Verweij lacht om nieuwe man bij Ajax: 'Daar heeft hij wél verstand van...'

Bron: source

De entree van Pier Eringa als nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) bij Ajax is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Eringa schoof vorige week woensdag nog aan bij het programma Op1. De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij, tevens clubwachter van Ajax, was er op Twitter als de kippen bij om kritiek te leveren op de nieuwe man bij de Amsterdammers. In de podcast Kick-off vertelt Verweij meer over de start van Eringa.

Oranje-basisdebutant onderwerp van discussie: 'Dat zegt niks, Mike'

Bron: source

Kenneth Taylor kwam dit seizoen weliswaar al 35 keer in actie voor Ajax, maar de jonge middenvelder is er nog niet in geslaagd een onbetwiste indruk achter te laten. Taylor werd desondanks opgeroepen voor het Nederlands elftal en had in de kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk zelfs een basisplaats. Ronald Koeman haalde hem echter al heel snel naar de kant. Mike Verweij neemt het in de podcast Kick-off van De Telegraaf op voor Taylor.

'Er zijn acht minuten gespeeld en Jorge Sánchez bewijst het gelijk van de Nederlanders'

Bron: source

Jorge Sánchez wordt op sociale media in Mexico bekritiseerd om zijn optreden in de wedstrijd tegen Jamaica (2-2). Met name een moment in de negende minuut wordt uitgelicht op sociale media: de rechtsback van Ajax kreeg op het middenveld geen controle over de bal en raakte die kwijt aan Jamal Lowe, waarna Jamaica snel counterde en een grote kans ontstond voor diezelfde Lowe. 

Schreuder: "Ik probeerde hem mee te nemen naar Ajax, maar..."

Bron: source

Ajax kwam vorig jaar in de zoektocht naar een opvolger van Erik ten Hag uit bij Alfred Schreuder. De in Barneveld geboren oefenmeester was kort daarvoor kampioen geworden met Club Brugge, waar hij samenwerkte met Charles de Ketelaere. Als het aan Schreuder had gelegen, had De Ketelaere vorige zomer de overstap gemaakt naar Ajax. De Belg had echter een duidelijke voorkeur voor AC Milan.
Subscribe to