Jong Ajax

Jong Ajax pijnlijk onderuit bij FC Eindhoven

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax is er vrijdagavond wederom niet in geslaagd om een positief resultaat te behalen. Op bezoek bij FC Eindhoven gingen de Ajacieden met 3-0 onderuit. Na vier minuten had Taylor de 0-1 kunnen scoren uit een strafschop maar zijn slappe inzet bleek een voorbode voor het verdere verloop van de wedstrijd. Nadat Naci Ünüvar ook nog eens uitviel met een blessure ging het in de tweede helft helemaal mis. FC Eindhoven kwam op een 2-0 voorsprong maar Jong Ajax liet zich niet kennen en met name Mendez had de kans op de 2-1.

Jong Ajax onderuit in Eindhoven

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax nam het vrijdagavond op tegen FC Eindhoven. De Brabanders hadden geen rustige week gehad. De selectie zegde het vertrouwen in trainer Ernie Brandts op. De oefenmeester stond daarom in de wedstrijd tegen de Amsterdammers niet langs de lijn. Wel wisten de Eindhovenaren tegen Jong Ajax de tweede zege van dit kalenderjaar te boeken. In het Jan Louwers Stadion won FC Eindhoven met 3-0.

Ajax bereikt overeenstemming met Gerry Hamstra voor de functie van technisch manager

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Gerry Hamstra weten vast te leggen voor de functie van technisch manager. Hamstra komt over van SC Heerenveen en heeft bij Ajax een contract getekend tot medio 2024. In zijn nieuwe rol zal Hamstra zich gaan richten op het contracteren van talentvolle jeugdspelers, de contractverlengingen van de spelers van Jong Ajax en is hij toegevoegd aan de scouting.

Jong Ajax verliest thuiswedstrijd tegen TOP Oss: 0-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen TOP Oss met 0-1 verloren. De Ajacieden begonnen echter zeer goed aan de wedstrijd maar dat is het euvel van het hele seizoen. Taylor had al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer moeten scoren maar zag zijn inzet gekeerd door doelman Geens. Ook in het verdere verloop van de eerste helft kreeg Jong Ajax dankzij goed veldspel de kans om te scoren en met name Ekkelenkamp, Ünüvar en Hansen waren ongelukkig in hun afwerking.

Jong Ajax speelt gelijk op bezoek bij Helmond Sport: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. De ploeg van trainer Van der Gaag wist in de eerste helft veel kansen te creëren maar met name het winterweer was verantwoordelijk voor moeilijke momenten op het veld in Helmond. In de tweede helft wist de thuisploeg de score te openen via Vereijken en even leken de Ajacieden van slag. Het duurde een kwartiertje voordat Jong Ajax, met Max de Waal en Kristian Hlynsson inmiddels in de ploeg, het initiatief weer écht in handen nam. Uiteindelijk resulteerde dat ook in de gelijkmaker van Ünüvar.

Jong Ajax pakt punt tegen NAC Breda: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het thuisduel tegen NAC Breda. Vooraf gezien leek Jong Ajax het lastig te krijgen tegen de nummer drie van de ranglijst maar niks was minder waar. Met fris combinatiespel werd het fysiek sterkere NAC teruggedrongen. De ploeg uit Breda kon de eerste helft geen moment controle over de wedstrijd krijgen. Ünüvar kreeg uiteindelijk via een strafschop de kans op de 1-0 maar zijn inzet werd gekeerd door keeper Olij. In de tweede helft kreeg NAC een strafschop en die werd wel benut waardoor de Ajacieden vol aan de bak moesten.

Ajax zegt contract Maarten Stekelenburg formeel op

Bron: ajaxfanzone.nl

Conform de cao in het betaalde voetbal zijn clubs verplicht spelers voor 1 april te laten weten wat er met de aflopende contracten gebeurt, anders worden die stilzwijgend verlengd. Bij Ajax is men dus ook in actie gekomen en heeft onder meer Maarten Stekelenburg een brief ontvangen dat zijn contract formeel is opgezegd. Ajax benadrukt wel dat men met Stekelenburg in gesprek is over een nieuwe verbintenis.

Pages

Subscribe to Jong Ajax