Klassieker

Martinez nog niet hersteld van hamstringblessure

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is nog maar zeer de vraag of Lisandro Martinez de start van de tweede competitiehelft kan meemaken. Martinez raakte in december geblesseerd in de met 0-2 gewonnen Klassieker tegen Feyenoord. Aanvankelijk werd verwacht dat hij direct na de winterstop zou terugkeren, maar dat lijkt tegen te vallen. Martinez werd tijdens zijn vakantie in Argentinië doorbehandeld aan de hamstringblessure en is vandaag wel met de selectie in het vliegtuig gestapt richting Portugal.

Live Ajax – Fortuna Sittard: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat vanavond de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma en Fortuna Sittard is vanaf 21:00 uur de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Fortuna Sittard

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond is het alweer tijd voor de laatste wedstrijd van 2021. Om 21:00 uur neemt Ajax het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Fortuna Sittard. Voor veel Ajacieden zal de winterstop als een verademing komen. Afgelopen weekend wist Ajax nog De Klassieker tegen Feyenoord te winnen, maar veel Ajax-spelers zagen er vermoeid uit. Erik ten Hag beaamde dit door tijdens een persmoment te stellen dat zijn spelers ‘gewoon moe’ zijn. Gelukkig lijkt Fortuna een redelijk behapbare ploeg. In de afgelopen seizoenen wist Ajax steeds met ruime cijfers te winnen.

Pages

Subscribe to Klassieker