Norwich City

Michael Valkanis noemt speler die John van 't Schip naar Ajax wilde halen: 'Directie koos helaas iets anders'

Bron: www.voetbalzone.nl

De technische staf van Ajax voelde zich in het afgelopen seizoen niet altijd gesteund door de clubleiding, zo vertelt voormalig assistent-trainer Michael Valkanis in een uitgebreid interview met Voetbal International. Daarbij onthult de 49-jarige Australiër onder meer dat voormalig interim-trainer John van ’t Schip graag gebruik had gemaakt van de diensten van Dimitris Giannoulis (Norwich City)Valkanis steekt de hand in

Krul vervangt Cillessen tegen Turkije na blessure in warming-up

Bron: www.ad.nl

Jasper Cillessen ontbrak vanavond in de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Turkije. De Valencia-keeper liep tijdens de warming-up een blessure op. Tim Krul wa zijn vervanger. Het is nog niet duidelijk wat Cillessen mankeert. Krul staat onder contract bij Norwich City, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland. Bondscoach Frank de Boer heeft met Maarten Stekelenburg nog een derde doelman tot zijn beschikking.

Stekelenburg keert definitief terug in selectie Nederlands Elftal

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg keert definitief terug in de selectie van het Nederlands Elftal, zo heeft bondscoach Frank de Boer besloten. Naast Stekelenburg zijn ook de Ajacieden Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen opgeroepen voor de komende drie WK-interlands tegen Turkije, Letland en Gibraltar. ‘Ik heb Maarten Stekelenburg bij de groep gehaald, zodat ik hem tien dagen aan het werk kan zien. Nu gaat het om WK-kwalificatie, maar uiteraard kijken we verder dan alleen deze week’, aldus De Boer. Op 24 maart gaat Nederland op bezoek bij Turkije.

Pages

Subscribe to Norwich City