Stekelenburg weet niet van ophouden: "Geniet er nu meer van"

Bron: source

Maarten Stekelenburg viert donderdag zijn 40e verjaardag en is nog steeds even gemotiveerd als altijd. Ook al is het einde van zijn carrière inmiddels in zicht, toch is het nog lang niet zeker dat de ervaren doelman aan zijn laatste seizoen bezig is. In een interview met Ajax tv gaat Stekelenburg uitgebreid in op de hoogtepunten uit zijn carrière en zijn toekomstplannen binnen het voetbal.

Schreuder reageert op de stevige kritiek op de prestaties van Ajax

Bron: source

Ajax-trainer Alfred Schreuder ligt niet wakker van de kritiek aan zijn adres. De oefenmeester kende een aardige seizoensstart, maar de laatste weken is het spel van de Amsterdammers minder fris en vallen ook de resultaten tegen. Daarbij bleef de coach uiteraard niet buiten schot, maar dat doet hem weinig. "Of je wint of verliest: er zullen altijd op- en aanmerkingen op je zijn. We zijn goed begonnen, maar het is zonde om het blok met twee nederlagen te beëindigen."

Brobbey heeft WK nog niet uit hoofd gezet: "Moet leveren"

Bron: source

Brian Brobbey beleeft niet zijn meest gelukkig weken. Nadat hij deze zomer voor veel geld door Ajax werd teruggehaald na een mislukt avontuur bij RB Leipzig, zit de twintigjarige spits de laatste wedstrijden steevast op de bank en werd hij niet geselecteerd voor het Nederlands elftal. In gesprek met De Telegraaf gaat Brobbey in op zijn ontwikkeling, én zijn kansen op het WK in Qatar.

Sneijder ergert zich aan gedrag Tadic: "Hij is het helemaal kwijt"

Bron: source

Dusan Tadic is dit seizoen vooralsnog geen schim van de speler die hij de afgelopen jaren was. De aanvoerder van Ajax wacht na tien optredens in alle competities nog op zijn eerste doelpunt. Ook tegen AZ bracht Tadic weinig tot niets. Rafael van der Vaart noemde het optreden van de aanvaller een 'verschrikking'. Wesley Sneijder is eveneens hard voor Tadic. Bij Veronice Offside hekelde de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Inter vooral het gedrag van de Serviër. 
Subscribe to