Transfers

De Ligt neemt geruchten in voetbalwereld niet zo serieus

Bron:

Matthijs de Ligt trekt zich niet al te veel aan van alle hectiek die er momenteel heerst in de transferzomer. De verdediger probeert het geruchtencircuit zo veel mogelijk links te laten liggen, al ziet hij het niet per se als iets negatiefs. "Goede spelers worden veel besproken, dus als het veel over mij gaat is dat een mooi compliment."

Dijks officieel speler van Bologna

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks mag zich officieel speler van Bologna noemen nadat hij vandaag een contract tot 2023 heeft ondertekend bij de club uit de Serie A. Dijks had bij Ajax nog een contract tot eind juli en maakt dus transfervrij de overstap naar Bologna. ‘Ik kan niet wachten om te beginnen en om in de Serie A te spelen.

Van der Vaart: “De Ligt is een exceptioneel talent”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tijdens de live Q&A met Rafael van der Vaart op Instagram, werd de oud-Ajacied gevraagd naar zijn mening over Matthijs de Ligt en Justin Kluivert. Voor beide Ajax-talenten geldt dat er veel belangstelling is en dat ze Ajax misschien gaan verlaten. Bij Kluivert lijkt een vertrek zelfs een kwestie van tijd. Van der Vaart is lovend over De Ligt en hoopt dat de aanvaller verstandig is.

Van der Vaart: ‘Van der Sar belde mij toen, natuurlijk wilde ik terugkeren’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax pikte de inmiddels gestopte Heiko Westermann in de zomer van 2016 op bij Real Betis en won voorafgaand aan die transfer informatie in bij Rafael van der Vaart, die nog met de verdediger samenspeelde bij Hamburger SV. Toen algemeen directeur Edwin van der Sar contact opnam met de net bij kampioen FC Midtjylland vertrokken middenvelder, ging Van der Vaart

Van der Vaart: “Natuurlijk wilde ik terugkeren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Toen Edwin van der Sar in de zomer van 2016 namens Ajax naar Rafael van der Vaart belde stond de middenvelder te springen voor een terugkeer in de ArenA. Helaas voor Van der Vaart, belde Van der Sar niet voor hem, maar voor zijn mening over teamgenoot Heiko Westermann. Westerman kon op een positief woordje rekenen en dus contracteerde Ajax hem. Van der Vaart beantwoorde via Instagram allerlei vragen van zijn fans en zo had de middenvelder ook nog een leuke anekdote over de transfer van Westermann.

Italiaanse media: ‘Raiola bereikt met Roma akkoord over transfer Kluivert’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport heeft AS Roma in grote lijnen een akkoord bereikt met zaakwaarnemer Mino Raiola over een contract voor Justin Kluivert bij de Romeinse club. Een definitieve transfer zou echter nog ver weg zijn. Van onderhandelingen tussen AS Roma en Ajax is namelijk nog geen sprake, laat staan dat er tussen de twee clubs een akkoord is.

Pages

Subscribe to Transfers