Villarreal CF

Pasveer twee maanden niet inzetbaar

Bron: ajaxfanzone.nl

Remko Pasveer zal de komende twee maanden niet inzetbaar zijn. De doelmand liep donderdagochtend op de training een blessure op aan zijn hand. Onderzoek heeft uitgewezen dat Pasveer twee middenhandsbeentjes heeft gebroken. Door de blessure van Pasveer blijft zijn totale aantal duels in het eerste elftal van Ajax vooralsnog op vijftig steken. Nadat in de winterstop Gerónimo Rulli bij Villarreal weggekocht werd, belandde Pasveer op het tweede plan.

Bron: Ajax.nl

Als Ajax play-offs overleeft zit het bij loting voor groepsfase in pot 1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zal, mits het de play-offs van de Europa League overleeft, tijdens de loting voor de groepsfase van het Europese toernooi plaatsnemen in pot 1. Ajax eindigde het afgelopen seizoen als derde in de Eredivisie en komen in het komende seizoen daardoor eerst nog play-offs spelen.

Vanwege zijn hoge UEFA-coëfficiënt (89.000) zal Ajax bij het bereiken van de groepsfase daardoor sowieso Liverpool (123.000), AS Roma (97.000), Villarreal (82.000), Bayer Leverkusen (72.000) en Atalanta Bergamo (55.500) ontlopen.

Maarten Martens: ‘Anderlecht denkt: wij hebben Villarreal uitgeschakeld, dan kunnen we ook AZ verslaan’

Bron: www.ad.nl

Voor Maarten Martens is Anderlecht-AZ donderdag een bijzonder affiche. De huidige trainer van de Alkmaarse beloftenploeg werd opgeleid bij de Belgische grootmacht en het onderlinge duel in 2012 was een van de meest memorabele wedstrijden uit zijn loopbaan. ,,Anderlecht denkt nu: wij hebben Villarreal uitgeschakeld, dan kunnen we ook van AZ winnen.”

Ajax doet Pasveer (39) nieuwe contractaanbieding

Bron: ajaxfanzone.nl

Remko Pasveer heeft een aanbieding ontvangen om zijn contract bij Ajax met een jaar te verlengen, zo meldt De Telegraaf. De reservedoelman zou daarmee aan zijn derde seizoen in Amsterdamse dienst kunnen beginnen. Pasveer kwam in de zomer van 2021 transfervrij over van Vitesse en groeide zelfs even uit tot eerste doelman. Sinds de komst van Gerónimo Rulli moet hij echter weer genoegen nemen met een rol op de reservebank.

Turbulente start voor Rulli bij Ajax: "Dat was best apart voor mij"

Bron: source

Ajax wilde zich vorige maand dolgraag versterken met een nieuwe doelman. De Amsterdammers kwamen in hun zoektocht uit bij Gerónimo Rulli. Hij maakte de overstap van Villarreal en werd in Amsterdam meteen gebombardeerd tot eerste keeper. Maar de trainer die hem naar de Eredivisie haalde, Alfred Schreuder, was binnen de kortste keren al weer weg. En dat was 'best apart' voor Rulli.

Pages

Subscribe to Villarreal CF