Terugkeer

FC Groningen deelt beelden van ‘roadtrip’ om Robben op te halen uit München

Bron: www.ad.nl

FC Groningen heeft beelden online gezet van de ‘roadtrip’ die Wouter Gudde (algemeen directeur) en Mark-Jan Fledderus (technisch directeur) op Hemelvaartsdag maakten naar München om Arjen Robben te verleiden tot een terugkeer. Gudde en Fledderus hadden voor donderdag 21 mei een afspraak gemaakt met Bernadien, de vrouw van Robben. Ze reden in alle vroegte naar München en wisten de gestopte oud-topvoetballer daar te verleiden tot een rentree in het groen-wit van Groningen.

Jahanbakhsh beraadt zich na Premier League-slot op mogelijke terugkeer naar Nederland

Bron: www.ad.nl

Een van de spelers die PSV in de afgelopen jaren op de radar had voor het versterken van de selectie was de Iraniër Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller van Brighton & Hove Albion kwam dit seizoen tot acht duels in de Premier League en was dus niet verzekerd van een basisplaats in Engeland. De voormalig AZ-goalgetter beraadt zich na de komende wedstrijdperiode op eventuele mogelijkheden om terug te keren naar de Nederlandse top, zegt zijn spelersagent.

LIVE | Robben over terugkeer in Groningen: ‘Misschien straks ook wel weer op de fiets naar de club’

Bron: www.ad.nl

Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus, de algemeen en technisch directeur van FC Groningen, konden bijna niet geloven dat Arjen Robben bereid was om terug te keren bij de club waar hij op zijn twaalfde jaar met voetbal begon. “Dat zegt zo veel over hem”, vertelde Fledderus zondag tijdens de presentatie van de aanvaller. “Hij is gewoon gebleven en ook nog een een liefhebber. Hij is nog steeds die jongen uit Bedum.”

Pages

Subscribe to Terugkeer