Transfers

Ten Hag: ‘Mocht het niet lukken dan speelt Ziyech nog graag een jaar bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech was maandag weer aanwezig op de training van Ajax en dat had de middenvelder waarschijnlijk niet verwacht. Ziyech had een duidelijke vertrekwens ingediend, was voornemens om een goed WK te spelen en werd de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan clubs als AS Roma, Liverpool en Olympique Marseille. Van een transfer is nog geen sprake, waardoor Ziyech gewoon opnieuw meetraint met Ajax.

‘Ajax en ‘Superboeren’ voeren moeizame gesprekken over linksback’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Graafschap en Ajax onderhandelen momenteel over de overgang van Leeroy Owusu. De gesprekken lopen echter moeizaam, zo meldt de Omroep Gelderland.

De 21-jarige linksback van Ajax speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Almere City, waar hij een goede ndruk achterliet. Zo was hij onder meer belangrijk in de finale van de play-offs om promotie tegen ‘de Superboeren’.

“Ziyech speelt nog heel graag een jaar bij Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen maandag begon Hakim Ziyech weer met de training bij Ajax. Ondanks zijn verrekwens en het grote aantal clubs waarmee de middenvelder de afgelopen tijd werd gelinkt, is er nog altijd geen sprake van een deal.

Ziyech zoekt nog altijd verder, maar wil Amsterdam alleen verlaten voor de juiste club. “Maar vindt hij dat niet, dan heeft hij het ontzettend goed naar zijn zin bij Ajax en speelt hij nog heel graag een jaar bij Ajax. We gaan dit de komende periode bekijken, de transferperiode duurt nog lang,” zegt trainer Erik ten Hag in De Telegraaf.

Transfervrije Boultam tekent contract bij Cremonese

Bron: ajaxfanzone.nl

Reda Boultam kreeg onlangs te horen dat zijn contract bij Ajax niet zou worden verlengd waardoor de speler van Jong Ajax op 1 juli transfervrij was. Boultam heeft inmiddels een nieuwe club gevonden en gaat in Italië spelen voor Cremonese dat uitkomt  in de Serie B. ‘Na vijf jaar bij Ajax te hebben gespeeld, neem ik afscheid van deze grote club. Veel prijzen gewonnen met het team en mooie momenten meegemaakt. Hierbij wil ik dan ook al mijn oud-teamgenoten bedanken en veel succes wensen’, aldus Boultam op Instagram.

Pages

Subscribe to Transfers