ADO Den Haag

Onze Trots: 'Deze lichting misschien beter dan '95'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 20 spreken wij met Gregory Sedoc, voormalig Olympisch atleet en deelnemer van Expeditie Robinson 2018.

Ziyech waarschijnlijk weer inzetbaar tegen PEC Zwolle

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech is zaterdagavond tegen PEC Zwolle waarschijnlijk weer van de partij, zo bevestigde Erik ten Hag op de persconferentie: “Hij traint als het goed is vanmiddag weer helemaal met de groep mee. Ik ga er vanuit dat hij morgen beschikbaar is.”

De middenvelder was de afgelopen weken uit de roulatie en miste onder andere de duels met AEK Athene en ADO Den Haag. Ook Lasse Schöne moest dat laatste duel aan zich voorbij laten gaan. Tijdens de warming-up haakte hij afgelopen zondag geblesseerd af.

Ajax heeft geen kind aan ADO en hoopt op steun uit Rotterdam

Bron: source

Ajax kan rustig achterover leunend gaan kijken naar de topper tussen Feyenoord en PSV. De Amsterdammers wonnen de lunchwedstrijd van zondag in eigen huis zonder enige moeite van ADO Den Haag en brengen het gat op de ranglijst met PSV in ieder geval tijdelijk terug tot twee punten. Twee vroege treffers brachten Ajax al rap in een zetel, waarna Aaron Meijers met een schitterende vrije trap de spanning even terugbracht. Matthijs de Ligt gooide vervolgens echter al voor rust het duel in het slot.

Pages

Subscribe to ADO Den Haag