Aanvaller

Van der Vaart: “De Ligt is een exceptioneel talent”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tijdens de live Q&A met Rafael van der Vaart op Instagram, werd de oud-Ajacied gevraagd naar zijn mening over Matthijs de Ligt en Justin Kluivert. Voor beide Ajax-talenten geldt dat er veel belangstelling is en dat ze Ajax misschien gaan verlaten. Bij Kluivert lijkt een vertrek zelfs een kwestie van tijd. Van der Vaart is lovend over De Ligt en hoopt dat de aanvaller verstandig is.

‘Vijfjarig contract en startsalaris van 1,5 miljoen liggen klaar voor Kluivert’

Bron: www.voetbalzone.nl

Justin Kluivert wil zijn tot medio 2019 lopende contract niet verlengen, waardoor de Europese topclubs naar verluidt in de rij staan om de aanvaller van Ajax over te nemen. Onder meer Barcelona, Manchester United en de Italiaanse topclubs Juventus, AC Milan en Internazionale zijn geïnteresseerd, maar AS Roma lijkt favoriet om een deal te bewerkstelligen.

Mateo Cassierra voor een jaar naar FC Groningen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft besloten om Mateo Cassierra te verhuren aan FC Groningen. De topscorer van Jong Ajax zal voor een jaar naar het noorden van het land vertrekken om daar onder Danny Buijs te spelen, zo weet De telegraaf te melden. De onderhandelingen zijn zo goed als klaar: ‘FC Groningen lijkt zes tot zeven andere ploegen in de Eredivisie af te troeven in de strijd om Mateo Cassierra (21). De noorderlingen bereikten overeenstemming met Ajax over een huurdeal en gaan op korte termijn om tafel met het management van de Colombiaanse spits.

Kluivert gaat contract niet verlengen: "Voel me onder druk gezet"

Bron:

Aanvaller Justin Kluivert gaat zijn contract bij Ajax definitief niet meer verlengen. De aanvaller voelt geen vertrouwen meer vanuit de club, mede omdat de Amsterdammers hem wilden verkopen buiten zijn eigen medeweten om. Ook denkt hij dat ze zijn verbintenis vooral willen verlengen voor hun eigen bestwil. Daarnaast viel het verkeerd dat ze hem wilden verkopen aan Tottenham Hotspur.

Pages

Subscribe to Aanvaller