Klassieker

Ajax Vrouwen winnen Klassieker: 0-4

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen zijn nog steeds ongeslagen in de competitie, want ook zondagmiddag wist de ploeg van Suzanne Bakker de volle winst te pakken door de vrouwen van Feyenoord in de Klassieker te verslaan. Op Varkenoord kwamen de Ajax Vrouwen vlak voor rust op voorsprong door een treffer van Hoekstra. Het goede gevoel waarmee de Ajax Vrouwen de eerste helft afsloten werd meegenomen naar de tweede helft en in de 53ste minuut scoorde Leuchter de 0-2. Vier minuten later was het opnieuw raak en maakte Hoekstra haar tweede treffer.

Ajax Vrouwen winnen ook zesde competitiewedstrijd

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben ook de zesde competitiewedstrijd gewonnen want zondagmiddag werd VV Alkmaar met 1-6 verslagen. Quinty Sabajo (3), Romée Leuchter (2) en Sherida Spitse wisten de doelpunten te maken voor de ploeg van Suzanne Bakker. Volgende week zondag staat er een grote test op het programma voor de Ajax Vrouwen. De ploeg van Bakker speelt dan in Rotterdam de Klassieker tegen Feyenoord.

VV Alkmaar – Ajax Vrouwen 1-6 (0-4)’12. Sabajo 0-1’19. Leuchter 0-2’28. Sabajo 0-3’38. Sabajo 0-4’48. Leuchter 0-5’51. Roosjen 1-5’90+1. Spitse 1-6

Timber verlengt contract bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jurriën Timber heeft zijn contract bij Ajax met een seizoen verlengd, zo meldt de club. De verdediger lag tot medio 2024 vast en dat is nu tot medio 2025.

Het bijtekenen van Timber hing al een tijdje in de lucht, maar het is fijn dat de handtekeningen nu gezet zijn. Er was deze zomer namelijk best wat interesse in Timber, onder andere van Manchester United.

Wedstrijd van toen: waterballet met PSV in het Olympisch Stadion

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Seizoen 2021-2022 werd uiteindelijk naar tevredenheid en opluchting van de fans afgesloten: overwinterd in Europa, Schaal gepakt en twee keer de Eindhovense rivaal met lege handen achtergelaten. Twee keer van PSV winnen in één Eredivisiejaargang is de laatste jaren een zeldzaamheid. We keren terug naar het bizarre seizoen 1988-1989, waarvoor het waterballet in het Olympisch Stadion exemplarisch is. 

Wedden op Ajax als het tegenzit

Volledig conceptprogramma Eredivisie bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De KNVB heeft woensdagochtend het volledige conceptprogramma van het nieuwe eredivisieseizoen bekendgemaakt. Hierdoor weet Ajax wanneer alle wedstrijden van het seizoen gespeeld gaan worden. Ook de data van de topwedstrijden zijn nu dus bekend. Toch is het programma nog onder voorbehoud. Vanwege Europese wedstrijden en andere externe gebeurtenissen, kan het programma immers anders uitpakken.

Pages

Subscribe to Klassieker