Dennis Bergkamp

Telegraaf: ‘Ajax zet streep door naam Erik ten Hag; Potter topkandidaat maar ook Keizer genoemd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Waar het Algemeen Dagblad al weken Graham Potter noemt als belangrijkste kandidaat voor de functie van hoofdtrainer bij Ajax bleef De Telegraaf er de afgelopen weken zeker van dat Ten Hag de eerste keus was binnen de clubleiding van Ajax. De Nederlandse oefenmeester blijft volgens The Athletic echter aan als manager bij Manchester United en nu lijkt dan ook De Telegraaf een streep door de naam van Ten Hag te zetten.

Terugkomst Van de Beek lonkt: Betaalbaar, beschikbaar en vriendin ziet het ook zitten

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek werd afgelopen winterstop door Manchester United verhuurd aan Eintracht Frankfurt maar volgens BILD heeft de Duitse club de beslissing over de toekomst van de middenvelder in de Bundesliga al genomen: in Frankfurt gaat men de koopoptie van zo’n tien miljoen euro niet lichten en dus moet Van de Beek zich over een paar maanden weer bij Manchester United melden, waar men sowieso van hem af wil.

Haar vader had concurrentie van Bergkamp en De Boer, lukt het Deau (18) wel om door te breken bij Ajax?

Bron: www.ad.nl

De 18-jarige Deau groeide op in Den Haag maar verkaste al snel naar Ajax. Haar vader lukte het niet om door te breken bij de Amsterdamse profclub, maar zelf timmert ze in het vrouwenvoetbal hard aan de weg en staat ze voor een doorbraak in de hoofdstad. Vanavond (19.30 uur) staat ze met Jong Ajax tegenover Ajax Vrouwen in de kwartfinale van de KNVB-beker bij de vrouwen. In een interview met deze site vertelt ze over haar grote droom. ,,Ik pak niet zoveel kaarten als hij deed.”

Derksen: ‘Stoppen met Van Gaal en meteen Jonk en Molenaar binnen halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Johan Derksen adviseert Ajax om per direct te breken met Louis van Gaal als adviseur. De analist van Vandaag Inside vindt dat de club in crisis behoefte heeft aan een directie die de benodigde reorganisatie intensief kan begeleiden. “Ajax moet meteen stoppen met Louis van Gaal”, zegt Derksen vrijdagavond in de laatste reguliere uitzending van 2023. Van Gaal werd op 3 oktober benoemd tot adviseur van de Raad van Commissarissen. Hoewel Derksen de expertise van Van Gaal erkent, vindt hij hem op dit moment niet de juiste man voor die positie.

Dennis Bergkamp is klaar voor ‘volgende stap’: ‘Heb op vervelende manier afscheid genomen bij Ajax’

Bron: www.ad.nl

Het kriebelt weer bij Dennis Bergkamp, een van Nederlands beste voetballers die de afgelopen vijf jaar in de luwte werkte na zijn gedwongen afscheid bij Ajax. Nu wil hij weer aan de slag, zo zei hij zaterdagmiddag tijdens de uitreiking van het Dennis Bergkamp-biljet in Amsterdam. ,,Ik heb al voor een lange periode bij Ajax gewerkt en heb iets van: dat heb ik wel gehad.”

Pages

Subscribe to Dennis Bergkamp