Van der Sar: 'Structureel aanhaken bij top van Europa'

Bron: source

Ajax raakte afgelopen zomer onder meer Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt kwijt, maar de gevreesde leegloop bleef uit. De Amsterdammers legden verscheidene sterkhouders zelfs langer vast, waardoor ook dit seizoen zowel op nationaal als internationaal podium veel indruk wordt gemaakt. Met Ajax wil Edwin van der Sar structureel aanhaken bij de top van Europa, vertelt hij in zijn column in De Telegraaf.

Schuurs hoopt op speeltijd bij Ajax in cruciale CL-week

Bron: source

Ajax-verdediger Perr Schuurs hoopt komende week een belangrijke rol te krijgen in Amsterdam. Bij afwezigheid van Daley Blind én Joël Veltman (beide geschorst) wacht er voor de achterhoedespeler wellicht een kans in het elftal in de Champions League. "Ik ben blij dat ik veel minuten heb gemaakt deze week bij Jong Oranje, dat is goed voor mijn ritme."

Ten Hag stelt nieuwe doelen bij Ajax voor 'vierde blok'

Bron: source

Het gaat Erik ten Hag voor de wind bij Ajax. Zijn ploeg verloor afgelopen zomer drie belangrijke basiskrachten, maar ondanks dat lijkt de Amsterdamse puzzel dit seizoen alweer perfect gelegd. De landskampioen staat bovenaan in de Eredivisie en ook in de Champions League topt het de groep. De oefenmeester wil deze lijn doortrekken en stelt zijn ploeg nieuwe doelen voor na de interlandperiode, het zogenaamde vierde blok van het seizoen.
Subscribe to