KNVB Beker

Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

[Update] Ajax op 19 december tegen Roda JC

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi gekoppeld aan Roda JC. De Amsterdammers gaan op bezoek in Kerkrade en de wedstrijd vindt plaats op dinsdag 18, woensdag 19, of donderdag 20 december.

Tot dusver wist Ajax in het bekertoernooi al af te rekenen met de amateurs van Te Werve en eerstedivisionist Go Ahead Eagels. Met Roda JC stuit Ajax nu opnieuw op een club uit de Keuken Kampioen Divisie. Bekijk hieronder alle bekerwedstrijden die gepland staan in de achtste finale.

Update: Roda JC – Ajax op woensdag 19 december

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de achtste finale van de KNVB-beker neemt Ajax het op tegen Roda JC. Het duel wordt gespeeld in Kerkrade.

Ajax bereikte de achtste finale na eenvoudige overwinningen op Te Werve en Go Ahead Eagles.

De achtste finales staan gepland op 18, 19 en 20 december. Gezien het verdere speelprogramma van Ajax, met onder andere het Champions League-duel met Bayern München op woensdag 12 december, is het aannemelijk dat Ajax in de beker op woensdag 19 december zal spelen. Daarover later meer.

Ajax loot uitwedstrijd tegen Roda JC in achtste finale KNVB-beker

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is zaterdagavond tijdens de loting van de achtste finale van de KNVB beker gekoppeld aan Roda JC. Het duel wordt gespeeld in Kerkrade en zal plaatsvinden op 18, 19 of 20 december.

Volledige loting achtste finale KNVB Beker:

Roda JC Kerkrade – AjaxWillem II – AFCODIN ’59 – sc HeerenveenFC Twente – RKC WaalwijkFeyenoord – FC UtrechtAZ – PEC ZwolleFortuna Sittard – SC CambuurKozakken Boys – Vitesse

Pages

Subscribe to KNVB Beker