Terugkeer

Driessen: ‘Ajax heeft interesse in Bergwijn; Hij wil zelf ook graag terug’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Valentijn Driessen staat Steven Bergwijn weer op de radar van Ajax. De aanvaller van Tottenham Hotspur schijnt echter een kaartje van zo’n 25 miljoen euro om de nek te hebben hangen. Bergwijn zelf zou, volgens Driessen, wel open voor een transfer, zo meldt Driessen in het TV-programma De Oranjezomer. ‘Hij wil zelf ook graag terug’. Om de transfer te bekostigen zou de transfer van Bergwijn gefinancierd moeten gaan worden door de verkoop van Edson Álvarez.

Nigel de Jong over terugkeer: “Ik ben nog beschikbaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sommigen zijn hem wellicht al vergeten, maar Nigel de Jong is nog altijd actief als voetballer. Van 2002 tot 2006 speelde hij voor Ajax en daarna kwam hij uit voor onder andere HSV, Manchester City en AC Milan. Sinds 2018 speelt de 36-jarige middenvelder in Qatar.

In de officiële podcast van Ajax geeft hij aan dat een terugkeer naar Ajax een paar keer een optie is geweest: “Er zijn een paar momenten geweest dat ik heel dicht bij was. Om verschillende redenen is dat nooit gebeurd.”

Ajax lanceert thuisshirt 2021/2022 met oude logo

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eindelijk is ‘ie er: het lang verwachte thuisshirt 2021/2022, mét het oude logo.

Er werd door de directie van Ajax al vroeg gehint op een (tijdelijke?) terugkeer van het oude logo en daarna kon het speculeren over het shirt beginnen. De afgelopen maanden zagen we al flink wat mogelijke designs voorbij komen.

Niet alleen het oude logo doet denken aan de shirts van vroeger, zo is er een iets andere kleur rood gebruikt, die ook overeen komt met de kleur van vroeger en de smallere rode baan.

Pages

Subscribe to Terugkeer