Daley Blind

Kudus en Danilo missen trainingskamp

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is vrijdag afgereisd naar München, waar het zaterdag in actie komt tegen Bayern. Daarna reist de ploeg door naar Oostenrijk voor een trainingskamp. Dat wordt op 31 juli afgesloten met een duel met RB Leipzig.

Tijdens het trainingskamp zijn ook alle Oranje-internationals weer van de partij. Zo is ook Daley Blind weer aangesloten. Toch ontbreken er ook een paar opvallende namen. Zo is Mohammed Kudus er niet bij. De Ghanees kampte afgelopen seizoen steeds met blessureleed en dat lijkt nu weer het geval. Ook Danilo is er niet bij.

Ajax met 21 spelers naar Oostenrijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax reist met 21 spelers af naar het Oostenrijkse Bramberg waar men voor aankomende week een trainingskamp heeft belegd. Op de heenreis stopt men nog even in München waar men morgenmiddag (zaterdag) een oefenwedstrijd speelt tegen Bayern München welke vanaf 16:30 uur live te volgen is op Ziggo Sport. In Bramberg zal Ajax op zaterdag 31 juli aantreden tegen Red Bull Leipizg. Youri Baas, Youri Regeer, Kenneth Taylor, Victor Jensen, Kian Fitz-Jim en Ar’jany Martha krijgen van Erik ten Hag een (extra) kans om zich te bewijzen.

Emoties bij Blind: “Trots dat ik toch gespeeld heb”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondagavond stond Oranje op het EK tegenover Oekraïne. Ook Daley Blind kwam in actie voor het Nederlands elftal, al twijfelde hij daar wel over.

Een dag eerder moest Christian Eriksen tijdens Denemarken – Finland gereanimeerd worden. Beelden die veel impact maakten op Blind: hij is goed bevriend met Eriksen en kampte zelf vorig jaar ook met hartproblemen. “Ik heb een mentale horde moeten overwinnen om te spelen, maar ben trots dat ik het toch gedaan heb. Uiteindelijk komt dan de emotie eruit”, vertelt Blind na afloop bij de NOS.

Pages

Subscribe to Daley Blind