ArenA

‘Naar Ajax gekomen om kampioen te worden en CL te spelen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dusan Tadic is met een duidelijk doel naar Ajax gekomen. De Servisch international wil met de Amsterdammers in de Champions League spelen en kampioen worden.

“Ik wil kampioen worden en in de Champions League spelen, daarom ben ik vanuit de Premier League naar Ajax gekomen”, zegt Tadic na de moeizame overwinning op VVV-Venlo (0-1) tegen de Volkskrant. “We horen daarin thuis, die spirit voel ik binnen de club en ook daarbuiten.”

Ajacieden loven de supporters: "Wisselwerking was fantastisch"

Bron: source

Ajax plaatste zich dinsdagavond met een overtuigende zege op Standard Luik voor de play-offs van de Champions League. Net als tegen Sturm Graz werd de tweede wedstrijd royaal gewonnen, met drie Amsterdamse doelpunten tegenover nul voor de opponent. Een van de aspecten waarover na het duel in de Johan Cruijff ArenA volop werd nagepraat, was de fantastische sfeer. "De wisselwerking tussen de fans en ons was fantastisch", vond Klaas-Jan Huntelaar.

TV-tip: Zo kun je het duel Ajax – Dynamo Kiev kijken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax rekende afgelopen woensdag op overtuigende wijze af met Standard Luik, in de derde voorronde van de Champions League. Hiermee plaatste de Amsterdammers zich voor de play-offs voor de groepsfase van het miljardenbal. Aanstaande woensdag om 21:00 uur neemt Ajax het in een stijf uitverkochte Johan Cruijff Arena op tegen Dynamo Kiev, waarna het de dinsdag daarna naar Oekraïne afreist voor de beslissende return.

Pages

Subscribe to ArenA