Schorsing

Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat in de tweede speelronde een uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen NEC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aankomende zaterdag start het nieuwe Eredivisie seizoen voor Ajax. In de eerste wedstrijd van het seizoen nemen de Ajacieden het op tegen de promovendi van NEC. Na het verlies van het duel om de Johan Cruijff-Schaal tegen PSV, zullen de spelers van Ajax erop gebrand zijn om het reguliere Eredivisie seizoen een mooie start te geven.

Tagliafico mist eerste twee competitieduels wegens rode kaart JC Schaal

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Erik ten Hag kan in de eerste twee competitiewedstrijden geen beroep doen op Nico Tagliafico. De linkervleugelverdediger kreeg tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV een rode kaart en is geschorst voor drie wedstrijden, waarvan een voorwaardelijk. Dat betekent dat Tagliafico de thuiswedstrijd tegen NEC en het uitduel tegen FC Twente zal moeten missen. 

Pages

Subscribe to Schorsing