Davy Klaassen

Ajax pakt drie punten in Utrecht: 0-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is de tweede seizoenshelft uitstekend begonnen door FC Utrecht in eigen huis met 0-3 te verslaan. Die score was overigens voor rust al behaald door doelpunten van Antony en Brobbey (2x). Ajax is nu 23 uitwedstrijden op rij ongeslagen in de Eredivisie en stevent af op het eigen record uit 1994 tot 1996 (25 uitduels ongeslagen).

Live Ajax – Fortuna Sittard: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat vanavond de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma en Fortuna Sittard is vanaf 21:00 uur de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Opstellingen Ajax – BVV Barendrecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Tweede ronde KNVB-beker, wat zal het gaan brengen? We weten inmiddels hoe Ajax tegen topploegen presteert en helaas ook tegen wat mindere. Barendrecht mag tegen het mooie Ajax uitkomen en zij zullen vol vuur gaan strijden. Erik ten Hag zet bovenstaande spelers in om deze wedstrijd te winnen omdat er aanstaande zondag ook tegen een amateurclub gespeeld moet worden. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

Opstelling Ajax: Onana; Rensch, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Jensen, Klaassen, Taylor; Daramy, Danilo, Neres

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen BVV Barendrecht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Woensdagavond om 21:00 begint voor Ajax de strijd om de TOTO KNVB Beker. In deze eerste wedstrijd moet worden afgerekend met BVV Barendrecht. Toch is dit geen ‘gewone’ wedstrijd. Barendrecht is immers een amateurploeg. Het komt natuurlijk niet vaak voor dat een amateurploeg tegen het grote Ajax mag spelen. Voor Barendrecht zal het dus, ongeacht het resultaat, een duel worden om nooit te vergeten.

Video: Kale en Kokkie en de enorme blunder van de UEFA

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat het in de achtste finales van de Champions League opnemen tegen Benfica, de huidige nummer drie in de Portugese competitie. Dat was het resultaat van de loting voor de Champions League, die opnieuw moest nadat er aan het begin van de middag fouten waren gemaakt door de UEFA en de loting ongeldig werd verklaard na protest van meerdere clubs. Ajax hoeft het daardoor niet op te nemen tegen de Italiaanse koploper Inter.

Pages

Subscribe to Davy Klaassen