FC Groningen

Dick Lukkien verruilt FC Emmen na seizoen voor FC Groningen: ‘Altijd speciale plek in mijn hart gehouden’

Bron: www.ad.nl

Dick Lukkien wordt na dit seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen. De 50-jarige Veendammer komt over van FC Emmen, een directe concurrent van Groningen in de strijd tegen degradatie. Het nieuws lekte gisteren al uit en werd vanochtend officieel bevestigd. Dennis van der Ree, die na het ontslag van Frank Wormuth voor de groep staat, vertrekt deze zomer.

LIVE eredivisie | Groningen-spelers raken slaags met eigen supporters, duel met Heerenveen hervat

Bron: www.ad.nl

De 69ste Derby van het Noorden is vooral voor FC Groningen een hele belangrijke. De ploeg van Dennis van der Ree vecht vol tegen degradatie en is er veel aan gelegen om tegen Heerenveen een goed resultaat te boeken. Nadat de slotfase van de wedstrijd inging, en Groningen wéér achterstond, raakte Jetro Willems betrokken in een opstootje met de tribunes. De wedstrijd is inmiddels hervat. Volg de rest in ons liveblog.

LIVE eredivisie | FC Groningen moet achterstand ongedaan maken in tweede helft tegen Heerenveen

Bron: www.ad.nl

De 69ste Derby van het Noorden is vooral voor FC Groningen een hele belangrijke. De ploeg van Dennis van der Ree vecht vol tegen degradatie en is er veel aan gelegen om tegen Heerenveen een goed resultaat te boeken. Kunnen de Groningers weer eens een wedstrijd winnen? Ze begonnen sterk, maar staan toch achter. Volg de rest van de wedstrijd in ons liveblog.

Dick Lukkien wordt nieuwe coach FC Groningen, Wouter Gudde baalt van FC Emmen: ‘Onbetrouwbaar en onprofessioneel’

Bron: www.ad.nl

Dick Lukkien is bezig aan zijn laatste maanden als trainer van FC Emmen. De 50-jarige oefenmeester maakt komende zomer de overstap naar FC Groningen. Die berichtgeving van Voetbal International wordt bevestigd door algemeen directeur Wouter Gudde, die baalt van het moment dat het nieuws bekend werd. Namelijk vlak voor de derby tegen SC Heerenveen.

Pages

Subscribe to FC Groningen