Europa League

Ajax verlengt megacontract Tadic nogmaals met een jaar

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Dusan Tadic (32) verklaren nogmaals hun liefde aan elkaar. Nadat de aanvoerder van Ajax verleidingen als FC Barcelona en AC Milan heeft weerstaan, geeft hij zijn droomclub opnieuw het jawoord. Het megacontract van de Serviër loopt tot de zomer van 2023 als speler en tot de zomer van 2026 als (jeugd)trainer en wordt opengebroken en verlengd tot 2024 en 2027, zo meldt De Telegraaf.

Haller grapt: "Ik controleer het vinkje nu zelf"

Bron: source

Sébastien Haller is klaar voor het nieuwe seizoen bij Ajax, waar hij zijn Europese debuut namens de Amsterdammers hoopt te maken. De boomlange aanvaller werd afgelopen januari al naar de Eredivisie gehaald, maar de topclub vergat hem in te schrijven voor het restant van de Europa League. Haller gaat er dit jaar voor zorgen dat hij sowieso in de Champions League mag acteren.

Haller stond oog-in-oog met vrouw die inschrijfblunder maakte

Bron: source

Sébastien Haller werd afgelopen seizoen door Ajax niet ingescheven in de Europa League en dat zorgde voor een bijzonder pijnlijke situatie in Amsterdam. De Fransman zelf stond ook oog-in-oog met diegene die de uiteindelijk de kostbare fout maakte. "Ik leefde heel erg met haar mee, ik wilde niet dat ze problemen zou krijgen of ontslagen zou worden. Dus zorgde ik dat het zo goed mogelijk ging."

Waarom PSV hoopt dat Manchester United de Europa League wint

Bron: source

De finale van de Europa League staat woensdagavond op de rol. Donny van de Beek hoopt met Manchester United nieuwe succes in die competitie van Unai Emery te voorkomen. Toch zijn er nog veel meer redenen om het duel te volgen: zowel voor PSV als ook Ajax staat er met het oog op volgend seizoen nog het een en ander op het spel. Een zege van The Red Devils is voor Nederland gunstig.  

Pages

Subscribe to Europa League