PSV

Onana wil zondag revanche: ‘Zij zijn onze grote concurrent, maar onze selectie is beter’

Bron: ajaxfanzone.nl

Andre Onana wil aankomende zondag revanche als hij met Ajax op bezoek gaat bij PSV. De afgelopen drie edities liepen voor Ajax niet goed af en Onana wil de slechte reeks van zijn club in het Philips Stadion doorbreken. Onana was een van de uitblinkers tegen Lille en hield zijn doel met een aantal katachtige reddingen schoon, iets wat zondag ook weer moet gebeuren.

‘Van Bommel ziet dat mogelijkheden daar groter zijn en dat irriteert hem’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax begon het Champions League-avontuur vorig seizoen met een overtuigende overwinning op AEK Athene, waarna een paar dagen later in de Eredivisie kansloos werd verloren van PSV. Dit weekend staat, vijf dagen na de klinkende 3-0 tegen Lille OSC van dinsdagavond, opnieuw de topper in Eindhoven op het programma en Aad de Mos voorziet eenzelfde soort scenario als in de

Makkelie fluit PSV – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de topper van aanstaande zondag tussen PSV en Ajax. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Mario Diks en Hessel Steegstra. Jeroen Manschot is de vierde official en Jochem Kamphuis fungeert als VAR. PSV – Ajax begint zondag om 16:45 uur.

Bron: KNVB

Wat verdien(d)en Ajax, PSV, Feyenoord en AZ in Europa?

Bron: source

De deelname aan de Champions League en Europa League laat Ajax, PSV, Feyenoord en AZ ook cashen. Nog voordat het hoofdtoernooi begint speelden de clubs al miljoenen bij elkaar. Toch zijn de verschillen tussen de Champions League en zijn kleine broertje enorm. Zo verdiende Ajax al circa 47 miljoen en PSV 10 miljoen. Hoe zijn alle deze premies opgebouwd? En wat voor prestatiebonussen liggen er nog te wachten?

Pages

Subscribe to PSV