Feyenoord

KNVB zet in op hervatting Eredivisie half juni

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dinsdag stond er weer een overleg tussen de clubs en de KNVB op het programma. Daaruit blijkt dat nu nog altijd uit wordt gegaan van het uitspelen van de competitie.

Als het RIVM akkoord is, wil de KNVB half juni de inhaalwedstrijden AZ – Feyenoord en FC Utrecht – Ajax inplannen. In het weekend daarna (19, 20 en 21 juni) wordt de competities dan weer volledig hervat. Dat zal waarschijnlijk wel zonder publiek gebeuren. De competitie is dan eind juli afgerond.

KNVB gaat nog steeds uit van uitspelen competitie

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB gaat er nog altijd vanuit dat de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie worden uitgespeeld, zo heeft de bond vandaag laten weten aan de clubs. Ondanks het verzet van onder andere Ajax, PSV en AZ, die het niet verantwoord vinden om de competitie te hervatten vanwege de coronacrisis, gaat de bond uit van een hervatting in het weekend van 19, 20 en 21 juni.

Bart Nieuwkoop terug naar Feyenoord

Bron: www.ad.nl

Feyenoord haalt Bart Nieuwkoop komend seizoen terug naar de Kuip. De 24-jarige rechtsback is dit seizoen op huurbasis gestald bij Willem II, waar hij zeventien competitiewedstrijden in actie kwam. Feyenoord gaat er vanuit dat de huidige rechtsachter Rick Karsdorp komend seizoen niet meer terugkeert bij de club.

Ajax, PSV en Feyenoord dreigen meerdere FOX-miljoenen mis te lopen

Bron: www.voetbalzone.nl

Als zendgemachtigde FOX Sports inderdaad besluit om het restant van de tv-gelden van de Eredivisie niet uit te keren, dan lopen Ajax, PSV en Feyenoord minimaal twee miljoen euro per club mis. Lange tijd ging de Nederlandse voetbalwereld ervan uit dat FOX Sports hoe dan ook doorbetaalt, maar het Eindhovens Dagblad ontkrachtte dat vrijdagochtend op basis van 'meerdere bronnen'.

AZ en PSV volgen Ajax: Stoppen met Eredivisie dit seizoen

Bron: ajaxfanzone.nl

AZ en PSV willen net als Ajax dat de eredivisie per direct wordt stopgezet vanwege de coronacrisis. Die boodschap hebben beide clubs aan de KNVB en de ECV gegeven. “Wij snappen als geen ander dat dit een zeer lastig besluit zal zijn”, zegt algemeen directeur Robert Eenhoorn van AZ. “Maar wij vinden de huidige corona-situatie dusdanig zorgwekkend dat het uitspelen van het restant van de wedstrijden zonder publiek voor ons van ondergeschikt belang is. Er is bovendien nog te veel onzekerheid over hoe het coronavirus zich verder zal ontwikkelen. “

Ook AZ en PSV willen Eredivisie beëindigen, Feyenoord wil afwachten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Marc Overmars donderdag liet weten dat Ajax de Eredivisie wil beëindigen, hebben ook andere clubs hun mening gegeven.

Ook AZ en PSV vinden dat er per direct een streep onder de Eredivisie gezet moet worden. Feyenoord vindt het stopzetten van de competitie een te voorbarig besluit. In de meeste landen is er nog geen beslissing genomen over het wel of niet uitspelen van de competitie. Alleen België besloot al een streep onder het seizoen te zetten.

Pages

Subscribe to Feyenoord