ADO Den Haag

Programma Ajax Jeugd: O19 begint tegen Sparta, O17 start met mini-Klassieker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het programma van Ajax en Jong Ajax is al even bekend, maar inmiddels is ook het programma van de jeugd bekend gemaakt. Tot ongeveer eind juli heeft de jeugd van Ajax vakantie. Hierna zullen ook zij zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. De data van de wedstrijden zijn een concrete opzet, maar kunnen tijdens het seizoen nog wel veranderen.

Ajax O19 trapt het seizoen op De Toekomst af tegen Sparta Rotterdam O19. Voor Ajax O17 staat meteen de mini-Klassieker op het programma. Ajax O16 en O15 beginnen tegen respectievelijk FC Utrecht O16 en AZ O15.

Losse kaartverkoop eerste seizoenshelft vrijdag van start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op zaterdag 10 augustus speelt Ajax de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Eredivisieseizoen tegen FC Emmen. De losse kaartverkoop voor dit duel en de overige thuisduels van de eerste seizoenshelft gaat vrijdag 12 juli om 12:00 uur van start.

Ajax speelt in de Johan Cruijff Arena na Emmen achtereenvolgens tegen Fortuna Sittard (24-8), sc Heerenveen (14-9), FC Groningen (28-9), Feyenoord (27-10), FC Utrecht (10-11), Heracles Almelo (23-11), Willem II (7-12) en Ado Den Haag (22-12).

Stand van zaken in de eredivisie: PEC Zwolle en ADO Den Haag

Bron: www.ad.nl

De Copa América, het WK vrouwenvoetbal en de Gold Cup werden gisteren afgesloten en de strijd om de Afrika Cup nadert zijn ontknoping. Nog even en de focus kan weer volledig op de eredivisie. Maar hoe staan de 18 clubs er eigenlijk voor?Een tussenbalans. (Het stuk wordt het komende etmaal steeds ververst met andere clubs.) • Bekijk hier het complete oefenschema. • Bekijk hier het het volledige transferoverzicht

Ajax contracteert ook Youri Regeer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft jeugdspeler Youri Regeer gecontracteerd. De middenvelder wordt in augustus 16 jaar, maar tekende deze week al zijn eerste contract.

Het contract van het talent gaat in op zijn verjaardag (18 augustus, red.) en heeft een looptijd van drie jaar, zo is te lezen op de clubsite.

‘Zelfs Ajax Onder-9 tegen Feyenoord Onder-9 geldt als een risicoduel’

Bron: www.voetbalzone.nl

Valentijn Driessen heeft geen goed woord over voor de 'supporters' die er zaterdagmiddag voor zorgden dat de mini-Klassieker tussen Ajax Onder-19 en Feyenoord Onder-19 werd gestaakt. De chef sport van De Telegraaf is van mening dat het incident op De Toekomst een bevestiging is dat het verbod op uitsupporters bij wedstrijden tussen Ajax, Feyenoord en ADO Den Haag gehandhaafd moet

Pages

Subscribe to ADO Den Haag