Jong Ajax

Jong Ajax flink onderuit tegen MVV: 4-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Waar Jong Ajax in thuiswedstrijden het net makkelijk weet te vinden zo moeizaam gaat het in uitwedstrijden. Zo ook vrijdagavond waar in Maastricht uiteindelijk met 4-1 werd verloren van MVV. De ploeg van John Heitinga kwam in de eerste helft op een 2-0 achterstand en leek in de tweede helft beter voor de dag te komen. Gabriël Misehouy, die de laatste tijd sowieso in vorm is, zette de jonge Ajacieden met een diagonaal schot op 2-1. Daarmee leek de spanning terug de wedstrijd. Die spanning was weg na een afstandsschot van Kostons.

Jong Ajax met 3-1 te sterk voor NAC Breda (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft mandagavond de thuiswedstrijd tegen NAC Breda met 3-1 gewonnen. De ploeg van John Heitinga kwam in de eerste helft op achterstand door een doelpunt van Van der Sande maar maakte dat in de tweede helft helemaal goed. Kik Pierie reageerde alert op een rebound die ontstond door een kopbal van Donny Warmerdam: 1-1. Niet veel later maakte Misehouy de 2-1 maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Echter scoorde de aanvaller vijf minuten later wel en bracht hij Jong Ajax op een 2-1 voorsprong.

Ajax met 24 spelers naar Liverpool

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is maandagochtend vertrokken naar Liverpool. Alfred Schreuder heeft 24 spelers meegenomen naar de Engelse stad.

Hoewel Calvin Bassey zaterdag geblesseerd uitviel, is hij gewoon onderdeel van de groep spelers die meereist. Ook Ahmetcan Kaplan is meegereisd, net als Jong Ajax-speler Kristian Hlynsson. Dat er 24 spelers zijn meegereisd, betekent wel dat er nog iemand moet afvallen. Er kunnen 12 spelers op de bank plaatsnemen in de Champions League.

Jong Ajax blijft steken op gelijkspel bij TOP Oss: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax is vrijdagavond niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij TOP Oss. De wedstrijd in Oss begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Piet Schrijvers. De oud-Ajax-doelman overleed eerder deze week op 75-jarige leeftijd. De ploeg van John Heitinga kwam na tien minuten op voorsprong door Rasmussen en na de 4-0 en 5-1 op eigen terrein tegen respectievelijk Heracles en De Graafschap leek het weer een mooie avond te worden voor de Ajacieden.

Jong Ajax ruim langs Heracles: 4-0 (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond flink uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Het werd maar liefst 4-0 voor de ploeg van John Heitinga. Na zijn Eredivisie-debuut tegen Cambuur stond Francisco Conceição maandagavond in de basis bij Jong Ajax. Verder had trainer John Heitinga ook een plek ingeruimd voor Lorenzo Lucca. De Italiaan stond in de punt van de aanval tegen de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie. En Lucca liet zich gelijk gelden want vlak voor rust scoorde hij de 1-0 en in het begin van de tweede helft tekende hij ook voor de 2-0.

Ünüvar op huurbasis naar Trabzonspor

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naci Ünüvar verlaat Ajax tijdelijk. De 19-jarige aanvaller wordt dit seizoen door de Amsterdammers verhuurd aan Trabzonspor, dat vorig seizoen kampioen werd van Turkije.

Ünüvar ligt nog tot medio 2026 vast in Amsterdam, maar komt dit seizoen niet voor in de plannen van Alfred Schreuder. Op 22 januari 2020 maakte hij zijn debuut in Ajax 1 in het bekerduel tegen Spakenburg, daarna speelde hij nog twee duels in Ajax 1. Daarnaast speelde de aanvaller vooral in Jong Ajax, waar hij tot 73 duels kwam en 24 goals maakte.

Pages

Subscribe to Jong Ajax