Danny Blind: “Daley is weer aan het optrainen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Danny Blind heeft zaterdagmiddag een kleine update gegeven over hoe het gaat met Daley.

De verdediger is sinds begin december uit de roulatie, nadat een ontsteking aan de hartspier bij hem werd geconstateerd. “Daley is weer begonnen met zijn trainingsprogramma. Er wordt per dag gekeken hoe dat gaat en wat het vervolg moet zijn. Hij is weer aan het optrainen”, aldus Blind senior op Ziggo Sport.

Een termijn voor een terugkeer van Daley op het veld wil hij logischerwijs niet noemen.

‘Bayern München wil Kühn huren’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bayern München zou volgens Sport1 Nicolas Kühn willen huren voor de rest van het seizoen.

De aanvaller, die pasgeleden 20 werd, maakt bij Ajax zijn minuten in Jong Ajax. Hij mocht bovendien niet mee op trainingskamp naar Qatar. Een doorbraak in Ajax 1 lijkt dus ver weg.

Bayern zou de aanvaller willen huren voor het tweede elftal, dat uitkomt in de Derde Bundesliga. Kühn zou een verhuurperiode zelf ook wel zien zitten. Het contract van Kühn loopt in Amsterdam nog door tot medio 2021.

Marin mag deze winter niet vertrekken bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Razvan Marin mag deze winter niet vertrekken bij Ajax. Dat heeft Erik ten Hag bevestigd op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Sparta.

Marin kwam afgelopen zomer over van Standard Luik, maar kwam in Amsterdam nog weinig aan spelen toe. Bovendien wist hij niet te overtuigen in de duels dat hij wél speeltijd kreeg. “We hebben een selectie waarmee we strijden op 3 fronten. We hebben een breed kader nodig”, aldus Ten Hag.

Pierie houdt hoop: “Ik snap de overeenkomst”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Joël Veltman, Daley Blind, Lisandro Martínez, Perr Schuurs en Edson Álvarez: het zijn stuk voor stuk concurrenten van Kik Pierie, die afgelopen zomer richting Amsterdam kwam. Ondanks dat Pierie weinig minuten maakte voor Ajax 1 en vooral bij Jong Ajax mag spelen, is hij niet ontevreden met zijn stap. “De buitenwereld en de media zien het anders dan hoe het voor mij is’’, vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad.

Subscribe to