezig aan een opmars en de Alkmaarders hebben momenteel evenveel punten als koploper Ajax. Myron Boadu gold dit seizoen als een van de belangrijkste spelers in het elftal van trainer Arne Slot en de jonge aanvaller beaamt dat dit eigenlijk het jaar van zijn doorbraak is geweest.

Ajax gaat filmpje met Promes bespreken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Quincy Promes baarde zondag opzien in een filmpje op social media. De aanvaller van Ajax stond met een man of 10 op een pleintje te voetballen en riep dingen als ‘quarantaine squad.’

Niet bepaald handig in deze tijd, waarin het verboden is om met meer dan 3 mensen samen te komen en het advies geldt om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Ajax Life vroeg Ajax naar een reactie op het voorval. Die was kort maar krachtig: “We bespreken het met hem en houden het verder intern”, zo luidde de reactie van de club.

Pages

Subscribe to Aanvaller