Europa League

Ajacieden verdeeld over eventuele terugkomst: ‘Zou zielig zijn als dat nodig is’

Bron: www.voetbalzone.nl

Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters ging voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Ajax en Olympique Marseille de straat op rondom de Johan Cruijff ArenA. Daar vroeg hij aan fans van Ajax wat zij vinden van het aankoopbeleid van Sven Mislintat, wie verantwoordelijk is voor de malaise bij de club en of Marc Overmars terug moet komen naar Amsterdam.

Live De Klassieker: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de Klassieker tegen Feyenoord en daarin zal gewonnen moeten worden om de beschamende twaalfde plek op de ranglijst te verlaten. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je twee tekeningen winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Franse media na chaotisch duel tussen ‘twee zieke teams’: ‘Josip Sutalo, symbool voor fouten van Ajax’

Bron: www.ad.nl

‘Olympique Marseille trof een ander ziek team', zo concluderen Franse media na de spectaculaire 3-3 tussen Ajax en de Franse club van gisteravond in de eerste wedstrijd van de Europa League-groepsfase. De pers in Frankrijk zag een wedstrijd die net zo chaotisch was als de week van Olympique Marseille met Josip Sutalo ‘als symbool voor de Amsterdamse fouten'.

Pages

Subscribe to Europa League