Terugkeer

Yvon Mvogo met opgeheven hoofd weg bij PSV, keeper nam al afscheid van zijn ploeggenoten

Bron: www.ad.nl

Keeper Yvon Mvogo heeft afgelopen weekend PSV uitgezwaaid. Hij nam afscheid van zijn collega's bij de Eindhovense club, in de veronderstelling dat hij komende zomer niet meer terugkeert in het Philips Stadion. De 27-jarige keeper kende geen eenvoudige periode bij PSV, maar heeft zich de afgelopen anderhalve maand knap herpakt en de bekerwinst maakte voor hem veel goed.

Driessen zou Suárez niet terughalen: ''Je hebt toch Brobbey?''

Bron: source

Er staat komende zomer het een en ander te gebeuren bij Ajax. Niet alleen trekken meerdere spelers de deur van de Johan Cruijff ArenA achter zich dicht. Ook hopen de Amsterdammers zich serieus te gaan versterken. Dat Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Owen Wijndal hoog op het verlanglijstje staan, is een publiek geheim. Maar gaat de landskampioen ook werk maken van de terugkeer van Luis Suárez of Christian Eriksen? 

Onduidelijkheid over blessure Brian Brobbey

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De ziekenboeg bij Ajax lijkt nog een speler te kunnen verwelkomen. Brian Brobbey moest zich zondagmiddag, vanwege een blessure, vroegtijdig laten wisselen. Brobbey had naar verluidt klachten aan zijn kuit. De ernst van deze blessure is echter nog onduidelijk. Toch kan het zomaar zijn dat de spits dit seizoen niet meer in actie komt voor Ajax.

Ajax mag hopen op komst Bergwijn: ''Dat is zeker een optie''

Bron: source

Ajax gaat een enerverende zomer tegemoet, waarin meerdere sterkhouders zullen vertrekken en de selectie dus versterkt moet worden. Eén van de namen die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een transfer naar de koploper van Nederland is Steven Bergwijn. De aanvaller van Tottenham Hotspur geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan dat een terugkeer naar Nederland zeker een optie is. 

Video: Kale en Kokkie hopen op terugkeer Ziyech

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie zijn tevreden na de overwinning van Ajax op PEC Zwolle. Vooral de jonge Ajax-spelers maken indruk op de Ajax-supporters. Bijvoorbeeld Taylor en Regeer. Ze hadden graag nog even willen genieten van Mohamed Ihattaren, maar daar dacht Erik Ten Hag anders over. Hij bracht Berghuis in het veld. Elke week kijken Kale en Kokkie in de glazen bol en deze week zagen ze een oude Ajacied terugkeren: Hakim Ziyech. Ze hopen dat hij in de zomer weer terugkomt naar Amsterdam.

Pages

Subscribe to Terugkeer