Go Ahead Eagles

Ajax loot thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in bekertoernooi

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is tijdens de loting van de KNVB beker gekoppeld aan FC Utrecht. De wedstrijd zal worden gespeeld in de Johan Cruijff Arena op 15 of 17 december. De KNVB maakte dinsdag bekend dat de amateurclubs als gevolg van de coronacrisis uit het bekertoernooi zijn gehaald. Daardoor zijn er nog 23 clubs actief in het toernooi en om in de achtste finales tot zestien clubs uit te komen, zullen er in de tweede ronde door veertien betaaldvoetbalclubs zeven wedstrijden worden gespeeld. Tevens zijn er negen clubs vrijgeloot en zullen pas in de achtste finales instromen.

Kees van Wonderen vijf maanden aan roer in Deventer: ‘Trainerschap GA Eagles zwaarder dan ik dacht’

Bron: www.ad.nl

Ja, het hoofdtrainerschap valt Kees van Wonderen (51) zwaar. Vijf maanden na zijn entree bij Go Ahead Eagles zoekt de oud-Feyenoorder zijn route door een voor hem compleet nieuwe wereld. Op weg naar de pittige uitbeurt tegen Telstar vanavond kijkt Van Wonderen naar zijn eerste maanden in de Adelaarshorst, Simeone en Klopp en de koers die in mei moet leiden naar de play-offs.

De Golden Boys: 'Geen succesverhaal, maar verhaal van de triestigheid'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een kampioenschap in februari, PSV (8-0) en Feyenoord (11-3) die vernederd werden en buitenlandse teams die op toernooien werden weggevaagd: de A1 van Ajax in het seizoen 1997/1998 leek een enorm veelbelovende lichting, maar uiteindelijk liep alles anders. Alleen Andy van der Meijde slaagde uiteindelijk in Ajax 1, terwijl een groot talent als Pascal Heije in een zwart gat belandde.

Pages

Subscribe to Go Ahead Eagles