Dennis Bergkamp

Mislintat werd door Ajax tegengehouden in aanstelling van ‘droomtrainer’ Knutsen maar ook van Bosz

Bron: ajaxfanzone.nl

Er komen steeds meer details naar buiten  over de werkwijze van Sven Mislintat bij Ajax in aanloop naar dit seizoen. Mislintat zijn droomtrainer was Kjetil Knutsen, de succescoach van FK Bodø/Glimt. Toen die niet haalbaar bleek beschouwde Mislintat Peter Bosz wel degelijk als kandidaat voor het trainerschap bij Ajax, maar werd daarin tegengehouden door de rest van de directie met onder meer Edwin van der Sar, zo meldt Tim van Duijn van Voetbal International

Panenka | ‘Ajax moet met Jonk en Bergkamp weer terug naar de Cruijff-dynastie’

Bron: www.ad.nl

Het is weer maandag! Hoog tijd voor de mooiste voetbalshow van Nederland, waarin vandaag Etienne Verhoeff en de ‘ideale oproepkracht’ Hugo Borst terugblikken op het eredivisieweekend. Vandaag hebben ze het over het succes Sparta, Rotterdam als voetbalhoofdstad van Nederland, de nieuwe ‘Johan Cruijff-dynastie’ bij Ajax, het gestaakte duel NAC-Willem II en het wekelijkse belletje naar Aad de Mos. ,,De Amsterdamse hegemonie begon wel irritant te worden.”

7 Voetballegendes van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax Amsterdam is een van de grootste en meest prestigieuze voetbalclubs ter wereld. De club heeft vele sterren voortgebracht die uitgroeiden tot voetballegendes. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van 7 voetballegendes die ooit voor Ajax gespeeld hebben.

7 Redenen waarom je altijd voor Ajax moet kiezen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is gewoon de beste club ter wereld. Er zijn tal van redenen waarom u altijd voor Ajax zou moeten kiezen, maar hier vind u er alvast 7:

Ajax heeft een rijke geschiedenis en traditie in het winnen van trofeeën.

Van de eerste trofee die Ajax won in 1911 tegen LAC, tot de overwinning in de Champions League in 1995. Ajax is in deze 105 jaar een begrip geworden. We wonnen de Europa Cup, de UEFA cup, de Champions League, en de Intercontinentale beker. En dat zijn er nog maar een paar.

Pages

Subscribe to Dennis Bergkamp