Heracles Almelo

Ajax in Enschede op bezoek bij gedeeld koploper FC Twente

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax was tijdens het afgelopen interlandweekeinde de nummer 11 van de ranglijst in de Eredivisie en gaat direct daarna op bezoek bij FC Twente, dat in de competitie nog geen punt verspeelde en derde staat. In Europees verband ging het de Amsterdammers wel beter af dan de Tukkers. En zo speelt Ajax dit najaar in de UEFA Europa League, terwijl FC Twente zich volledig op de Eredivisie kan richten.

Excelsior verliest en ziet topscorer Agrafiotis uitvallen, Heracles profiteert optimaal van domme rode kaart

Bron: www.ad.nl

Excelsior heeft in amper zes minuten tijd de wedstrijd tegen Heracles Almelo volledig uit handen gegeven. Na de vierde goal in deze competitie van Nikolas Agrafiotis zag Excelsior de spits uitvallen, Lazaros Lamprou met rood van het veld gestuurd worden en Heracles de winst pakken: 3-1. Mohamed Sankoh beleefde een droomdebuut bij de Heraclieden.

Salah-Eddine ziet overstap naar PEC Zwolle niet zitten

Bron: ajaxfanzone.nl

Anass Salah-Eddine heeft een overstap naar PEC Zwolle geweigerd, zo meldt De Telegraaf vrijdagmiddag. Of Zwolle de linksback/linkermiddenvelder voor tijdelijk of permanente wilde overnemen is niet bekend.  Ajax verraste eerder op de dag door met Borna Sosa voor tien miljoen euro over te nemen van VfB Stuttgart, weer een linksachter te halen. Eerder deze zomer haalde Ajax Gaston Ávila al.

LIVE eredivisie | Ajax met Forbs in de basis begonnen aan uitduel met Excelsior

Bron: www.ad.nl

Na de ruime overwinning op Heracles Almelo vervolgt Ajax het seizoen op bezoek bij Excelsior. Op het kunstgrasveld van het Van Donge & De Roo Stadion hopen de Amsterdammers de tweede zege van het seizoen binnen te halen, tegen een ploeg die eveneens op drie punten staat. Ajax is met Forbs in de basis en met Jay Gorter onder de lat begonnen. Je mist niets van het duel in ons liveblog.

Pages

Subscribe to Heracles Almelo