Terugkeer

Ajax spaart krachten tegen Willem II in eenvoudige zege

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax nam het vanavond in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Willem II. De Tilburgers staan 13e, maar de ploeg van trainer Adrie Koster heeft met Daniel Crowley, Fran Sol en Donis Avdijaj een sterk voetballende voorhoede. En Willem II wil in Amsterdam nog weleens verrassend uit de hoek komen. Vooraf was het dus waken voor onderschatting. Tevens was het de terugkeer van Vurnon Anita op het oude nest, al was het dit keer niet in een Ajax-tricot.

'Feyenoord houdt terugkeer uitfans bij Klassieker tegen'

Bron: source

Al tien jaar zijn uitsupporters niet welkom bij De Klassieker. Ook bij de kraker die zondag in Amsterdam op het programma staat, zullen geen Feyenoord-supporters in het uitvak plaatsnemen. De afgelopen jaren is getracht om de uitfans van Ajax en Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA dan wel De Kuip te laten terugkeren, maar een oplossing is niet gevonden. De directie van Feyenoord zou hier schuldig aan zijn.

Overmars: ‘Duidelijk signaal naar de Europese topclubs’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marc Overmars is blij dat Kasper Dolberg een nieuw contract bij Ajax getekend heeft. De directeur spelersbeleid ziet de verlenging als een duidelijk signaal naar de Europese topclubs.

“Voor Kasper was dit eigenlijk een volgende stap”, zegt Overmars tegen Ajax TV. “Gelukkig is hij weer een beetje terug. Hij speelt weer en hij is fit en sterk. Wij willen natuurlijk graag de Kasper zien die we kennen. Dit is denk ik voor hem en voor ons het contract op het juiste moment.”

Interview: Onana's ambities en het imago van Afrikaanse keepers

Bron: source

Het einddoel van André Onana in Nederland staat vast: zijn eerste landstitel in dienst van Ajax. De achtervolging op PSV gaat vanavond (zaterdag) verder op bezoek bij sc Heerenveen. Maar wat zijn de plannen in de verdere toekomst? Wil de 22-jarige Kameroense keeper naar Engeland, Frankrijk of is een terugkeer naar FC Barcelona ook een optie? Onana bespreekt zijn ambities met FCUpdate.nl, en gaat ook in op het imago van Afrikaanse doelmannen in Europa.

Justin Bijlow heeft basisplaats meteen terug

Bron: www.ad.nl

Feyenoord zal de opstelling voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle nauwelijks wijzigen. Alleen de terugkeer van keeper Justin Bijlow is een verandering ten opzichte van het basiselftal van Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Willem II (1-1). Bijlow moest de twee interlands van Jong Oranje laten schieten, maar is hersteld van zijn knieblessure.

Pages

Subscribe to Terugkeer