‘Ajax wil €80 miljoen voor Neres’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen winter kreeg Ajax al een bod van meer dan €40 miljoen op David Neres. Dat sloeg Ajax af. Het bedrag komt niet eens in de buurt van wat de Amsterdammers voor de aanvaller zouden willen hebben.

Ajax zou niet minder dan €80 miljoen willen ontvangen voor de Braziliaan. Dat meldt Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan in een podcast van SkySports.

Volgens de journalist zou Ajax Neres het liefst helemaal niet verkopen deze zomer. Vandaar waarschijnlijk ook het enorme prijskaartje.

Terugblik Ajax Jeugd – Seizoen 2018/2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de jeugdopleiding van Ajax wordt de focus steeds meer gelegd op de individuele ontwikkeling van talenten in plaats van het winnen van prijzen. Zo speelden Ajax O19 en Ajax O17 dit seizoen met hele jonge ploegen. De ontwikkeling van een aantal van deze jonge spelers is echt geweldig. Hoe verging het de jeugdteams afgelopen seizoen en wie zullen er naar alle waarschijnlijkheid gaan doorstromen naar Jong Ajax?

Voor in de agenda: De wedstrijden van Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu het conceptprogramma volledig is vastgesteld, is het tijd om de eerste data in de agenda te zetten. Met Cambuur, Go Ahead, NAC, Excelsior en De Graafschap zijn er enkele aardige clubs in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor er een aantal goede potjes genoteerd kunnen worden. Ajax1.nl zet in ieder geval de opvallendste wedstrijden en de wedstrijden tegen degradanten op een rijtje.

Komst Quincy Promes prioriteit bij Ajax: ‘Dat is wel serieus’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Quincy Promes wordt sinds kort in verband gebracht met een overgang naar Ajax. Volgens Valentijn Driessen is de Amsterdamse interesse serieus te nemen.

Ajax zou meerdere internationals van het Nederlands elftal in de gaten houden, omdat men niet teveel afhankelijk wil worden van buitenlandse spelers. De komst van Promes zou daarbij aansluiten. “Dat is wel serieus”, bevestigt Driessen bij FOX Sports.

Subscribe to