Europa League

Feyenoord kan in Europa League even aan de druk ontsnappen

Bron: www.ad.nl

Voor trainer Jaap Stam van Feyenoord vormt de Europa League dit seizoen vooralsnog een redelijk alternatief voor de competitie in eigen land. De huidige tiende plaats in de eredivisie levert de oud-international momenteel behoorlijk wat kritiek op. Succes in Europa kan de druk op Stam en zijn selectie wat wegnemen. Morgen wacht in Bern de pittige uitwedstrijd tegen Young Boys op een kunstgrasveld in Stade de Suisse.

Roemeen Hategan fluit Ajax – Chelsea

Bron: ajaxfanzone.nl

De Roemeen Ovidiu Hategan is door de UEFA aangesteld als arbiter bij de wedstrijd tussen Ajax en Chelsea van aankomende woensdag. Hategan had één keer eerder de leiding over een wedstrijd van Ajax. Dat was op 20 april 2017, de return tegen Schalke 04 in de kwartfinale van de UEFA Europa League. Hategan zal woensdagavond worden bijgestaan door de assistent-arbiters Octavian Sovre en Sebastian Gheorghe. Sebastian Coltescu is aangesteld als vierde official terwijl Szymon Marciniak en Tomasz Kwiatkowski de rol van VAR zullen vervullen.

ADO-aanhang pleit voor komst Ajax-supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Sinds 2006 zijn Ajax-supporters niet meer welkom bij de uitwedstrijden tegen ADO Den Haag maar als het aan de supporters van ADO ligt dan komt daar snel verandering in. Aankomende zondag zal men actie voeren en blijft een deel van een tribune in het Cars Jeans Stadion zondagmiddag de eerste twaalf minuten leeg, zegt supportersvereniging FCDH op de Facebook-pagina. 

Zorgeloze generale AZ voor duel met ManUnited

Bron: www.ad.nl

Vier dagen voor de Europa League-kraker tegen Manchester United heeft AZ een een prima overwinning geboekt op Heracles. In Den Haag werd het 2-0 door goals in de tweede helft van Teun Koopmeiners en Calvin Stengs. AZ speelde vooral voor de rust uitstekend, maar stuitte lange tijd op de uitblinkende doelman Janis Blaswich van de bezoekers uit Almelo.

Pages

Subscribe to Europa League