Ten Hag spaart geen spelers bij Ajax, Groningen zeer defensief

Bron: source

Erik ten Hag spaart geen spelers bij Ajax in aanloop naar het duel met AEK Athene in de Champions League. De oefenmeester kiest voor zijn welbekende elf namen tegen FC Groningen en dus verandert er weinig aan de opstelling. Dat betekent dat Donny van de Beek op de bank zit en David Neres speelt: ook Nicolas Tagliafico staat aan de aftrap, ondanks dat hij laat terug was uit de interlandweek met Argentinië.

Ajax zonder problemen langs Groningen en richting AEK Athene

Bron: source

Ajax heeft zaterdagavond zonder problemen drie punten overgehouden aan het thuisduel met FC Groningen (3-0). De Amsterdammers maakten er geen galavoorstelling van tegen de nummer zestien van de Eredivisie en namen in de tweede helft pas echt afstand, maar kwamen anderzijds ook geen seconde in de problemen. Hakim Ziyech blonk weer uit, Klaas-Jan Huntelaar was beslissend met twee doelpunten. 

Blind over kritiek: "Ik vond het vooral erg overdreven"

Bron: source

Daley Blind vindt dat hij de afgelopen periode buitensporig veel kritiek heeft gekregen op zijn verdedigende kwaliteiten. De Ajax-verdediger maakte bij het Nederlands elftal zowel tegen Peru als Frankrijk een weifelende indruk, wat voor sommige critici aanleiding was om hem te bekritiseren. Erik ten Hag pareerde die kritiek al, Blind doet nu ook zijn zegje.
Subscribe to