Jeugd

Matthijs de Ligt:’In de vakantie ga ik eens rustig nadenken over mijn toekomst’

Bron: ajaxfanzone.nl

Matthijs de Ligt geeft toe dat hij te kennen gegeven heeft om te willen vertrekken bij Ajax maar hij is nu gefocust op de komend twee interlands waar hij met Oranje aan meedoet. Hij vertelt in het Brabants Dagblad: ‘In de vakantie ga ik eens rustig nadenken over mijn toekomst. Natuurlijk krijg ik soms wel mee wat er geschreven wordt, en als ik hoor dat er interesse is van een grote club, dan streelt me dat wel. Maar vaak kun je er als speler weinig mee. Soms denk ik: wat grappig. Mensen hebben geen idee hoe het echt zit.’

Ajax Jeugd uiterst succesvol op internationale toernooien

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dit weekend kwamen een aantal jeugdteams van Ajax in actie op internationale toernooien. Van de vijf jeugdteams die op een toernooi aanwezig waren, veroverden vier de eerste plaats.

Ajax O13 – CVV Zwervers U13 International TournamentPoulefaseAjax O13 – Bayern München O13 3-0Ajax O13 – Benfica O13 0-0Ajax O13 – CVV Zwervers O13 8-0

KwartfinaleAjax O13 – Red Bull Leipzig O13  0-0 (4-3 verlies na penalty’s)

5e/6e PlaatsAjax O13 – Benfica O13 5-4

Ajax Jeugd: O15 wint, O16 speelt gelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O15 en Ajax O16 kwamen zaterdag in actie in de competitie. O15 wist op bezoek bij FC Utrecht met 1-0 te winnen. O16 speelde met 1-1 gelijk in de mini-Klassieker.

Ajax O16

Ajax O16 kwam in Rotterdam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Gezien de kansenverhouding was dat alles behalve terecht. Neraysho Kasanwirjo wist op aangeven van Jaymillio Pinas de gelijkmaker te scoren. Door het puntenverlies staat Ajax nu twee punten achter op AZ O16. De Alkmaarders kunnen bij een zege op PSV volgende week de titel veroveren.

Pages

Subscribe to Jeugd