Transfers

Sparta verscheurd door verdeeldheid: ‘Het was Laros eruit, ik eruit, of allebei eruit’

Bron: www.ad.nl

Met het onvermijdelijke vertrek van Henk van Stee bij Sparta zijn de problemen nog lang niet opgelost op Het Kasteel. Het is immers maar de vraag of Henk Fraser aanblijft nu zijn bondgenoot is vertrokken. En áls dat zo is, met welke technisch directeur moet hij dan gaan samenwerken? Intussen woedt nog altijd een botsing van stromingen in Spangen. ,,Het wordt nu tijd om alle klokken weer gelijk te zetten.”

‘Ajax zet zinnen op tijdelijke komst doelman Henderson’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil in januari werk maken van de komst van Dean Henderson, zo meldt Samuel Luckhurst, journalist van The Manchester Evening News, via Twitter. Directeur Edwin van der Sar is naar verluidt behoorlijk gecharmeerd van de stand-in van David de Gea bij Manchester United. Henderson verscheen achttien maanden geleden al op de radar van Ajax, maar destijds werden er geen zaken gedaan met de 24-jarige doelman.

Fraser twijfelt over toekomst na vertrek Van Stee bij Sparta: ‘Emotionele dag voor mij’

Bron: www.ad.nl

Sparta neemt afscheid van technisch directeur Henk van Stee. Dat heeft de Rotterdamse club vandaag officieel bekend gemaakt. De breuk hing al enige weken in de lucht. De oud-middenvelder verkeerde in onmin met algemeen directeur Manfred Laros. Door de situatie is ook de positie van trainer Henk Fraser onzeker geworden. ,,Het is een emotionele dag voor mij”, aldus Fraser, die ook assistent is van bondscoach Louis van Gaal bij Oranje.

Pages

Subscribe to Transfers