S.S. Lazio

‘Barcelona neemt contact op met Ajax over overname Martinez’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Tutto Mercato Web geen 1 april grap: FC Barcelona zou contract met Ajax opgenomen hebben overeen mogelijke transfer van Lisandro Martínez. Martinez zou als alternatief gelden voor David Alaba, die bij Bayern München transfervrij mag vertrekken. Voor Barcelona zou het voordeel van Martínez ten opzichte van Alaba zijn dat de Ajacied aannemelijk lagere salariseisen zou hebben.

‘Lazio geïnteresseerd in Martinez’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel Lisandro Martinez dit seizoen bij Ajax niet altijd kan rekenen op een basisplaats, zou hij er in Italië goed op staan. Volgens Corriere dello Sport wil Lazio hem naar Rome halen. Lazio is op dit moment de nummer 7 van de Serie A.

De Romeinen zouden deze zomer de achterhoede willen versterken en flink rondkijken in Nederland. Ook Feyenoord-verdediger Marcos Senesi zou op het verlanglijstje staan. Het Italiaanse medium verwacht dat Ajax ongeveer € 20 miljoen wil hebben voor Martinez.

Martinez heeft bij Ajax een contract tot medio 2023.

Ajacieden in het buitenland #20: Ruime overwinning voor Frenkie en Dest

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax had weer een aardig goed weekend, mede door puntverlies van PSV en een overwinning op Heracles, maar hoe ging het met de Ajacieden in het buitenland?

FC Barcelona

Frenkie de Jong, Sergiño Dest en Ronald Koeman gaan door met winnen in Spanje, en krijgen steeds meer vertrouwen. Zaterdag werd er met 5-1 gewonnen van Deportivo Alaves, en beide oud-Ajacieden stonden in de basis.

Atletico Madrid

LIVE 17.00 uur | Loting Champions League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de loting van de groepsfase van de Champions League. Ajax was, vanwege de behaalde eerste plaats in de Eredivisie, direct geplaatst voor het hoofdtoernooi van het miljardenbal. Vanuit pot 2 hoopt men bij Ajax op een gunstige, mooie poule. De loting is te volgen via de website van de UEFA en op Ziggo Sport Voetbal. Volg het hier en praat mee!

Poule D

1. Liverpool.2. Ajax3. Atalanta Bergamo4. Nog niet bekend.

Pages

Subscribe to S.S. Lazio