Feyenoord

Ajax werkt doelsaldo bij tegen Excelsior: 1-7

Bron: ajaxfanzone.nl

Het doelsaldo is in de wedstrijd tegen Excelsior flink verbeterd doordat Ajax maar liefst met 1-7 won van de rotterdammers. Ajax trakteerde daarmee de gastheren op de grootste thuisnederlaag tot nu toe. Donny van de Beek heeft deze wedstrijd laten zien dat hij van grote waarde is door één assist te geven en twee doelpunten te maken. De wedstrijd begon eigenlijk al heel goed want Ajax zette druk en schietkansen waren er vrijwel direct voor Blind en Ziyech en aan de andere kant was het Koolwijk met een schot.

KNVB haalt Nijhuis van Excelsior – Ajax af, Gözübüyük vervanger

Bron: ajaxfanzone.nl

Bas Nijhuis was eerder deze week aangesteld als arbiter bij het competitieduel tussen Excelsior en Ajax maar de KNVB heeft zaterdagmiddag de planning veranderd. Zonder een reden op te geven heeft de voetbalbond Nijhuis geschrapt van het wedstrijdformulier en Serdar Gözübüyük aangesteld als vervanger. Gözübüyük zou zondagmiddag in actie komen als videoscheidsrechter bij Heracles – Feyenoord maar mag nu dus afreizen naar Kralingen. 

Bron: KNVB

Gözübüyük vervangt Nijhuis op Woudestein

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Oorspronkelijk zou Bas Nijhuis zondag het duel tussen Excelsior en Ajax fluiten, maar de KNVB maakte zaterdagmiddag een wijziging bekend. Nijhuis is van het duel afgehaald en Serdar Gözübüyük vervangt hem.

Waarom Nijhuis het duel plotseling niet meer fluit, is door de KNVB niet bekend gemaakt. Volgens De Telegraaf zou Nijhuis geblesseerd zijn. Vorige week zou Nijhuis het duel tussen Feyenoord en VVV Venlo fluiten, maar dat ging ook al niet door. Hij moest het duel na 2 minuten staken omdat de lichtmasten in de Kuip uitvielen.

Pages

Subscribe to Feyenoord