Zo maak je Ajax kijken voor iedereen leuk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De meeste Ajax-fans zijn regelmatig in het stadion te vinden. Soms kun je er live niet bij zijn en wil je naar de wedstrijd kijken op televisie. Maar niet iedereen in je familie houdt van voetbal kijken. Daarom zijn er genoeg mensen die er geen zin in hebben om te kijken naar de wedstrijd van Ajax tegen PSV of Feyenoord. De kans is groot dat je gasten met tegenzin naar de wedstrijd zitten te kijken. Hoe maak je het leuk om naar Ajax te kijken, ook als anderen daar eigenlijk niet van houden?

Ajax met 24 spelers naar Liverpool

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is maandagochtend vertrokken naar Liverpool. Alfred Schreuder heeft 24 spelers meegenomen naar de Engelse stad.

Hoewel Calvin Bassey zaterdag geblesseerd uitviel, is hij gewoon onderdeel van de groep spelers die meereist. Ook Ahmetcan Kaplan is meegereisd, net als Jong Ajax-speler Kristian Hlynsson. Dat er 24 spelers zijn meegereisd, betekent wel dat er nog iemand moet afvallen. Er kunnen 12 spelers op de bank plaatsnemen in de Champions League.

WIN: Vlieg mee naar Glasgow voor Rangers – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De groepsfase van de Champions League zal Ajax afsluiten in Glasgow, met een duel bij Rangers. Daarbij zal Ajax ongetwijfeld weer gesteund worden door een vol uitvak, maar je kunt ook op een andere manier de wedstrijd bijwonen.

Dat kan door mee te doen aan de winactie van Ziggo en Vodafone, waarbij je kans maakt op een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Rangers – Ajax, inclusief vlucht, overnachting en kaartjes voor de wedstrijd. Meedoen kan tot en met 9 oktober, op 10 oktober krijgt de winnaar bericht.

TV-tip: Zo kijk je Liverpool – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de goede start tegen Rangers zal Ajax meteen een tweede slag willen slaan in de Champions League. Daarvoor moet gewonnen worden van Liverpool. Op papier de favoriet om poule A te winnen, maar de Engelsen verloren het openingsduel verrassend met 4-1 van Napoli.

Ajax wordt gesteund door een vol uitvak op Anfield, met ruim 2.600 supporters. Ben je er niet bij? Volg deze topper dan op tv! Je hebt daarvoor verschillende mogelijkheden.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Liverpool

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de Eredivisie dendert Ajax vrolijk door en werd afgelopen weekend met 5-0 gewonnen van sc Heerenveen. En ook in de Champions League is Ajax voortvarend gestart met een 4-0 zege op Rangers.

Met goede moed zal Ajax dan ook afreizen naar Liverpool. De Engelsen startten de Champions League een stuk minder en verloren verrassend met 4-1 van Napoli. Afgelopen weekend kwam de ploeg niet in actie. De Premier League lag stil vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. Of die extra rust een voor- of nadeel is, zal dinsdagavond blijken.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – sc Heerenveen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is een drukke week voor Ajax, met maar liefst 3 thuiswedstrijden in 8 dagen tijd. Nadat eerder Cambuur en Rangers op bezoek kwamen, komt nu sc Heerenveen langs in de Johan Cruijff Arena. Afgelopen seizoen was dit een mooi duel, Ajax werd toen namelijk kampioen tegen sc Heerenveen.

Nu treffen beide ploegen elkaar dus al vroeg in het seizoen in Amsterdam. De Johan Cruijff Arena is uitverkocht, maar uiteraard kun je de wedstrijd ook op televisie volgen als je er niet bij kunt zijn.

Opstelling Ajax tegen Rangers

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax start vandaag aan een nieuw seizoen in de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Rangers.

Alfred Schreuder beschikt over een zo goed als fitte selectie. Alleen Owen Wijndal is er woensdagavond niet bij. En aangezien Ajax in de Eredivisie nog een perfecte score heeft, lijkt er weinig reden voor Schreuder om gekke dingen te gaan doen in de opstelling.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Cambuur

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de Eredivisie heeft Ajax na 4 duels samen met PSV nog de volle score: 12 punten. Op doelsaldo staan de Eindhovenaren bovenaan. Wellicht kan Ajax zaterdagmiddag in de Johan Cruijff Arena tegen Cambuur ook aan het doelsaldo werken. Vorig seizoen eindigde het duel in een 9-0 zege voor de Amsterdammers.

Opstelling Ajax tegen Cambuur: Klaassen start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het waren een paar roerige laatste dagen op de transfermarkt voor Ajax. Uiteindelijk kwam de verkoop van Antony aan Manchester United rond, maar het aantrekken van een vervanger ging moeizaam. Na een race tegen de klok werd Lucas Ocampos op huurbasis voor één seizoen vastgelegd. Daarnaast wist Ajax verder iedereen aan boord te houden, ondanks megabiedingen op onder andere Edson Alvarez en Mohammed Kudus die maar al te graag wilde vertrekken.

Hoe staat Ajax ervoor na de transferzomer?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft een turbulente zomer achter de rug en heeft nog enkele spannende weken voor de boeg. Er kwam een nieuwe trainer, er gingen spelers weg en er kwamen de nodige nieuwe spelers bij. Hoe staat Ajax er na deze drukke zomer voor en wat zijn de kansen op nieuwe successen in de Eredivisie en in Europa?

Naast Ajax kende ook concurrenten PSV en Feyenoord drukke transferzomers. De competitie belooft zodoende weer net zo spannend te worden als de spellen op https://www.topcasinobonus.nu/.

Subscribe to