Jong Ajax

Jong Ajax speelt gelijk tegen koploper PEC Zwolle: 0-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen van koploper PEC Zwolle, al was daar in de slotfase zeker de kans voor. PEC Zwolle had de gehele wedstrijd het betere van het spel en had ook de score kunnen openen maar Charlie Setford stond telkens op zijn post. Jong Ajax overleefde de aanvalsdrift van de Zwollenaren, maar wist daar zelf weinig tegenover te stellen. Vlak voor tijd kreeg Jong Ajax de kans om de score te openen nadat Gabriel Misehouy in het strafschopgebied van PEC Zwolle gevloerd werd.

Studio Voetbal bespreekt Bosz als opvolger Schreuder bij Ajax

Bron: source

Wie moet de nieuwe trainer worden van Ajax? De Amsterdammers namen afgelopen donderdag na de blamage tegen FC Volendam (1-1) afscheid van Alfred Schreuder en stelden vervolgens John Heitinga aan voor de uitwedstrijd tegen Excelsior. Heitinga keert weliswaar niet meer terug naar Jong Ajax, maar het is nog onduidelijk in welke rol hij verbonden blijft aan de hoofdmacht. Volgens de heren van Studio Voetbal doet Ajax er echter goed aan om iemand anders aan te stellen als opvolger van Schreuder.

Video: Kale en Kokkie genieten van Johnny Heitinga bij Ajax 1

Bron: ajaxfanzone.nl

Het was geen pretje om Ajacied te zijn de afgelopen tijd, maar er is eindelijk misschien een beetje licht aan het einde van de tunnel. Ajax wint van Excelsior en Schreuder is vervangen door Heitinga. Heitinga volgt Alfred Schreuder op, die donderdag ontslagen werd na het 1-1 gelijkspel tegen FC Volendam. De interim-trainer van Ajax stond vrijdag al voor de groep tijdens de uitlooptraining en was de trainer van Jong Ajax.

Live Excelsior – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een paar bewogen dagen moet Ajax gewoon weer aan de bak en doet dat met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Jong Ajax speelt gelijk tegen Helmond Sport: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. De ploeg onder leiding van Michel Kreek kwam in de tweede helft via Rasmussen op voorsprong maar vijf minuten later was het Van Ooijen die de stand weer gelijk trok. Jong Ajax mocht uiteindelijk blij zijn met doelman Setford want hij behoedde de ploeg met een paar knappe reddingen voor een nederlaag in Brabant. Kreek zat overigens vrijdagavond op de plek van John Heitinga. Die is op zijn beurt in ieder geval voor het Eredivisie-duel met Excelsior doorgeschoven naar Ajax 1. 

Pages

Subscribe to Jong Ajax