KNVB Beker

Kritiek op Ajax in Ihattaren-zaak: "Dat was gewoon gênant"

Bron: source

Mohamed Ihattaren is deze week maar weer eens het onderwerp van gesprek. De linkspoot maakte begin dit kalenderjaar op huurbasis de overstap van Juventus naar Ajax, dat hem graag een kans op herstel wilde geven. Maar ook in Amsterdam kwam Ihattaren er niet aan te pas, al mocht hij wel één keer invallen: in de bekerfinale tegen PSV. Jan van Halst is van mening dat Ajax dat beter niet had kunnen doen.

Ajax en Mohamed Ihattaren gaan niet samen verder

Bron: ajaxfanzone.nl

De wegen tussen Ajax en Mohamed Ihattaren gaan scheiden. De koopoptie die in het huurcontract staat, zal niet worden gelicht zo heeft Ajax Ihattaren en Juventus laten weten. Dit betekent dat Mohamed deze winter naar Juventus terug zal gaan. Ihataren was al geruime tijd niet meer inzetbaar vanwege privéproblemen. De goede waarnemer zag het vertrek al aankomen want de spelmaker kreeg geen rugnummer en was niet ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League. Ihattaren speelde slechts één officiële wedstrijd voor Ajax.

Sparta komt met de schrik vrij tegen amateurs, ook PEC Zwolle weet maar net te winnen

Bron: www.ad.nl

Sparta was gewaarschuwd nadat RKC en Vitesse deze week in het KNVB-bekertoernooi door amateurclubs werden uitgeschakeld. Toch hadden de reserves die trainer Maurice Steijn het veld in had gestuurd het hartstikke moeilijk met de amateurs van OFC uit Oostzaan. Invaller Tobias Lauritsen maakte met twee doelpunten het verschil op het kunstgras in Purmerend: 1-3.

Pages

Subscribe to KNVB Beker