Terugkeer

Huntelaar moet fors salaris inleveren bij nieuw contract

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas Jan Huntelaar liet zelf onlangs weten dat hij 3 opties ziet voor zijn toekomst: doorgaan bij Ajax, doorgaan bij een andere club of stoppen.

Volgens De Telegraaf gaat de voorkeur van de spits uit naar doorgaan bij Ajax en zou ook Ajax graag door willen met de routinier.  Daar tegenover staat volgens Mike Verweij wel dat Huntelaar fors salaris zal moeten inleveren. Dat zou te maken hebben met zijn leeftijd (Huntelaar wordt deze zomer 37), maar ook met de huidige coronacrisis.

Vertonghen blaast terugkeer bij Ajax nieuw leven in

Bron: source

Jan Vertonghen (32) heeft een terugkeer naar Ajax nieuw leven ingeblazen. De centrale verdediger van Tottenham Hotspur heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit graag nog eens terug te willen naar Amsterdam, maar recentelijk bleek die overgang nog onhaalbaar. Vrijdag zei de Belg, wiens contract komende zomer afloopt, nog dat een terugkeer 'wel in de planning' zit.

Vertonghen over terugkeer: “Zit wel in de planning”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jan Vertonghen lijkt de laatste tijd geregeld te hinten op een terugkeer naar Ajax. Onlangs plaatste hij een mysterieuze tweet met een klok.

Bij het Belgische OpVier kreeg hij de vraag van een kijker of we Vertonghen nog eens terug gaan zien bij Ajax. Het antwoord was in eerste instantie ook wat mysterieus: “Wie weet.” Daarna vervolgde hij: “Dat zit altijd wel al een soort van in de planning, ja.”

Pages

Subscribe to Terugkeer