Nederlands Elftal

‘Ajax wil transfer Blind binnen 48 uur afronden’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Manchester United naderen een akkoord over de komst van Daley Blind. De Amsterdammers hopen de transfer binnen 48 uur af te ronden, zo meldt De Telegraaf.

Ajax wil haast maken, omdat de belangrijke voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz al over 13 dagen op het programma staat, en omdat United maandag op trainingskamp gaat naar de Verenigde Staten, in principe mét Blind.

NEC neemt Lartey Sanniez transfervrij over van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

NEC neemt Terry Lartey Sanniez transfervrij over van Ajax. De 21-jarige verdediger beschikte over een aflopend contract in Amsterdam. In Nijmegen tekent Lartey Sanniez een contract voor drie jaar.

Lartey Sanniez, die op beide back-posities inzetbaar is, speelde 81 duels bij Jong Ajax en werd hiermee vorig jaar kampioen van de Jupiler League. Ook doorliep hij alle vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje.

Ten Hag ziet ‘belangrijke rol’ voor Blind

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag rekent erop dat Daley Blind deze zomer zal terugkeren bij Ajax. De international van Oranje moet een belangrijke rol gaan invullen in Amsterdam, zo vertelt de trainer in De Telegraaf.

Blind, die bij zijn huidige club Manchester United als centrale verdediger, linksback en verdedigende middenvelder heeft gespeeld, zou bij Ajax als eerste instantie als linker centrale verdediger komen te spelen, maar kan ook als controlerende middenvelder gaan spelen.

Ajax wil Blind of Magallán

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wil Lisandro Magallán al tijden naar Ajax halen, maar ook Daley Blind is nu een optie. “Het zal of de een of de ander worden. Beiden lijkt me niet realistisch”, vertelt Erik ten Hag aan Voetbal International.

Ten Hag ziet de komst van Blind in ieder geval helemaal zitten: “Een speler met veel ervaring, in de Premier League en in het Nederlands elftal. Opbouwend erg goed en organisatorisch zeer sterk. Bovendien is hij een stabiele persoonlijkheid.”

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal