De Ligt neemt geruchten in voetbalwereld niet zo serieus

Bron:

Matthijs de Ligt trekt zich niet al te veel aan van alle hectiek die er momenteel heerst in de transferzomer. De verdediger probeert het geruchtencircuit zo veel mogelijk links te laten liggen, al ziet hij het niet per se als iets negatiefs. "Goede spelers worden veel besproken, dus als het veel over mij gaat is dat een mooi compliment."

Overmars erkent: "Was totaal mislukt seizoen voor Ajax"

Bron:

Marc Overmars heeft toegegeven dit seizoen als totaal mislukt te moeten bestempelen. Ajax pakte voor het vierde jaar op rij geen prijs en werd in Europees verband bovendien al vroeg uitgeschakeld. "Of dit seizoen totaal mislukt is?  Dat is wel de conclusie. Je bent vroeg uit Europa, uitgeschakeld in de beker en we zijn geen kampioen geworden", komt Overmars met een pijnlijke opsomming op Ziggo Sport.

Raiola nam initiatief voor veelbesproken interview van Kluivert

Bron:

Mino Raiola nam het initiatief voor het interview waarin Justin Kluivert liet weten zijn contract bij Ajax niet te verlengen. Dat heeft Willem Vissers, de journalist van De Volkskrant die het verhaal optekende, laten weten in het FOX Sports-programma Natafelen. Raiola pleegde zelf het belletje naar Vissers met de vraag of er belangstelling was voor het vraaggesprek.

Overmars geeft niet op: "Hoop dat het goed komt met Kluivert"

Bron:

Marc Overmars koestert nog altijd enige hoop op een langer verblijf van Justin Kluivert in Amsterdam. "Ik heb nog steeds de hoop dat het goed komt. Justin blijft een Ajax-speler in hart en nieren", verkondigde de directeur voetbalzaken op Ziggo Sport. Kluivert zei donderdag zelf niet te willen verlengen en zich bovendien onder druk gezet te voelen. De vleugelaanvaller lijkt daarmee nadrukkelijk op weg naar de uitgang van de Arena.
Subscribe to