AVA

Michael van Praag noemt kritiek beleggersclub ‘sneu’, Leo van Wijk vindt dat VEB-directeur moet ‘oprotten’

Bron: www.ad.nl

Commissaris Leo van Wijk van Ajax is woedend over de kritiek van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) over het onderzoek van de voetbalclub naar het opereren van ex-directeur Sven Mislintat. ,,Oprotten met die man”, zei Van Wijk tijdens de bijzondere aandeelhoudersvergadering over de uitspraken van VEB-directeur Gerben Everts terwijl hij op zijn tafel sloeg.

Kroes per direct terug in andere functie bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Alex Kroes keert per direct terug bij Ajax, meldt de club donderdagmiddag zelf in een persbericht. Kroes keert niet terug als algemeen directeur, maar gaat de rol van technisch directeur vervullen in Amsterdam. Kroes begon in maart als algemeen directeur bij Ajax, maar werd twee weken later door de Raad van Commissarissen geschorst. Hij werd verweten te handelen met voorkennis, daar hij vlak voor zijn officiële aanstelling aandelen kocht in de club.

Valentijn concludeert: ‘De kans op een terugkeer van Kroes is groter geworden’

Bron: www.voetbalzone.nl

Valentijn Driessen stelt dat de kans op een terugkeer van Alex Kroes als algemeen directeur van Ajax groter is geworden. De journalist van De Telegraaf laat in een video-item weten dat dat alles te maken heeft met het besluit van Ajax om tot de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) op 21 mei geen interim-algemeen directeur aan te stellen.

Breekt Ajax concurrentiebeding? Alex Kroes spreekt ‘mondjesmaat’ al mee

Bron: www.voetbalzone.nl

Alex Kroes spreekt 'zeer mondjesmaat' al mee over de aanstelling van de hoofdtrainer bij Ajax, zo ving De Telegraaf woensdag op uit de mond van RvC-voorzitter Michael van Praag bij de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA). Mike Verweij noemt die quote opvallend, omdat Kroes zich vanwege zijn concurrentiebeding bij AZ op geen enkele wijze mag bezighouden met Ajax.

Pages

Subscribe to AVA