Nederlands Elftal

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen SC Heerenveen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de interlandperiode is het dit weekend weer tijd voor Eredivisie voetbal! Zaterdag reist Ajax af naar Friesland voor de wedstrijd tegen SC Heerenveen. Voordat de interlandperiode begon, liep Ajax nog een nederlaag op tegen FC Utrecht. Deze verliespartij wil Ajax snel van zich af  spelen. Op papier lijkt Heerenveen hier een goede tegenstander voor. De laatste zes seizoen won Ajax telkens in het Abe Lenstra Stadion. Er is echter geen ruimte voor onderschatting. Om PSV en Feyenoord niet nog dichterbij te laten komen, moet Ajax winnen.

Feyenoord verlengt contract Bijlow en heeft goede hoop dat ook Geertruida alsnog bijtekent

Bron: www.ad.nl

Feyenoord heeft een mondeling akkoord bereikt met keeper Justin Bijlow over contractverlenging in de Kuip. De 23-jarige doelman, die komende maand weleens zijn debuut in Oranje kan maken onder de nieuwe bondscoach Louis van Gaal, gaat zijn verbintenis die liep tot medio 2023 met twee seizoenen verlengen. Hij blijft nu tot de zomer van 2025 onder contract staan in de Kuip.

Blind: ‘Ik treed bij Ajax terug, niet af.’

Bron: ajaxfanzone.nl

Danny Blind gaat als assistent-trainer van Louis van Gaal aan de slag bij Oranje maar is niet definitief uit dienst bij Ajax als lid van de Raad van Commissarissen, zo laat hij weten een gesprek met Veronica Inside. Hij lijkt dus na het Oranje avontuur gewoon terug te keren bij Ajax. ‘Ik heb dat commitment met Louis, maar dat is niet onvoorwaardelijk. Er zijn altijd voorwaarden die ervoor kunnen zorgen dat het anders is.

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal