Transfers

Driessen onthult opvallende kandidaat-technisch directeur Ajax

Bron: source

Valentijn Driessen heeft bij Vandaag Inside de naam van een kandidaat voor de positie van technisch directeur van Ajax onthuld. Julian Ward, rechterhand van Jürgen Klopp bij Liverpool, is volgens de Telegraaf-journalist in beeld voor de functie die vacant is sinds het vertrek van Marc Overmars, nu een jaar geleden. Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra zouden zijn 'loopjongens' moeten worden, meldt Driessen, die ook weet waarom Ajax een kans maakt bij de Brit.

Thom Haye en Sydney van Hooijdonk met Heerenveen even terug bij NAC: ‘Ik was echt heel blij met deze loting’

Bron: www.ad.nl

Een jaar na zijn transfer naar SC Heerenveen keert Thom Haye vanavond (21.00 uur) door de voordeur terug in het Rat Verlegh Stadion. Samen met zijn maatje Sydney van Hooijdonk (23). Kind van de club en zoon van de commissaris technische zaken van NAC. ,,Overdreven om een sorry gebaar te maken, maar enorm juichen zal ik ook niet doen.”

Clubloze Labyad moet Ajax tienduizenden euro's terugbetalen

Bron: source

Hoewel Zakaria Labyad na afloop van het vorige seizoen transfervrij vertrok bij Ajax, zijn de speler en regerend landskampioen de voorbije tijd nog druk met elkaar in de weer geweest. Labyad liep in april vorig jaar een zware knieblessure op en eiste bij de arbitragecommissie dat Ajax de revalidatie- en operatiekosten zou gaan bekostigen. Bovendien stelde Labyad dat Ajax moest opdraaien voor zijn 'geleden en veronderstelde inkomensverlies'. Zijn verzoeken zijn echter afgewezen; Labyad moet zelfs tienduizenden euro's terugbetalen.

Pages

Subscribe to Transfers