Chelsea

Eerste contract voor Van Axel Dongen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amouriccho Van Axel Dongen heeft zijn eerste contract getekend, zo meldt Ajax.

De aanvaller wordt volgende week pas 16, maar heeft zijn eerste contract dus al op zak. Naar verluidt had ook Chelsea interesse om hem een contract aan het bieden, maar het talent koos er dus voor om bij Ajax te blijven. Als sinds 2013 speelt hij in de Amsterdamse jeugdopleiding.

Van Axel Dongen stond vorig seizoen lang aan de kant. Hij had toen last dan diverse blessures. Dit seizoen zal hij uitkomen voor Ajax O18.

Van Axel Dongen verkiest Ajax boven Chelsea en tekent contract

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-talent Amourricho van Axel Dongen is met Ajax tot een akkoord gekomen over een contract tot medio 2023. Dat meldt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf woensdagmiddag.

De rechtsbenige linksbuiten stond in de belangstelling van Chelsea, maar de bijna zestienjarige Ajacied heeft die weerleiding kunnen weerstaan. De toekomst van Van Axel Dongen ligt nu dan ook voorlopig in Amsterdam.

Neres over zware blessure: "Dacht aan stoppen"

Bron: source

David Neres heeft een zwaar jaar achter de rug. De Ajacied maakte afgelopen weekend zijn eerste speelminuten na een zware knieblessure, die de Braziliaan mentaal in een moeilijke periode bracht. "Ik heb er aan gedacht om te stoppen", blikt de buitenspeler terug op de blessure, die hem sinds het uitduel met Chelsea (4-4) aan de kant hield.

Ajax in pot 2 bij loting groepsfase Champions League na uitschakeling Benfica

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zal op 1 oktober bij de loting voor de groepsfase van de Champions League plaatsnemen in Pot 2. Ajax profiteerde van de uitschakeling van Benfica, dinsdagavond in de derde voorronde van het miljardenbal door het Griekse PAOK Saloniki: 2-1. Als de Portugezen hadden gewonnen van PAOK en uiteindelijk ook de play-offs hadden overleefd, zouden zij in de groepsfase instromen in Pot 2 en Ajax verwijzen naar Pot 3.

Ajax in pot 2 bij Champions League-loting

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De kans was klein, maar het is toch gebeurd: Ajax is in pot 2 terecht gekomen bij de Champions League-loting, die op 1 oktober plaats vindt.

Daarvoor waren best wat voorwaarden en vanavond werd aan de laatste voldaan: Benfica werd uitgeschakeld in de voorrondes. PAOK versloeg de Portugezen, waardoor Ajax naar pot 2 gaat.

Ajax ontloopt daardoor de volgende ploegen:

– Barcelona– Atletico Madrid– Manchester City– Manchester United– Chelsea– Shakhtar Donetsk– Borussia Dortmund

Pages

Subscribe to Chelsea