SC Cambuur

Voor in de agenda: De wedstrijden van Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu het conceptprogramma volledig is vastgesteld, is het tijd om de eerste data in de agenda te zetten. Met Cambuur, Go Ahead, NAC, Excelsior en De Graafschap zijn er enkele aardige clubs in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor er een aantal goede potjes genoteerd kunnen worden. Ajax1.nl zet in ieder geval de opvallendste wedstrijden en de wedstrijden tegen degradanten op een rijtje.

Ajax en Groningen akkoord over transfer Matusiwa

Bron: ajaxfanzone.nl

Azor Matusiwa vervolgt zijn loopbaan bij FC Groningen, zo meldt De Telegraaf. Ajax en FC Groningen hebben een akkoord bereikt over het afkopen van het doorlopende contract, zo weet het dagblad verder te melden. Zijn huidige verbintenis bij Ajax loopt tot medio 2020, waardoor een transfersom dient te worden betaald. De Trots van het Noorden hoopt dat Matusiwa begin volgende week definitief zijn handtekening onder een langlopend contract zet.

Oud-speler Usta nieuwe trainer MVV, Elsen technisch directeur

Bron: www.ad.nl

Fuat Usta gaat aan de slag als hoofdtrainer van MVV Maastricht. De 46-jarige ex-prof van onder meer MVV, Fortuna Sittard, SC Cambuur, Sparta Rotterdam en Besiktas neemt de plaats in van Ron Elsen, die ruim vijf jaar als coach fungeerde van de Limburgse eerstedivisieclub. Hij gaat, als de onderhandelingen helemaal zijn afgerond, verder als technisch directeur bij MVV. Elsen (53) is al dertig jaar in dienst van de Limburgse club.

Cambuur niet akkoord met schorsing Mbende

Bron: www.ad.nl

SC Cambuur hoopt woensdag in de in de halve finales van de play-offs tegen De Graafschap toch te kunnen beschikken over Emmanuel Mbende. De club gaat niet akkoord met de schorsing van drie duels (waarvan één voorwaardelijk) die de verdediger kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart in de heenwedstrijd (1-1) in Leeuwarden.

Pages

Subscribe to SC Cambuur