Nederlands Elftal

FC Utrecht – Ajax afgelast

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft de knoop doorgehakt en het complete eredivisieprogramma van zondag afgelast. Het KNMI heeft voor heel Nederland voor zondag inmiddels code oranje afgegeven. Dat betekent dat het weerstation extreem weer verwacht voor Nederland. De nationale voetbalbond vindt het daarom voor supporters onverantwoord om af te reizen naar de verschillende stadions in Nederland tijdens de storm. Wanneer FC Utrecht – Ajax en de andere wedstrijden worden ingehaald is nog niet bekend.

Bron: Ajax.nl

Alle voetbalwedstrijden op zondag afgelast

Bron: www.ajaxshowtime.com

Alle voetbalwedstrijden van zondag 9 februari zijn afgelast in verband met het verwachte noodweer. Dat meldt de KNVB zaterdag op de officiële website. Dit heeft onder andere tot gevolg dat FC Utrecht - Ajax niet doorgaat.

De KNVB heeft deze beslissingen naar eigen zeggen genomen omdat 'na veelvuldig overleg met de Eredvisieclubs, gemeenten, politie en de KNVB, is geconcludeerd dat door de verwachte weersomstandigheden de veiligheid van de supporters en spelers niet kan worden gewaarborgd.'

De Telegraaf: ‘Bayern München klopt opnieuw aan voor Dest’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bayern München had in de winterstop serieuze interesse om Sergino Dest over te nemen van Ajax, maar kreeg van directeur voetbalzaken Marc Overmars te horen dat Dest absoluut niet te koop was. Inmiddels heeft de club uit Duitsland opnieuw aangeklopt bij Ajax en dit keer lijkt men wel te willen praten over een zomerse transfer, zo weet De Telegraaf te melden. Dest beschikt bij Ajax over een contract tot medio 2022 en is doorgaans een vaste waarde in het elftal van Erik ten Hag.

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal