Europa League

‘Ocampos vertrekt deze winterstop al weer terug richting Sevilla’

Bron: ajaxfanzone.nl

Lucas Ocampos lijkt zijn laatste minuten in het shirt van Ajax te hebben gemaakt. Volgens het Spaanse AS ‘wijst alles erop’ dat de huurling van Sevilla in de winter terugkeert naar zijn eigenlijke werkgever. Ajax huurt Ocampos voor een seizoen tot volgend jaar zomer, maar aan die samenwerking zou dus vroegtijdig een einde moeten komen. Sevilla-trainer Jorge Sampaoli heeft zijn goedkeuring schijnbaar al gegeven.

Definitief: Champions League, Europa League en Conference League vanaf 2024 alleen te zien bij Ziggo Sport

Bron: www.ad.nl

Met ingang van het seizoen 2024/2025 is het Europese clubvoetbal voor het eerst te zien bij één televisiezender. Ziggo Sport heeft de exclusieve mediarechten verworven voor de Champions League, de Europa League én de Conference League. Vorige week werd al bekend dat Talpa (Europa League) en RTL (Champions League) de rechten kwijtraken.

John de Wolf laat tekst op ‘Lazio-spandoek’ vereeuwigen als tattoo: ‘Deze moest er komen’

Bron: www.ad.nl

John de Wolf heeft sinds gisteren een eeuwig aandenken aan de belangrijke 1-0 zege van Feyenoord in de laatste groepswedstrijd van de Europa League tegen Lazio. De tekst die afgelopen donderdag op een levensgroot spandoek in de Kuip te zien was – Ik duik voor niemand, niet voor jou en voor niemand anders – heeft hij op zijn onderbeen laten tatoeëren.

Pages

Subscribe to Europa League