FC Groningen

Schreuder: ‘Heel erg trots dat ik bij Ajax heb gewerkt’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Alfred Schreuder kijkt terug op een prachtige periode in dienst van Ajax. De oefenmeester uit Barneveld werd anderhalf jaar geleden aangesteld als assistent-trainer van Ajax en sindsdien maakte de Amsterdamse club geweldige successen mee: de dubbel werd gewonnen en in de Champions League werd de halve finale bereikt. Schreuder vertrekt nu naar TSG 1899 Hoffenheim, waar hij hoofdtrainer wordt. Een gesprek over zijn rol bij Ajax, Dusan Tadic, Hakim Ziyech, Lasse Schöne, de kritiek vanuit de media, tactiek en de warmte binnen Ajax.

Terugblik Ajax Jeugd – Seizoen 2018/2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de jeugdopleiding van Ajax wordt de focus steeds meer gelegd op de individuele ontwikkeling van talenten in plaats van het winnen van prijzen. Zo speelden Ajax O19 en Ajax O17 dit seizoen met hele jonge ploegen. De ontwikkeling van een aantal van deze jonge spelers is echt geweldig. Hoe verging het de jeugdteams afgelopen seizoen en wie zullen er naar alle waarschijnlijkheid gaan doorstromen naar Jong Ajax?

Matusiwa gepresenteerd bij FC Groningen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar Azor Matusiwa is inmiddels officieel gepresenteerd bij FC Groningen. De middenvelder tekende een contract voor 4 seizoenen.

Matusiwa werd afgelopen seizoen door Ajax verhuurd aan De Graafschap, waar hij al snel een publiekslieveling werd. Hoewel hij het daar naar behoren deed, liet Ajax hem al voor het einde van het seizoen weten dat er voor hem geen toekomst in Amsterdam zou zijn.

‘Ajax wil Arjen Robben naar Amsterdam halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Arjen Robben is sinds kort transfervrij na zijn vertrek bij FC Bayern München. De grote vraag is wat hij nu gaat doen. Een terugkeer in de Eredivisie lijkt een optie en volgens het Duitse Bild zou Ajax een poging willen wagen om Robben te verleiden tot een transfer naar Amsterdam. Naast Ajax zouden ook PSV en FC Groningen hun interesse kenbaar hebben gemaakt. Een andere optie voor Robben zou een andere club in het buitenland zijn. Bild meldt dat er inmiddels al gesprekken zijn gevoerd met Benfica.

Pages

Subscribe to FC Groningen