Willem II

Winters weer in Tilburg zet streep door Willem II - FC Eindhoven, ook topper MVV-Heracles afgelast

Bron: www.ad.nl

De Brabantse derby tussen Willem II - FC Eindhoven in de Keuken Kampioen Divisie is afgelast. Vanwege de winterse weersomstandigheden is het veld van het Koning Willem II Stadion in Tilburg onbespeelbaar, laat voetbalbond KNVB weten. De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle in de eredivisie Vrouwen gaat ook niet door. Ook de wedstrijd tussen MVV Maastricht en Heracles Almelo wordt van het programma gehaald.

LIVE Keuken Kampioen Divisie | Willem II op voorsprong, Dick Advocaat met ADO Den Haag naar Dordrecht

Bron: www.ad.nl

Vandaag staat de eerste speelronde van 2023 in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Alle twintig clubs komen vanavond om 20.00 uur in actie. Het ADO Den Haag van Dick Advocaat gaat op bezoek bij FC Dordrecht, dat twee punten meer heeft. Daarnaast speelt PEC Zwolle tegen Almere City en gaat koploper Heracles op bezoek bij Jong AZ. Volg de tussenstanden hieronder.

LIVE Keuken Kampioen Divisie | Dick Advocaat ziet problemen toenemen bij ADO-debuut: rode kaart en achterstand

Bron: www.ad.nl

Na een winterstop van drie weken staat er vandaag een nagenoeg compleet programma op het menu in de Keuken Kampioen Divisie. Willem II en NAC Breda trapten de voetbalmiddag af met de altijd beladen Brabantse derby. In Tilburg werd het 1-2. Vanaf 14.30 uur zijn nog zeven wedstrijden, waaronder het debuut van Dick Advocaat bij ADO Den Haag, dat op bezoek gaat bij Almere City. Bekijk hierboven alle tussenstanden en hieronder de hoogtepunten van Almere City - ADO.

Pages

Subscribe to Willem II