Van der Vaart: “De Ligt is een exceptioneel talent”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tijdens de live Q&A met Rafael van der Vaart op Instagram, werd de oud-Ajacied gevraagd naar zijn mening over Matthijs de Ligt en Justin Kluivert. Voor beide Ajax-talenten geldt dat er veel belangstelling is en dat ze Ajax misschien gaan verlaten. Bij Kluivert lijkt een vertrek zelfs een kwestie van tijd. Van der Vaart is lovend over De Ligt en hoopt dat de aanvaller verstandig is.

Van der Vaart: “Natuurlijk wilde ik terugkeren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Toen Edwin van der Sar in de zomer van 2016 namens Ajax naar Rafael van der Vaart belde stond de middenvelder te springen voor een terugkeer in de ArenA. Helaas voor Van der Vaart, belde Van der Sar niet voor hem, maar voor zijn mening over teamgenoot Heiko Westermann. Westerman kon op een positief woordje rekenen en dus contracteerde Ajax hem. Van der Vaart beantwoorde via Instagram allerlei vragen van zijn fans en zo had de middenvelder ook nog een leuke anekdote over de transfer van Westermann.

KPMG: “Ajax is 283 miljoen euro waard”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens de jaarlijkse lijst van KPMG is Ajax 283 miljoen euro waard. De Amsterdamse club is hiermee terug te vinden op de 29e plek. Manchester United is van alle Europese topclubs het meeste geld waard. Ondanks het mislopen van grote Europese prijzen zag de club zijn waarde het afgelopen seizoen met 5% toenemen tot ruim € 3,2 miljard.

‘Ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in Unnerstall’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV legde afgelopen donderdag doelman Lars Unnerstall voor drie jaar vast. De 27-jarige Duitse keeper kwam transfervrij over van VVV-Venlo. Afgesproken is wel dat Unnerstall komend seizoen weer voor een jaar verhuurd wordt aan de Noord-Limburgers. Volgens Voetbal International was ook Ajax in de race voor de doelman.

“Nadat hij in de Johan Cruijff ArenA de ene na de andere bal uit zijn doel had geranseld, liet ook Ajax-directeur Marc Overmars de Venlose delegatie weten gecharmeerd te zijn van de Duitser. Maar het is dus PSV geworden.”

‘Jose Angeliño spreekt voorkeur uit en verkiest PSV boven Ajax’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jose Angeliño was dit seizoen één van de lichtpunten bij NAC Breda. De Spaanse linksback behoorde vrijwel wekelijks tot de betere spelers aan Bredase zijde wat ervoor heeft gezorgd dat de 21-jarige verdediger door diverse clubs wordt gevolgd. Angeliño die onder contract staat bij Manchester City, wil het liefst in Nederland blijven voetballen. PSV en Ajax zouden interesse hebben in de linksback die dit seizoen goed was voor zeven assists.

Subscribe to