Feyenoord

Programma Ajax Jeugd: O19 begint tegen Sparta, O17 start met mini-Klassieker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het programma van Ajax en Jong Ajax is al even bekend, maar inmiddels is ook het programma van de jeugd bekend gemaakt. Tot ongeveer eind juli heeft de jeugd van Ajax vakantie. Hierna zullen ook zij zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. De data van de wedstrijden zijn een concrete opzet, maar kunnen tijdens het seizoen nog wel veranderen.

Ajax O19 trapt het seizoen op De Toekomst af tegen Sparta Rotterdam O19. Voor Ajax O17 staat meteen de mini-Klassieker op het programma. Ajax O16 en O15 beginnen tegen respectievelijk FC Utrecht O16 en AZ O15.

Losse kaartverkoop eerste seizoenshelft vrijdag van start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op zaterdag 10 augustus speelt Ajax de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Eredivisieseizoen tegen FC Emmen. De losse kaartverkoop voor dit duel en de overige thuisduels van de eerste seizoenshelft gaat vrijdag 12 juli om 12:00 uur van start.

Ajax speelt in de Johan Cruijff Arena na Emmen achtereenvolgens tegen Fortuna Sittard (24-8), sc Heerenveen (14-9), FC Groningen (28-9), Feyenoord (27-10), FC Utrecht (10-11), Heracles Almelo (23-11), Willem II (7-12) en Ado Den Haag (22-12).

Bannis bezorgt Feyenoord zege tegen Darmstad 98

Bron: www.ad.nl

Jaap Stam liet de derde oefenwedstrijd van Feyenoord in het teken staan van het variëren in de speelwijze van de Rotterdammers. De trainer liet centrale middenvelder Achraf El Bouchataoui voortdurend uitzakken tussen de centrale verdedigers Eric Botteghin en Sven van Beek. De opbouw van Feyenoord verliep op die manier opvallend nauwkeurig.

Liam Kelly: ‘Veel mensen zijn al begonnen over zijn goals tegen Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Feyenoord rondde maandag de komst van Liam Kelly af en de van Reading overgenomen middenvelder is momenteel met zijn nieuwe ploeggenoten in Oostenrijk om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De 23-jarige Kelly is de tweede Ier die de kleuren van de Rotterdammers gaat verdedigen en hij werd al een aantal keer geconfronteerd met zijn voorganger David Connolly.

Pages

Subscribe to Feyenoord