PSV

Ten Hag krijgt complimenten van Overmars: ‘Erik is een resultaattrainer’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag werd bijna een jaar geleden trainer bij Ajax en kende aanvankelijk een stroeve start in Amsterdam. Inmiddels heeft de oefenmeester zijn elftal uitstekend op de rit en ontvangt hij veel lof. Zo ook van Mark Overmars, tekende AjaxLife op uit de mond van de directeur voetbalzaken.

Ten Hag wist zich met Ajax via de voorrondes te kwalificeren voor de Champions League, en ook in de competitie gaat het met 31 punten uit 12 wedstrijden voor de wind. Alleen van koploper PSV werd er verloren.

Onderzoek wijst uit: Ajax heeft in Nederland ruim 4 miljoen supporters

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Uit een onderzoek is gebleken dat Ajax in Nederland zo’n 4 tot 4,4 miljoen supporters heeft, zo vertelt Menno Geelen aan De Telegraaf.

In het onderzoek werd aan mensen gevraagd om 1 of 2 favoriete clubs op te geven en daarbij werd Ajax dus ruim 4 miljoen keer genoemd. “Daaruit blijkt dat onze fans letterlijk tot op de Waddeneilanden aan toe zitten, door heel Nederland verspreid”, aldus Geelen.

Ajax Vrouwen grijpen naast koppositie na 1-0 verlies tegen PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond verzuimd om de koppositie te pakken door een 1-0 verlies op bezoek bij de vrouwen van PSV. De ploeg van trainer Nihom kwam in de eerste helft op achterstand en wist dat ondanks een goede tweede helft niet meer goed te maken. Door de nederlaag zakt Ajax naar de derde plaats op de ranglijst. PSV staat bovenaan met 21 punten uit 8 duels. ADO is de nieuwe nummer twee met 16 punten, Ajax heeft 1 punt minder.

Pages

Subscribe to PSV