Schorsing

Opstelling Ajax: Martínez centraal duo met Schuurs

Bron: source

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het uitduel met OSC Lille bekendgemaakt. De Ajax-trainer kiest voor een centraal duo bestaande uit Perr Schuurs en Lisandro Martínez. Zij vervangen Joël Veltman en Daley Blind, die er vanwege een schorsing niet bij zijn. Doordat Martínez een linie naar achteren schuift, begint Noussair Mazraoui op het middenveld.

Ten Hag: “Schuurs heeft laten zien waarom wij hem opstelden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag was blij met de 0-2-zege op Lille. Toch zag de hoofdtrainer ook nog voldoende aandachtspunten. “In de slotfase van de eerste helft stonden we op één of twee momenten niet goed. Dat is ook moeilijk tegen deze ploeg, dat met een vierkant op het middenveld speelt. Dat is zeker niet makkelijk. Lille is daarnaast fysiek ook zo sterk en er zit veel tempo in. Af en toe zorgen ze dan voor hectiek. Het is aan ons om dan het hoofd koel te houden”, laat hij weten aan Veronica.

Opstellingen Lille OSC – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Lille OSC en Ajax treffen elkaar vandaag in het Stade Pierre-Mauroy voor de returnwedstrijd in de Champions League. Daley Blind en Joël Veltman mogen door hun schorsing vandaag niet meedoen en worden vervangen door Lisandro Martínez en Perr Schuurs terwijl Noussair Mazraoui op het middenveld wordt ingedeeld. De wedstrijd begint om 21:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Felix Brych en is te zien op Veronica en Ziggo Sport.

Pages

Subscribe to Schorsing