Schorsing

Levenslange schorsing voor scheidsrechter die meefeest met kampioen: ‘Ik vind het te triest voor woorden’

Bron: www.ad.nl

Commotie in de vierde klasse van het amateurvoetbal. Een scheidsrechter trok bij een kampioenswedstrijd vier rode kaarten om vervolgens vrolijk mee te feesten bij de winnende club. Daar ondervindt arbiter Jan Smit nu de consequenties van. ,,Wij verwachten een neutrale houding en hebben hem verteld dat hij geen wedstrijden meer mag fluiten.”

Bergwijn schiet Ajax met een hattrick langs Almere City en naar de Europa League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Almer City gewonnen met 3-0. Steven Bergwijn scoorde 3x binnen 10 minuten in de eerste helft en mocht dus een hattrick bijschrijven. Met deze overwinning is Ajax zeker van de vijfde plek en dus (minimaal) de voorronde van de Europa League volgend jaar. De komende weken zullen resultaten in andere landen moeten bepalen of Ajax mogelijk direct de Europa League in mag.

Ajax makkelijk langs Volendam: 1-4

Bron: ajaxfanzone.nl

Anderhalve week na de teleurstellende wedstrijd tegen Excelsior heeft Ajax een makkelijke wedstrijd gehad in Volendam. Ajax won met 1-4 door doelpunten van Kenneth Taylor (2x), Brian Brobbey en Chuba Akpom. Geweldig was het allemaal niet wat Ajax liet zien. Door de nederlaag is FC Volendam gedegradeerd. Ajax houdt door de overwinning plek 5 in bezit.

Live Volendam – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zondagmiddag gaat Ajax op bezoek bij FC Volendam. Ajax is nog volop in de race voor Europees voetbal en dus moet het zien af te rekenen met Volendam. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

‘De Lang wordt weer hoofdscout, Geelen genoemd als mogelijke algemeen directeur’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kelvin de Lang wordt weer de hoofdscout bij Ajax nu Alex Kroes, die eerder geschorst werd als algemeen directeur, terug is in de directie als technisch directeur, zo schrijft De Telegraaf. De Lang, die tijdelijk technisch manager was, wordt weer de hoofdscout van Ajax. Ajax moet daarnaast op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Volgens De Telegraaf is Menno Geelen één van de kandidaten.

Pages

Subscribe to Schorsing