FC Groningen

TransferTalk | FC Groningen shopt bij ManUnited, Leeds strikt Piroe en St. Jago naar Volendam

Bron: www.ad.nl

Nog een dikke week draait de internationale transfercarrousel op volle toeren. Dat betekent nog dagenlang spanning, in Nederland en de rest van Europa: wat zijn potentiële transfers, welke geruchten steken nog de kop op en welke transfers worden vandaag of morgen bevestigd? Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk. Bekijk hier de transfers van de laatste weken. Check hier alle afgeronde zomertransfers in de eredivisie!

De voorspelling van Maarten Wijffels: ‘Hele begrip ‘titelrace’ staat dit seizoen in een ander daglicht’

Bron: www.ad.nl

Zelden was de eredivisie zo verrassend als vorig seizoen, met Feyenoord als kampioen en FC Groningen als degradant. Krijgen we nog zo’n editie? Wie degraderen, welke trainer is snel gezien en welk pareltje zal in navolging van Xavi Simons voetbalharten stelen? Onze voetbalverslaggevers pakken de ‘glazen schaal’ erbij. Vandaag deel 5 met Maarten Wijffels.

Jong Ajax in eerste competitieduel hard onderuit in Groningen

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax is het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij titelfavoriet FC Groningen ging de ploeg van Dave Vos met 4-1 onderuit. Christian Rasmussen maakte het enige doelpunt voor Jong Ajax. Het was echter vooral aan doelman Charlie Setford te danken dat er ‘slechts’ vier tegengoals vielen. Met enkele uitstekende reddingen wist hij een grotere nederlaag te voorkomen.

De voorspelling van Sjoerd Mossou: ‘Ook het grote publiek gaat inzien dat Noa Lang een kleurrijk en innemend ventje is’

Bron: www.ad.nl

Zelden was de eredivisie zo verrassend als vorig seizoen, met Feyenoord als kampioen en FC Groningen als degradant. Krijgen we nog zo’n editie? Wie degraderen, welke trainer is snel gezien en welk pareltje zal in navolging van Xavi Simons voetbalharten stelen? Onze voetbalverslaggevers pakken de ‘glazen schaal’ erbij. Vandaag: Sjoerd Mossou.

Pages

Subscribe to FC Groningen