ADO Den Haag

Seizoen lijkt voorbij: Eredivisie stopgezet tot 1 juni

Bron: ajaxfanzone.nl

Het kabinet heeft maandagavond nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Alle evenementen waarop personen samenkomen worden tot 1 juni verboden. Het betekent dat de Eredivisie op zijn vroegst in juni wordt hervat, maar het is hoogst onzeker of het seizoen überhaupt nog afgemaakt kan worden met de nieuwe deadline. De KNVB meldt in een reactie nog geen duidelijkheid te kunnen verschaffen over de gevolgen van de maatregel.

Doemscenario Eredivisie: geen kampioen en competitie naar 20 clubs

Bron: www.voetbalzone.nl

Wanneer dit seizoen door de uitbraak van het coronavirus geen voetbal meer kan worden gespeeld, dan bestaat de Eredivisie volgens De Telegraaf volgend seizoen uit twintig clubs. ADO Den Haag en RKC Waalwijk, de huidige nummer zeventien en achttien van de competitie, zullen niet degraderen, terwijl de nummers één en twee van de Keuken Kampioen Divisie, SC Cambuur en De

Hersi steunt Ten Hag: 'Hij was het brein achter Rutten'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu het betaald voetbal in Nederland tot en met 31 maart is afgelast, gaat het duel tussen Ajax en FC Twente niet door. Dat in de journalistiek niet altijd alles te plannen valt, bleek deze week. In aanloop naar Ajax - FC Twente spraken wij met oud-Ajacied Youssouf Hersi. De voormalig middenvelder, tegenwoordig spelersbegeleider bij Play Now Management, had een simpele zege voor Ajax verwacht, waardoor de ploeg weer vertrouwen kon opdoen.

LIVEBLOG: sc Heerenveen – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na een aantal hopeloze weken moet Ajax het tij zijn te keren in Heerenveen. De Friezen hielden al een tijd niet de nul, dus dat biedt perspectief voor Ajax.

Alleen de drie punten tellen vanavond voor Ajax, dat al weet wat AZ heeft gedaan voordat het zelf in actie komt. AZ speelt om half 7 tegen laagvlieger ADO Den Haag. Neemt Ajax vanavond 3 punten mee? Volg het in ons liveblog

 

 

Pages

Subscribe to ADO Den Haag