Jeugd

Ajax contracteert Damián van der Vaart

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Damián van der Vaart gecontracteerd. De middenvelder tekende een overeenkomst met een duur van één seizoen, tot en met 30 juni 2024. Het betreft het eerste contract bij Ajax voor de zeventienjarige jeugdspeler. Van der Vaart komt over uit de jeugdopleiding van het Deense Esbjerg. Vader Rafael kwam van 2000 tot en met 2005 met groot succes uit voor Ajax. De nu 40-jarige Van der Vaart maakte in 117 competitiewedstrijden 52 goals.

Bron: Ajax.nl

‘Ik lieg als ik zeg dat ik de grotere concurrentiestrijd bij Ajax niet erg vind’

Bron: www.voetbalzone.nl

Anass Salah-Eddine wil dit seizoen vol voor zijn kans bij Ajax gaan. Het jeugdproduct van de Amsterdammers kreeg tijdens de seizoenstart het vertrouwen van trainer Maurice Steijn, maar moest toezien hoe directeur voetbalzaken Sven Mislintat in de laatste anderhalve week van de zomerse transferwindow twee nieuwe linksbacks voor ruim twintig miljoen euro haalde.

Heitinga aan de slag als assistent bij het West Ham United van Álvarez en Kudus

Bron: ajaxfanzone.nl

John Heitinga gaat aan de slag als rechterhand van David Moyes bij West Ham United, zo meldt de Engelse club via de officiële kanalen. De ex-trainer van Ajax tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de club uit de Premier League. Moyes en Heitinga werkten in het verleden succesvol samen bij Everton, toen de Nederlandse oud-verdediger daar actief was als speler.

Pages

Subscribe to Jeugd