Daley Blind

Live AS Roma – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt donderdagavond de return in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Van Hanegem geloof zeker in comeback Ajax tegen AS Roma

Bron: source

Willem van Hanegem gelooft nog in een comeback van Ajax komende week in de kwartfinale van de Europa League. De oud-international vindt dat de Amsterdammers zich niet mogen verdedigen achter de afwezigheid van Daley Blind. 'Roma heeft een leuke ploeg en er komen daar deze week met onder anderen Rick Karsdorp heel belangrijke spelers terug, maar waarom zou het niet kunnen? Zeker in een leeg stadion in Rome.'

Schreuder: "Samen met Tadic is Blind het brein van Ajax"

Bron: source

Daley Blind staat de rest van dit seizoen buitenspel bij Ajax met een zware enkelblessure. De verdediger annex middenvelder viel bij het Nederlands elftal uit en ontbreekt daardoor in de Europa League-campagne. Volgens voormalig assistent-trainer Alfred Schreuder voelt Ajax het gemis van Blind zwaarder dan die van Sébastien Haller (niet speelgerechtigd), André Onana (geschorst) en Noussair Mazraoui (blessure).

Live Ajax – AS Roma: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vanavond de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League en daarin is AS Roma de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen AS Roma

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het eindelijk zover, de volgende ronde van de Europa League! Om 21.00u wordt er afgetrapt door Ajax en AS Roma die over twee duels gaan strijden om een plekje in de halve finales van het Europese toernooi. De Amsterdammers zullen dat moeten doen zonder Blind en Mazraoui, en mogelijk ook zonder Schuurs en Stekelenburg.

Analyse AS Roma, waar liggen de kansen voor Ajax?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het weer zover! Na een interlandbreak en een overwinning op SC Heerenveen mag de ploeg van Erik ten Hag weer Europees aan de bak. AS Roma is de tegenstander en het eerste duel wordt in Amsterdam gespeeld. Kan Ajax een grote stap zetten naar de halve finale van de Europa League? Dat zien we donderdag, we kunnen wel alvast kijken naar hoe de tegenstander speelt en wat we kunnen verwachten.

Ten Hag over minder spel: ‘Heeft niets te maken met hoe we staan’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag geeft na afloop van de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen aan geen spijt te hebben van de keuzes die hij maakte in zijn opstelling. Zowel Jurriën Timber, Edson Álvarez als Devyne Rensch schoven in hun posities, maar de oefenmeester wil er niets van weten dat dit de reden was voor het mindere spel van zijn ploeg. ‘Ik denk dat het heel logisch was. Wij maken een paar fouten die we normaal niet maken. Het tempo lag gewoon veel te laag.

Pages

Subscribe to Daley Blind