Lang legt uit: "Moet minuten maken in de Eredivisie"

Bron: source

Noa Lang heeft zijn aanstaande verhuurbeurt aan FC Twente nauwkeurig uitgezocht in samenspraak met Ajax. De buitenspeler zou in Amsterdam te weinig aan spelen toekomen in de tweede seizoenshelft en wil zich op andere vlakken ontwikkelen in Enschede. "Ajax en ik zijn tot de conclusie gekomen dat ik veel speelminuten in de Eredivisie moet maken, omdat dat goed is voor mijn ontwikkeling."

Door Ajax verkochte Orejuela verandert na week van club

Bron: source

Luis Manuel Orejuela werd een week geleden door Cruzeiro definitief overgenomen van Ajax, maar de Colombiaanse verdediger gaat elders in Brazilië aan de slag. Gremio maakt in de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) bekend dat de 24-jarige rechtsback voor een seizoen wordt gehuurd. Zodoende blijft Orejuela actief in de Braziliaanse Série A.

Veltman rekende afgelopen zomer op vertrek bij Ajax

Bron: source

Joël Veltman had zich afgelopen zomer meer dan ingesteld op een vertrek bij Ajax. De verdediger had een aflopend contract in het vooruitzicht en er was interesse vanuit Duitsland en Engeland voor de Ajacied. Totdat trainer Erik ten Hag vroeg of hij toch niet wilde blijven en de plannen overhoop gingen. "Ik ging ermee akkoord, maar dat betekende wel dat ik moest omschakelen."
Subscribe to