Heracles Almelo

EA Sports haalt Van Basten uit FIFA 20 vanwege ‘Sieg Heil’

Bron: www.ad.nl

Marco van Basten maakt ‘tot nader order’ geen deel meer uit van het voetbalspel FIFA 20. De gewezen topspits van weleer is door de Amerikaanse computerspelontwikkelaar EA Sports uit het voetbalspel gehaald, nadat hij op 23 november bij FOX Sports ‘Sieg Heil’ zei in het tv-programma De Eretribune. Van Basten reageerde met de nazigroet op een gesprek tussen verslaggever Hans Kraay jr. en de Duitse Heracles-trainer Frank Wormuth.

‘Dessers kan de Nederlandse top aan’

Bron: www.ad.nl

Cyriel Dessers begint langzaamaan een fenomeen te worden. Met elf doelpunten en vijf assists achter zijn naam is hij dé smaakmaker van Heracles. Wat is het geheim van deze Belgische spits? En hoe ver kan hij nog reiken? Zijn voormalige trainer en landgenoot Stijn Vreven kent geen twijfel. ,,Als Cyriel alles geeft, kan hij de Nederlandse top aan.”

Schuurs in aanloop naar Lille: "Belangrijkste moment van carrière"

Bron: source

Door de rode kaarten van Ajacieden Daley Blind en Joël Veltman in de laatste Champions League-wedstrijd tegen Chelsea is de kans vrij groot dat Perr Schuurs woensdagavond in het hart van de defensie staat. De Limburgse verdediger viel in de wedstrijd in Londen al in om de rode kaarten op te vangen en speelde ook afgelopen weekend tegen Heracles Almelo de hele wedstrijd mee. "Het wordt het belangrijkste moment in mijn carrière", sprak hij.

Vermoedelijke opstelling Ajax in Lille: Álvarez en Schuurs als centrale duo

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax gaat woensdagavond op bezoek in Frankrijk, voor de tweede ontmoeting met OSC Lille. Wanneer de Amsterdammers een overwinning weten te boeken in het Stade Pierre-Mauroy, komt overwintering in de Champions League wel erg dichtbij. Door de rode kaarten die Daley Blind en Joel Veltman kregen in de uitwedstrijd tegen Chelsea, moet Erik ten Hag nog even flink puzzelen in de opstelling van Ajax in Lille.

Jurriën Timber en Mazraoui reizen mee naar Lille

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag kan komende woensdag naar alle waarschijnlijkheid beschikken over Noussair Mazraoui. De rechtsback viel afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo geblesseerd uit, maar lijkt op tijd te zijn hersteld.

Een andere opvallende naam in de selectie is die van Jurriën Timber. Door de afwezigheid van Daley Blind en Joël Veltman (schorsing) is het meenemen van een verdediger niet verkeerd. Timber is één van de sterkhouders van Jong Ajax dit seizoen.

Pages

Subscribe to Heracles Almelo