Nederlands Elftal

Welk EK voor Timber? "Oranje zou een droom zijn"

Bron: source

Jurriën Timber maakt dit seizoen veel indruk in het hart van de defensie bij Ajax, waar hij momenteel vaste basisspeler is. De negentienjarige verdediger jaagt in de slotweken van de competitie met de Amsterdammers op drie prijzen, terwijl na het clubseizoen mogelijk ook nog een fraai toetje volgt. Wat het dessert wordt, is nog onduidelijk.

Steun voor Scherpen: "Van der Sar begon ook haperend"

Bron: source

Kjell Scherpen moet na zijn blunder tegen AS Roma niet te snel worden afgeschreven. Dat concludeerde Frans Hoek, voormalig keeperstrainer van onder meer Ajax, Oranje, Bayern München en FC Barcelona. Ook hij sprak van een 'valse start' bij de 21-jarige goalie, maar wees op vergelijkbare voorbeelden. "Het begin van Edwin van der Sar bij Ajax was ook haperend en aarzelend. Iedereen vond het toen onbegrijpelijk dat hij voor Ajax keepte."

‘3 Engelse grootmachten tonen interesse in Gravenberch’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch is bezig aan een fantastisch seizoen met Ajax en dat valt iedereen op. De 18-jarige middenvelder werd onlangs beloond met zijn debuut in Oranje en werd ook verkozen tot speler van de maand in de Eredivisie.

Maar ook in het buitenland hebben ze hun ogen open. Volgens Gazetta dello Sport zouden maar liefst 3 Engelse grootmachten Gravenberch in de gaten houden en binnen willen halen. Het zou gaan om Manchester City, Chelsea en Liverpool. Eerder werd hij ook al gelinkt aan Juventus.

Schreuder: "Samen met Tadic is Blind het brein van Ajax"

Bron: source

Daley Blind staat de rest van dit seizoen buitenspel bij Ajax met een zware enkelblessure. De verdediger annex middenvelder viel bij het Nederlands elftal uit en ontbreekt daardoor in de Europa League-campagne. Volgens voormalig assistent-trainer Alfred Schreuder voelt Ajax het gemis van Blind zwaarder dan die van Sébastien Haller (niet speelgerechtigd), André Onana (geschorst) en Noussair Mazraoui (blessure).

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal