Go Ahead Eagles

Ajax verlengt contract Gorter en verhuurt hem aan Aberdeen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het contract met doelman Jay Gorter met een jaar verlengd en is tevens akkoord gegaan met de verhuur aan een andere club. Hij zal per direct verkassen naar de Schotse club Aberdeen en daar voor de rest van het seizoen uitkomen. Gorter tekende in de zomer van 2021 een vierjarig contract bij Ajax. De doelman maakte daarvoor drie seizoenen deel uit van de selectie van Go Ahead Eagles. Gorter maakte op 20 januari 2022 zijn debuut in Ajax 1 in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Tot nu toe kwam hij tot 3 officiële wedstrijden voor Ajax.

PSV rekent op Van Aanholt, medische keuring op slotdag transfermarkt ingepland

Bron: www.ad.nl

Voor PSV is het vandaag en morgen alles of niks op de transfermarkt. De club heeft na een zege op Go Ahead Eagles weer wat lucht in de competitie en moet nu het vertrek van Cody Gakpo of Noni Madueke zien op te vangen. Eerst lijkt er echter een verdediger op komst: PSV rekent erop op de slotdag van de transfermarkt Patrick van Aanholt binnen te halen, die weg mag bij Galatasaray.

Alles of niks voor PSV op transfermarkt: dinsdagavond is de klok onverbiddelijk

Bron: www.ad.nl

Voor PSV is het vandaag en morgen alles of niks op de transfermarkt. De club heeft na een zege op Go Ahead Eagles weer wat lucht in de competitie en moet nu het vertrek van Cody Gakpo of Noni Madueke zien op te vangen. Na afgelopen weekend moet duidelijk zijn welke spelers bij grote clubs in het buitenland definitief afvallen. En mogen daar spelers weg die voor PSV heel interessant kunnen zijn?

Anwar El Ghazi vindt meer concurrentie niet erg bij PSV: ‘Dan weet je dat je niet kan verslappen’

Bron: www.ad.nl

Met een zucht van verlichting vierde Anwar El Ghazi zijn doelpunt voor PSV tegen Go Ahead Eagles (2-0). ,,Ik was zo blij dat ik mijn trainer iets terug kon geven voor het vertrouwen dat hij mij maar bleef geven”, zei de aanvaller. ,,Ik was de laatste weken echt gefrustreerd. Net zoals de supporters van PSV na weer een nederlaag of gelijkspel. Mijn vrouw weet dan dat ze me niet lastig moet vallen.”

Pages

Subscribe to Go Ahead Eagles