Daley Blind

Boukhari trots: 'Gaan nog veel van Noa horen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nourdin Boukhari zag zijn stiefzoon Noa Lang zondagmiddag een hattrick maken bij zijn basisdebuut voor Ajax. De twee kennen elkaar al sinds Boukhari tussen 2002 en 2006 zelf voor de Amsterdammers speelde. Ajax Showtime sprak de oud-Ajacied, tegenwoordig spitsentrainer bij Sparta Rotterdam, over het optreden van Lang en diens ontwikkeling in de jaren en maanden voorafgaand aan zijn moment van glorie.

Opstellingen FC Twente – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

FC Twente staat bekend als lastige ploeg voor Ajax. De laatste zege in de Grolsch Veste was op 2 maart 2013 maar met de vorm waarin we nu spelen, zal er vandaag vast wel gewonnen worden. Dusan Tadic, Hakim Ziyech en Quincy Promes spelen tegen hun oude werkgever en Noa Lang neemt de taken waar van de herstellende David Neres. Pol van Boekel geeft om 12:15 uur het startsein voor deze wedstrijd.

Opstelling FC Twente: Drommel; Verhaegh, Busquets, Schenk, Verdonk; Selahi, Roemeratoe, Brama; Cantalapiedra, Vuckic, Nakamura

Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een jaar afwezigheid van FC Twente staat er aankomende zondag weer een wedstrijd tegen de Tukkers op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Pages

Subscribe to Daley Blind