Terugkeer

Ten Hag verwacht geblesseerden Magallán en Varela eind van deze week terug op het veld

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag denkt snel weer te kunnen beschikken over Lisandro Magallán (foto) en Bruno Varela. De Argentijnse verdediger liep begin februari, kort na zijn komst van Boca Juniors, een blessure op, terwijl doelman Varela na zijn winterse komst op huurbasis van Benfica nog altijd wacht op zijn debuut. “We verwachten ze eind deze week helemaal terug op het trainingsveld”, zegt de oefenmeester in gesprek met Ajax TV. “En dat is natuurlijk heel goed en vruchtvol, want we hebben iedereen nodig.”

Jonk sluit terugkeer naar Ajax niet uit: ‘Bellen kan altijd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Wim Jonk vertrok ruim drie jaar geleden bij Ajax na een aantal conflicten met het technisch hart. Na aanhoudende onenigheid tussen Jonk en Cruijff met de directie, over de interpretatie van en het vermeende gebrek aan invoering van het Plan Cruijff bij het eerste elftal en in het algehele clubbeleid vertrok de Volendammer, en is hij tegenwoordig actief voor Cruijff Football waarmee hij onder anderen actief is in China en de Verenigde Arabische Emiraten. 

Willem II op jacht naar eerste zege in Venlo sinds 1991

Bron: www.ad.nl

• VVV-Venlo bleef de laatste zes Eredivisie-ontmoetingen met Willem II in eigen huis ongeslagen (W2, G4), de laatste thuisnederlaag tegen de Tilburgers dateert van 14 december 1991 (1-2). • VVV verloor de laatste twee competitieduels en kan voor het eerst dit seizoen en voor de derde keer sinds de terugkeer op het hoogste niveau in 2017 een reeks van minimaal drie nederlagen neerzetten.

Timothy Fosu Mensah neemt het op tegen straatvoetballer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Fullham-verdediger Timothy Fosu Mensah hintte er onlangs op Twitter naar wel open te staan voor een terugkeer in het shirt van Ajax. De 21-jarige huurling van Manchester United, die in de jeugd uitkwam voor Ajax, komt in Londen maar nauwelijks aan spelen toe.

De Britse straatvoetballer Jack Downer daagde Fosu Mensah uit voor een ouderwets potje panna-voetbal in de Engelse stromende regen.

Pages

Subscribe to Terugkeer