Nederlands Elftal

De Ligt en De Jong stuwen beurskoers Ajax flink omhoog

Bron: ajaxfanzone.nl

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben met Ajax zicht op overwintering in de Champions League en ook in Oranje gaat het de twee Ajacieden voor de wind. Tevens zijn de spelers er mede verantwoordelijk voor dat Oranje de eerste plaats heeft veroverd in de groep des doods van de Nations League, na het 2-2 gelijkspel tegen Duitsland van afgelopen maandagavond. Voor de aandeelhouders op de beurs is de euforie dan ook goed te merken, zo schrijft Quote.

‘Barcelona keert na vertrek Jasper Cillessen mogelijk terug bij Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Barcelona betaalde Ajax in de zomer van 2016 dertien miljoen euro voor Jasper Cillessen en de doelman van het Nederlands elftal vervult sindsdien de rol van reservekeeper achter Marc-André ter Stegen. De afgelopen maanden beginnen de geruchten over een vertrek van de sluitpost echter toe te nemen en als het inderdaad van een transfer van Cillessen komt, meldt Barça zich

Memphis: Wat een passie, wat een strijd

Bron: www.ad.nl

Dat Oranje 'op z'n Duits' ontsnapte in Gelsenkirchen was niet alleen geluk, vond Memphis Depay. ,,Wat een passie, wat een strijd”, vond Memphis Depay nadat Oranje het niet meer mogelijk geachte had gerealiseerd. Gelijk in een uitduel met Duitsland, winnaar in de Nations League-poule en al zeker van een ticket voor de play-offs voor het EK.

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal