FC Groningen

FC Groningen neemt afscheid van directeur Klaver

Bron: www.ad.nl

FC Groningen neemt per direct afscheid van commercieel directeur Robbert Klaver. Hij verschilde met de rest van de clubleiding van mening over het toekomstige beleid op commercieel gebied. ,,Iedereen weet dat wij op dat vlak een stevige uitdaging hebben", zegt algemeen directeur Wouter Gudde. ,,Over de manier waarop we die uitdaging willen aangaan, kwamen we niet op één lijn. De uiteindelijke conclusie is dat het voor beide partijen beter was dat onze wegen zich zouden scheiden."

Labyad: “Wil de komende vier, vijf jaar voor Ajax uitkomen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zakaria Labyad kwam vorige zomer naar Ajax, maar komt weinig aan spelen toe. Hij kwam tot nu toe 20 keer in actie voor Ajax 1, voornamelijk invalbeurten.

“Normaal train je lekker naar wedstrijden toe. Dat mis ik. Maar ik gebruik de trainingen om er helemaal klaar voor te zijn als mijn kans komt, als ik er moet staan voor mijn ploeggenoten”, vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. Toch klaagt hij niet en wil hij niemand de schuld geven: “De reden dat ik die nog niet heb kunnen waarmaken, zoek ik vooral bij mezelf”, aldus de middenvelder.

Pages

Subscribe to FC Groningen