ADO Den Haag

Overzicht: hoe zien de programma's van Ajax en PSV eruit?

Bron: source

De verschuiving van de competitiewedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle doet veel stof opwaaien. Voor het competitieschema betekent dat Ajax na het aanstaande duel van zondag met ADO Den Haag op 10 maart weer een Eredivisie-verplichting heeft, daarna volgen in een week tijd de wedstrijden tegen PEC en AZ. Hoe ziet het complete schema van Ajax en dat van PSV eruit?

Reconstructie: Hoe Den Haag besloot Ajacieden te weigeren op ongegronde redenen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondag staat ADO Den Haag – Ajax weer op het programma. Al voor het twaalfde jaar zonder uitsupporters. Want hoewel er alles aan is gedaan om uitsupporters weer toe te laten vanaf dit seizoen, gooide de burgemeester van Den Haag, Pauline Krikke, op het laatste moment toch de deur dicht. Ajax1.nl vroeg bij de gemeente Den Haag alle documenten rondom deze besluitvorming op en maakte een reconstructie.

AFCA gaat demonstreren in Den Haag tegen verbod op uitfans

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De AFCA Supportersclub heeft op zijn Facebookpagina bekend gemaakt in Den Haag te gaan demonstreren tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Ajax. Aanleiding hiervoor is het besluit van burgemeester Paulien Krikke om opnieuw geen uitfans toe te laten tijdens duels tegen Ajax.

AFCA geeft aan zich niet neer te leggen bij het besluit en demonstreert daarom vanaf 12:15 uur gedurende de wedstrijd in de binnenstad van Den Haag. De supportersvereniging al met vijf bussen vol demonstranten afreizen naar de Hofstad.

Pages

Subscribe to ADO Den Haag