Overmars duidelijk over Neres: "Hij blijft nu wél"

Bron: source

David Neres blijft tot zeker aan het eind van dit seizoen speler van Ajax. Dat heeft Marc Overmars, directeur spelersbeleid van de Amsterdammers, bevestigd. Lang leek het er op dat de Braziliaan voor miljoenen naar het Chinese Guangzhou Evergrande zou verkassen, maar na het afketsen van de komst van Diego Lainez naar Ajax, wordt Neres aan zijn Amsterdamse contract gehouden.

Tevreden Tadic kijkt met vertrouwen uit naar prijzenjacht Ajax

Bron: source

Voor Ajax zit het trainingskamp in de Verenigde Staten er sinds zaterdagavond alweer op. Onder de aangename winterzon in Florida maakten de Amsterdammers zich op voor een cruciale tweede seizoenshelft, waarin er zilverwerk moet worden geoogst. FCUpdate zocht routinier Dusan Tadic op na de afsluitende training van Ajax in de VS en sprak met hem bij over de veranderende Eredivisie, de prijzenjacht van zijn club en de transfergeruchten rondom vrijwel al zijn ploeggenoten.

Kamphuis fluit PSV, Gözübüyük krijgt Ajax - sc Heerenveen

Bron: source

Jochem Kamphuis (op archiefbeeld) leidt het eerste competitieduel van PSV in 2019. De arbiter is aangesteld voor de uitwedstrijd van zondag tegen PSV. Het duel van Ajax met sc Heerenveen staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. Tevens maakte de KNVB de aanstellingen voor de achtste finales van de beker bekend. Samen met Dennis Higler en Kevin Blom komen Gözübüyük en Kamphuis daar ook in actie.

Reiziger ziet dat de stap naar Ajax 1 'steeds moeilijker wordt'

Bron: source

De goede prestaties van Ajax in de Champions League en de daarbij toenemende drang naar directe versterkingen, werpen nog niet bepaald de vruchten af voor Jong Ajax. De beloftenploeg van Michael Reiziger heeft het een stuk moeilijker dit seizoen in de Eerste Divisie en hoewel Erik ten Hag talenten als Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang en Ryan Gravenberch loofde na het trainingskamp in Amerika, is een doorbraak in de hoofdmacht forceren een stuk moeilijker geworden voor talenten.

Ten Hag kijkt positief terug op trainingskamp in Verenigde Staten

Bron: source

Ajax-trainer Erik ten Hag kijkt met een tevreden gevoel terug op de afsluitende wedstrijd van Ajax in de Florida Cup én op de trainingsweek in Amerika in zijn geheel. De oefenmeester zag zijn ploeg zaterdagmiddag (lokale tijd) in het stadion van Orlando City SC twee keer op achterstand komen, maar was blij met de veerkracht van zijn spelers die in de slotfase zelfs nog over São Paulo FC heen denderden (2-4). 
Subscribe to