Klassieker

'Laat het verbod bij De Klassieker tot in lengte van jaren duren'

Bron: source

Valentijn Driessen is van mening dat de aanhang van Ajax en Feyenoord niet rijp is om bij onderlinge wedstrijden bij elkaar op bezoek te gaan. Als voorbeelden noemt hij in zijn column in De Telegraaf de recente bedreigingen aan het adres van Steven Berghuis en de aanslagen op de Feyenoordcafés aan. Driessen pleit er dan ook voor om het verbod op uitpubliek in De Klassieker 'tot in lengte van jaren' te laten duren.

Programma Ajax Vrouwen bekend: Seizoensopening tegen Excelsior

Bron: ajaxfanzone.nl

Het programma van de Vrouwen eredivisie is bekend, zo meldt Ajax.nl; De Ajax Vrouwen openen het seizoen op vrijdag 27 augustus met een uitwedstrijd tegen Excelsior. een week later;  zondag 5 september, staat de eerste topper al op de agenda thuis tegen FC Twente. Nu Feyenoord ook in de vrouwen Eredivisie actief is staat komend seizoen ook de eerste Klassiekers op de agenda en wel op zondag 3 oktober.

Feyenoord lijkt veroordeeld tot play-offs na armetierige Klassieker

Bron: source

Feyenoord heeft zondagmiddag in De Klassieker tegen Ajax wederom geen beste beurt gemaakt. De Rotterdammers, die vochten voor hun laatste kans om nog een realistische kans te houden de play-offs te ontlopen, schoten via Marcos Senesi en Ridgeciano Haps tweemaal in eigen doel. Doordat daar aanvallend niets tegenover stond en ook Mohammed Kudus het net nog wist te vinden, kroonde Ajax zich zonder zich bovenmatig in te spannen opnieuw tot winnaar van het altijd beladen duel: 0-3.

Pages

Subscribe to Klassieker