Nederlands Elftal

Jan Boskamp na zelfmoord van kleinzoon: ‘Voetbal is een goede afleiding, maar voor persoonlijk verdriet werkt het niet’

Bron: www.ad.nl

Jan Boskamp (73) krabbelt langzaam overeind. In november vorig jaar stapte zijn kleinzoon van 19 uit het leven. Na de dood van zijn vrouw Jenny een tweede grote schok in het leven van de voormalig middenvelder van Feyenoord, RWDM en Oranje. Hugo Camps zocht de geliefde voetbalanalist op voor een openhartig gesprek. ,,De hele tijd spoken vragen door mijn hoofd die almaar blijven knagen. Ook als ik naar het voetbal kijk. Ik kom er niet vanaf.”

Jan Boskamp na drama kleinzoon: ‘Voetbal is een goede afleiding, maar voor persoonlijk verdriet werkt het niet’

Bron: www.ad.nl

Jan Boskamp (73) krabbelt langzaam overeind. In november vorig jaar stapte zijn kleinzoon van 19 uit het leven. Na de dood van zijn vrouw Jenny een tweede grote schok in het leven van de voormalig middenvelder van Feyenoord, RWDM en Oranje. Hugo Camps, analist van de Belgische krant Het Laatste Nieuws, zocht de geliefde voetbalanalist op voor een openhartig gesprek.

Daniëlle van de Donk op tijd hersteld van zware blessure voor Champions League-finale

Bron: www.ad.nl

Daniëlle van de Donk keert voor de finale van de Champions League terug in de selectie van Olympique Lyon. De international van Oranje liep eind vorig jaar een zware blessure aan haar rechterbeen op. Van de Donk is na een maandenlange revalidatie weer fit en maakt deel uit van de selectie van trainster Sonia Bompastor voor de Europese finale van zaterdag in Turijn tegen FC Barcelona.

Timber over zijn ontwikkeling en Talent van het Jaar verkiezing

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jurriën Timber kan terugkijken op een uitstekend jaar met Ajax. Niet alleen het team bereikte grote hoogtes, maar ook Timber maakte een stormachtige ontwikkeling door. De twintigjarige verdediger werd écht onbetwiste basisspeler bij Ajax, mocht zich melden bij het grote Oranje en werd afgelopen weekend ook uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij Ajax. Tegenover Ajax Life reflecteert Timber terug op zijn seizoen.

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal