Villarreal CF

Update: Ajax treft Benfica

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bij de loting voor de achtste finale van de Champions League is Ajax gekoppeld aan Internazionale.

De heenwedstrijden worden gespeeld om 15, 16, 22 en 23 februari. De returns worden gespeeld op 8, 9, 15 en 16 maart. Als groepswinnaar speelt Ajax eerst een uitwedstrijd en vervolgens thuis.

Rangnick heeft goed nieuws voor Van de Beek en minder goed nieuws voor Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Donny van de Beek staat woensdagavond in de basisopstelling van Manchester United tegen Young Boys, zo bevestigt trainer Ralf Rangnick daags voor het afsluitende groepsduel in de Champions League. De middenvelder speelde in de vorige groepswedstrijd tegen Villarreal (0-2 zege) ook vanaf de aftrap, maar moest het vervolgens stellen met drie korte invalbeurten in de Premier League.

Manchester United en Bayern München doen uitstekende zaken in uitwedstrijden

Bron: www.ad.nl

Manchester United heeft in Spanje de cruciale uitwedstrijd tegen Villarreal gewonnen. De ploeg van interim-trainer Michael Carrick verzekert zich daarmee van overwintering in het kampioenenbal. Cristiano Ronaldo maakte de openingsgoal van de wedstrijd voor de Mancunians en in extremis zorgde Jadon Sancho voor de 0-2. Bayern München stelde de eerste plaats in groep E veilig. De ploeg van trainer Julian Nagelsmann won met 1-2 in de Oost-Europese vrieskou van Dynamo Kiev.

Pages

Subscribe to Villarreal CF