Willem II

Ten Hag wint Rinus Michels Award voor beste trainer in de Eredivisie

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag heeft vrijdag de Rinus Michels Award gewonnen voor beste trainer in de Eredivisie. Ajax kreeg daarnaast de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding. Het is de tweede keer in zijn loopbaan dat Ten hag de prestigieuze prijs pakt. De 49-jarige Ten Hag krijgt de voorkeur boven Mark van Bommel (PSV), John van den Brom (AZ), Adrie Koster (Willem II) en Maurice Steijn (VVV-Venlo). In 2016 won hij de Rinus Michels Award als coach van FC Utrecht. In zijn eerste volledige seizoen als trainer van Ajax maakte Ten Hag veel indruk.

FC Groningen met hakken over de sloot naar play-offs

Bron: www.ad.nl

FC Groningen heeft zich ondanks een nederlaag (1-0) bij FC Emmen geplaatst voor de play-offs voor een ticket voor de Europa League. De formatie van coach Danny Buijs, rond de winterstop nog degradatiekandidaat, kon zich het verlies veroorloven omdat concurrent Willem II onderuit ging bij ADO Den Haag (6-2). ADO kwam daardoor in punten weliswaar gelijk met Groningen, maar heeft een minder doelsaldo.

Silooy reikt woensdag de schaal uit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sonny Silooy reikt woensdagavond de schaal uit aan Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt.

Er kwamen de afgelopen dagen diverse namen voorbij, maar de eer is dus aan Silooy. Hij speelde voor zowel de Graafschap als Ajax. Een vergelijkbaar verhaal als bij Tomás Galasek dus. Hij mocht anderhalve week de beker uitreiken aan Ajax, maar heeft ook een verleden bij Willem II.

Willem II - FC Emmen

Bron: www.ad.nl

• Willem II verloor één keer in de voorgaande tien wedstrijden tegen FC Emmen • Scheidsrechter is Jochem Kamphuis • Willem II staat drie punten achter de Europese play-offplaatsen, FC Emmendrie punten boven de nacompetitieplaatsen

Pages

Subscribe to Willem II