Jeugd

Ajax-talenten Hansen en Ünüvar maken indruk: schitterende goal

Bron: source

Nog zonder de internationals en potentiële aanwinsten vertrok Ajax maandag richting De Lutte om zich daar voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De nieuwe hoofdtrainer Alfred Schreuder had in zijn selectie plek voor veel talenten uit de jeugdopleiding. Een aantal van hen mag het dinsdagavond meteen laten zien in de oefenwedstrijd tegen SV Meppen. Vooral Sontje Hansen maakt een goede indruk. De aanvaller scoorde de 2-0 en fungeerde ook als afmaker bij de 3-0, na een schitterende assist van Naci Ünüvar. 

Schreuder neemt 29 speler mee naar trainingskamp in De Lutte

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op dit moment is een deel van de Ajax-selectie bezig met de eerste trainingen in De Lutte. De Amsterdammers kwamen afgelopen maandag aan en zullen hier onder andere twee oefenduels spelen. Dit trainingskamp zal echter vooral een mogelijkheid zijn voor jeugdspelers om zich in de kijker te spelen bij Alfred Schreuder. Het grootste gedeelte van de Ajax-selectie is immer nog afwezig vanwege hun vakantie. In totaal zijn er 29 spelers mee op het trainingskamp.

Llansana vertrekt naar Go Ahead Eagles

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Go Ahead Eagles hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Enric Llansana naar de club uit Deventer. Llansana had bij Ajax nog een contract tot medio 2023 en speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax. ‘Na twee jaar in de Keuken Kampioen Divisie beschouw ik het als een heel mooie stap om bij Go Ahead Eagles te laten zien wat ik zelf in huis heb als middenvelder. Ik wil aantonen dat ik het niveau van de Eredivisie aankan, veel spelen en genieten bij deze prachtige club’. Llansala zal bij Go Ahead Eagles een vierjarig contract ondertekenen.

Pages

Subscribe to Jeugd