Chelsea

Ajax is het niet eens met UEFA en stapt naar CAS

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is het niet eens met de uitspraken van de UEFA over onder meer het verbieden van uitsupporters naar de wedstrijd tegen Chelsea en gaan daarom dit aankaarten bij internationaal sporttribunaal CAS. Het CAS is het hoogste rechtsorgaan binnen de sport. De UEFA heeft ook nog één wedstrijd voorwaardelijk opgelegd waardoor er weer een wedstrijd zonder 12e man dreigt. Hier bovenop trakteerde de UEFA ons op twee geld boetes waardoor Ajax in cassatie gaat.

Mazraoui: ‘Ik las dat Dest de strijd al had gewonnen terwijl ik nog helemaal niet begonnen was’

Bron: ajaxfanzone.nl

Noussair Mazraoui kende door blessureleed een moeizame start dit seizoen, maar wil nu weer vlammen voor zijn club en land. Mazraoui is naar eigen zeggen nu pas klaar om in Amsterdam de concurrentiestrijd aan te gaan met Sergiño Dest. Mazraoui erkent dat Dest het goed heeft gedaan toen hij noodgedwongen moest toekijken. “Dan kan het snel gaan in het voetbal. Andere spelers pakken hun kans en dan worden er ook al snel allerlei conclusies getrokken. Dat heeft me wel verbaasd. Dan las ik dat Sergiño Dest de concurrentiestrijd had gewonnen.

‘Inkomstengroei zit niet in duurder maken seizoenkaart maar in ontwikkelen nieuwe markten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat het Ajax sportief, maar ook financieel, voor de wint gaat is algemeen bekend. Commercieel directeur Menno Geelen legt in de Ajax Podcast uit dat er vier inkomstenbronnen zijn voor Ajax; de kaartverkoop (incl business seats en skyboxen), de sponsorinkomsten, de merchandising en de tv-gelden en transferinkomsten. Tegenover de inkomsten staan de flink gestegen salarissen van spelers, trainers en bestuurders.

Pages

Subscribe to Chelsea