Terugkeer

Ajax zet streep door komst Magallán en gaat vol voor Blind

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft volgens Voetbal International definitief een streep gezet door de komst van Lisandro Magallán. Boca Juniors wil nog altijd niet meewerken aan een transfer van de Argentijn en dus schakelt Ajax nu door naar Daley Blind.

Afgelopen weekend liet Erik ten Hag al weten dat de Amsterdammers of voor de komst van Daley Blind zouden gaan of voor de komst van Lisandro Magallán. Ajax gaat nu dus vol voor de terugkeer van Blind, die zowel achterin als op het middenveld uit de voeten kan.

‘Ik bood Hazard aan bij Ajax, maar hij was Franstalig en wilde niet’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax maakte begin vorige maand al melding van de terugkeer van Urbain Haesaert en de 77-jarige scout heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract dat zijn rentree bekrachtigt. De Belgische talentenspeurder was in een eerder stadium al werkzaam voor de Amsterdammers en kwam toen met onder meer Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Thomas Vermaelen op de proppen.

Ajax wil Blind of Magallán

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wil Lisandro Magallán al tijden naar Ajax halen, maar ook Daley Blind is nu een optie. “Het zal of de een of de ander worden. Beiden lijkt me niet realistisch”, vertelt Erik ten Hag aan Voetbal International.

Ten Hag ziet de komst van Blind in ieder geval helemaal zitten: “Een speler met veel ervaring, in de Premier League en in het Nederlands elftal. Opbouwend erg goed en organisatorisch zeer sterk. Bovendien is hij een stabiele persoonlijkheid.”

Pages

Subscribe to Terugkeer