Villarreal CF

Maarten Martens: ‘Anderlecht denkt: wij hebben Villarreal uitgeschakeld, dan kunnen we ook AZ verslaan’

Bron: www.ad.nl

Voor Maarten Martens is Anderlecht-AZ donderdag een bijzonder affiche. De huidige trainer van de Alkmaarse beloftenploeg werd opgeleid bij de Belgische grootmacht en het onderlinge duel in 2012 was een van de meest memorabele wedstrijden uit zijn loopbaan. ,,Anderlecht denkt nu: wij hebben Villarreal uitgeschakeld, dan kunnen we ook van AZ winnen.”

Ajax doet Pasveer (39) nieuwe contractaanbieding

Bron: ajaxfanzone.nl

Remko Pasveer heeft een aanbieding ontvangen om zijn contract bij Ajax met een jaar te verlengen, zo meldt De Telegraaf. De reservedoelman zou daarmee aan zijn derde seizoen in Amsterdamse dienst kunnen beginnen. Pasveer kwam in de zomer van 2021 transfervrij over van Vitesse en groeide zelfs even uit tot eerste doelman. Sinds de komst van Gerónimo Rulli moet hij echter weer genoegen nemen met een rol op de reservebank.

Turbulente start voor Rulli bij Ajax: "Dat was best apart voor mij"

Bron: source

Ajax wilde zich vorige maand dolgraag versterken met een nieuwe doelman. De Amsterdammers kwamen in hun zoektocht uit bij Gerónimo Rulli. Hij maakte de overstap van Villarreal en werd in Amsterdam meteen gebombardeerd tot eerste keeper. Maar de trainer die hem naar de Eredivisie haalde, Alfred Schreuder, was binnen de kortste keren al weer weg. En dat was 'best apart' voor Rulli.

PSV grijpt naast de komst van Arnaut Danjuma, maar blijft werken aan nieuwe versterkingen

Bron: www.ad.nl

PSV moet de komst van Arnaut Danjuma (25) uit het hoofd zetten. De aanvaller gaat vanuit zijn huidige werkgever Villarreal naar een Engelse club: Everton. Die ploeg wil wegkomen uit de onderkant van de Premier League en lijft hem zaterdag in. Everton gaat zaterdag over tot een medische keuring en huurt hem daarna een half seizoen. Ook Bournemouth had interesse.

Pages

Subscribe to Villarreal CF