ADO Den Haag

Excelsior plaatst zich voor finale play-offs, rampavond voor ADO Den Haag: ‘Wij schamen ons kapot’

Bron: www.ad.nl

Een bizarre avond in Rotterdam, waar Excelsior zich ten koste van ADO Den Haag heeft geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie en degradatie. Na 1-2 winst in Den Haag won Excelsior na een voetbalshow met 7-1. Maar over het voetbal ging het tijdens en na afloop van de wedstrijd nauwelijks door ernstige ongeregeldheden in het vak met ADO-supporters.

NAC haalt uit in Emmen en staat na zwak seizoen opeens op drempel van eredivisie

Bron: www.ad.nl

NAC Breda beleefde een regulier seizoen om snel te vergeten, maar staat nu opeens op de drempel van de eredivisie. De nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie haalde met 0-3 uit tegen FC Emmen, nadat de thuiswedstrijd nog in 1-1 was geëindigd. In de finale is volgende week Excelsior of ADO Den Haag de tegenstander. De winnaar van die dubbele ontmoeting speelt volgend seizoen op het hoogste niveau.

Ongeloof in Den Haag, ADO verprutst kansen en laat Excelsior leven: ‘Hier schrik ik nog wel van wakker’

Bron: www.ad.nl

ADO Den Haag leek hard op weg naar nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie, maar dankzij een enorme opleving in de tweede helft tegen Excelsior mogen de Hagenaars nog dromen van de eredivisie. ADO was de bovenliggende partij en had de eredivisionist pijn moeten doen, weten ook de spelers. ,,Dit lijkt me geen verdiende overwinning van Excelsior.”

Bij ADO tegen Excelsior denkt iedereen meteen terug aan de waanzin in 2022: ‘Hadden wel door dat het historisch was’

Bron: www.ad.nl

De veldbestormer met de honkbalknuppel, de legendarische comeback, de bloedstollende strafschoppenserie en de rellen: bij de halve finale van de play-offs om promotie en degradatie tussen ADO Den Haag en Excelsior gaan de gedachten direct terug naar de vorige ontmoeting in 2022. ,,Ik heb nog steeds de samenvatting niet gekeken.’’

Excelsior berust in Kuip al snel in nacompetitie

Bron: www.ad.nl

Precies wat Excelsior niet wilde, staat woensdag te gebeuren: een wedstrijd in de play-offs om promotie en degradatie tegen ADO Den Haag. In de Kuip werd bij het afscheid van Arne Slot met 4-0 verloren van Feyenoord en omdat RKC met slechts 3-1 verloor van PSV, verzekerden de Waalwijkers zich van een langer verblijf in de eredivisie.

Pages

Subscribe to ADO Den Haag