ArenA

Pochettino over Ajax: "De strijd ligt nog open"

Bron: source

Spurs-coach Mauricio Pochettino denkt niet dat het al een uitgemaakte zaak is dat Ajax de finale van de Champions League gaat bereiken ten koste van zijn ploeg. Ondanks dat Tottenham Hotspur in eigen huis de eerste ontmoeting met de Amsterdammers verloor, heeft hij nog steeds hoop op een goede afloop. Dat zei de coach op de persconferentie in aanloop naar de retrun van morgenavond in de Johan Cruijff Arena.

Met deze heerlijke opwarmvideo is 21:00 uur weer 2 minuten dichterbij

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vandaag is de dag van de wedstrijd. En wat voor een wedstrijd! Vandaag kan Ajax zich voor het eerst in 23 jaar plaatsen voor de finale van de Champions League! De Amsterdammers verdedigen in de eigen Johan Cruijff Arena een 0-1 voorsprong uit het heenduel.

Voor Ajax-fans staat er vandaag een dag te wachten, waarop ze zich niet op hun werk kunnen concentreren, snel geprikkeld zijn, om de vijf minuten naar de klok kijken, het liefst om 11:00 uur een biertje zouden optrekken en vooral een dag waarop het maar geen 21:00 uur lijkt te worden.

Mourinho trekt vergelijking met eigen team: ‘Veel mensen staan achter Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Liverpool plaatste zich dinsdagavond door een verrassende 4-0 overwinning op Barcelona voor de finale van de Champions League en woensdag wordt duidelijk wie de tegenstander van the Reds zal worden. Ajax verdedigt in de eigen Johan Cruijff ArenA de 0-1 overwinning die vorige week in Londen op Tottenham Hotspur werd geboekt en José Mourinho verwacht dat de Amsterdammers op veel

F-Side kondigt ‘grootste Ajax-entrada ooit’ aan

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax staat op het punt om de finale van de Champions League te bereiken en dat gaat men weten ook in Amsterdam. De F-Side heeft de dag voorafgaand aan de halve finale tussen Ajax en Tottenham Hotspur ‘de grootste entrada ooit’ aangekondigd. De entrada zal worden gehouden op het Arena Park, aangezien er vanwege de verbouwing bij de Febo aan de zuidzijde te weinig plek is voor het aantal mensen dat zal komen, datzelfde geldt voor de hoofdingang. ‘We willen dat iedereen alle ruimte krijgt om het mee te kunnen maken’.

Pochettino: ‘Ik zei tegen hem: ‘Ik zie geen foto’s van jou in de ArenA!’’

Bron: www.voetbalzone.nl

Tottenham Hotspur neemt het woensdagavond op tegen Ajax in de return van de halve finales van de Champions League en voor een aantal spelers van the Spurs wordt dat een bijzondere wedstrijd. Christian Eriksen, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld beleefden hun grote doorbraak in Amsterdam en ook Davinson Sánchez zette zijn eerste schreden op de Europese velden in het shirt

‘Tottenham zonder Sánchez maar mét Vertonghen tegen Ajax’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tottenham Hotspur moet het woensdagavond zien te stellen zonder Davinson Sánchez, wanneer het in de Johan Cruijff Arena de 1-0 achterstand uit de heenwedstrijd tegen Ajax gaat proberen goed te maken. De verdediger liep afgelopen weekend tegen Bournemouth een blessure op. Dit maakt Tottenham via de officiële kanalen bekend.

Een andere oud-Ajacied, Jan Vertonghen, is wel op tijd hersteld. Tijdens het duel in Londen kwam de Belg hard in botsing met ploeggenoot Toby Alderweireld en verliet groggy en hevig bloedend het veld. Hij zal een gezichtsmasker dragen.

Pages

Subscribe to ArenA