Schorsing

Live Fortuna Sittard – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint zaterdag aan het nieuwe seizoen en doet dat met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Fortuna Sittard

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de 3-5 nederlaag in het duel om de Johan Cruijff Schaal, staat de start van de competitie te wachten.

Voor Ajax begint het nieuwe Eredivisie-seizoen op zaterdagmiddag om 16.30 met een bezoek aan Fortuna Sittard. De ploeg van Sjors Ultee heeft zich deze zomer flink versterkt, onder ander Burak Yilmaz kwam naar Sittard. Tegen Ajax zal hij echter nog niet aantreden.

Ajax twee duels zonder Bassey naar aanleiding van rode kaart tijdens JC-schaal

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet het de eerste twee competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen doen zonder Calvin Bassey. De tuchtcommissie van de KNVB heeft de verdediger naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel om de Johan Cruijff Schaal een schorsing opgelegd van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Bassey mist daardoor de wedstrijden tegen Fortuna Sittard (uit) en FC Groningen (thuis). Het eerstvolgende duel waarin de Nigeriaans international in actie kan komen is het uitduel tegen Sparta op 28 augustus. 

Pages

Subscribe to Schorsing