KNVB Beker

De Vergeten Voetballer #1: Gabri

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wij introduceren bij dezen een nieuwe rubriek: de vergeten voetballer! De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 1 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Gabriel Garcia de la Torre. In de Arena beter bekend als Gabri.

Bekerduel met Te Werve wordt gespeeld in Noordwijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op woensdag 26 september treft Ajax HVV Te Werve in de eerste ronde van de KNVB beker. Het was even zoeken naar een geschikte accommodatie, maar die is nu gevonden.

De eigen accommodatie van Te Werve in Rijswijk werd ongeschikt bevonden, maar VV Noordwijk heeft haar complex beschikbaar gesteld. Ajax en Te Werve zullen elkaar daar dus de 26e om 20.45 treffen.

Uitfans zijn welkom bij het duel, dus er volgt ongetwijfeld snel meer nieuws over de kaartverkoop!

Te Werve wijkt voor bekerduel met Ajax uit naar Noordwijk

Bron: www.ajaxlife.nl

Zoals gezegd is de route naar Noordwijjk voor Ajax bekend. © Pro Shots

De bekerwedstrijd tussen HVV Te Werve en Ajax wordt niet in Rijswijk, maar in Noordwijk gespeeld. Het bestuur van het kleine clubje uit de tweede klasse vindt dit beter met het oog op veiligheid. Er wordt uitgeweken naar het complex van VV Noordwijk.

Het is standaard dat amateurs een thuiswedstrijd krijgen in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi, maar dan wordt het vaak een uitdaging om dit alles ook te realiseren. Het is Te Werve gelukt, met dank aan een hulplijn Noordwijk.

Ziyech geniet: “Dat gevoel van mijn eerste jaar hier, ik voel het weer”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het eerste deel van het seizoen zit er inmiddels op. Veel spelers zijn opgeroepen voor de nationale ploegen, waaronder ook Hakim Ziyech. De middenvelder genoot van Ajax de afgelopen weken. De Marokkaan heeft bij Ajax weer het gevoel zoals dat in zijn eerste jaar was onder Peter Bosz. “Het grote verschil is dat we veel meer van elkaar eisen. Dat klinkt als een cliché, maar het is gewoon zo”, begint hij te vertellen in gesprek met Voetbal International.

Pages

Subscribe to KNVB Beker