Terugkeer

'Deens elftal lijkt op het Oranje van 2010'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu het Nederlands elftal niet meedoet aan het WK zijn de ogen deze zomer vooral gericht op de Ajacieden bij andere landen. In het Deense elftal spelen met Lasse Schöne en Kasper Dolberg twee spelers van Ajax, maar de Scandinaviërs hebben ook enkele ex-Ajacieden rondlopen in de gelederen. In gesprek met oud-Ajacied Christian Poulsen blikt Ajax Showtime vooruit op het WK van de Denen.

Fischer dacht dat hij beter zou worden dan Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Er komen altijd goede teksten uit de mond van Fischer. © Pro Shots

Viktor Fischer is een bijzonder joch. Dat bedoelen we in de goede zin van het woord. Hij was soms een beetje een aparte vogel, maar zeker niet bang om zichzelf uit te spreken. In veel dingen was hij de ideale Ajacied. Maar het liep net even iets anders.

De ontwikkeling van Fischer ging als een komeet, zeker in zijn eerste seizoen, maar het dipje van jaar twee bleek voor hem een flinke terugslag. Tel daar een pittige blessure aan de hamstring bij op en dan kan tegenslag zomaar funest zijn.

Meesterscout Haesaert gaat weer speuren namens Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Het zou mooi zijn als Haesaert weer wat pareltjes weet te vinden. © Pro Shots

Goed nieuws! Urbain Haesaert keert terug bij Ajax. De topscout schreef de laatste jaren namen in een notitieboekje van Anderlecht, maar krijgt weer een Ajaxpen. De Belg was eerder al zo’n tien jaar werkzaam voor de recordkampioen van Nederland.

Haesaert hielp Ajax in het verleden aan onder meer Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld. Dit trio Belgische verdedigers speelt tegenwoordig voor de grootste clubs van de wereld, maar benutte Ajax als een springplank.

Pages

Subscribe to Terugkeer