ArenA

Van der Vaart: “Natuurlijk wilde ik terugkeren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Toen Edwin van der Sar in de zomer van 2016 namens Ajax naar Rafael van der Vaart belde stond de middenvelder te springen voor een terugkeer in de ArenA. Helaas voor Van der Vaart, belde Van der Sar niet voor hem, maar voor zijn mening over teamgenoot Heiko Westermann. Westerman kon op een positief woordje rekenen en dus contracteerde Ajax hem. Van der Vaart beantwoorde via Instagram allerlei vragen van zijn fans en zo had de middenvelder ook nog een leuke anekdote over de transfer van Westermann.

Overmars geeft niet op: "Hoop dat het goed komt met Kluivert"

Bron:

Marc Overmars koestert nog altijd enige hoop op een langer verblijf van Justin Kluivert in Amsterdam. "Ik heb nog steeds de hoop dat het goed komt. Justin blijft een Ajax-speler in hart en nieren", verkondigde de directeur voetbalzaken op Ziggo Sport. Kluivert zei donderdag zelf niet te willen verlengen en zich bovendien onder druk gezet te voelen. De vleugelaanvaller lijkt daarmee nadrukkelijk op weg naar de uitgang van de Arena.

‘Ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in Unnerstall’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV legde afgelopen donderdag doelman Lars Unnerstall voor drie jaar vast. De 27-jarige Duitse keeper kwam transfervrij over van VVV-Venlo. Afgesproken is wel dat Unnerstall komend seizoen weer voor een jaar verhuurd wordt aan de Noord-Limburgers. Volgens Voetbal International was ook Ajax in de race voor de doelman.

“Nadat hij in de Johan Cruijff ArenA de ene na de andere bal uit zijn doel had geranseld, liet ook Ajax-directeur Marc Overmars de Venlose delegatie weten gecharmeerd te zijn van de Duitser. Maar het is dus PSV geworden.”

Ajax betaalt nieuwe pasfoto voor trouwe uitsupporters

Bron: www.ajaxlife.nl

Hier staan heel wat gratis pasfoto's afgebeeld! © De Brouwer

Iedereen krijgt deze zomer een nieuwe seizoenkaart. Als je uitduels bezoekt, wordt er ook een pasfoto op je seizoenkaart afgebeeld. Het is tijd voor nieuwe pasfoto’s en Ajax komt de trouwe bezoekers van het uitvak tegemoet.

Omdat niet alle foto’s op de huidige uitkaarten van de gewenste kwaliteit zijn of straks ouder zijn dan drie seizoenen, krijgen uitsupporters deze dagen een mailtje met info over het maken van een nieuwe pasfoto.

Kluivert luistert ook niet naar het advies van zijn vader

Bron: www.ajaxlife.nl

We zijn benieuwd waar Kluivert na Ajax terechtkomt... © Ajax Images

We vinden allemaal wel iets het beste voor Justin Kluivert. Het lijkt er echter op dat hij vertrekt uit de Johan Cruijff Arena. Velen vinden dat jammer, al is het maar omdat we hem het beste toewensen. Zelfs het advies van zijn vader slaat hij in de wind.

Als er iets op een soap is uitgedraaid, dan betreft het wel de poging om het contract van Kluivert te verlengen. De beste man is negentien en presteert vooral tegen ploegen uit het rechterrijtje van de eredivisie, maar heeft ook Mino Raiola als zaakwaarnemer.

Ajax Life 20: Puzzelen met Ten Hag

Bron: www.ajaxlife.nl

Na een turbulent en teleurstellend seizoen wacht Ajax nu wellicht een hete transferzomer. Hoe gaat trainer Erik ten Hag daar mee om? In Ajax Life 20 - onze laatste krant dit seizoen – kijkt hij vooruit naar zijn eerste volledige voorbereiding en seizoen in Amsterdam. De krant valt deze vrijdag bij leden op de deurmat.

Column: Met weemoed luisteren naar Peter Bosz

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Onder Peter Bosz was alles beter. Er werd gelachen, genoten en vreselijk goed gevoetbald. Lyon en Schalke werden in de ArenA weggespeeld alsof ze er niet stonden en het volgende seizoen kon alleen maar een groot succes worden. Met weemoed luisterde ik gisteren dan ook naar Peter Bosz bij Fox Sports. Bosz analyseerde de Europa League-finale, omdat hij toch niets te doen had, en vertelde hoe graag hij bij Ajax was gebleven. De reacties op social media waren duidelijk: onder Peter Bosz was alles beter. 

Wordt verdediger Magallán zesde Ajax-Argentijn?

Bron: www.ajaxlife.nl

Magallán in actie tegen River Plate. © Pro Shots

De kans is inmiddels vrij aannemelijk dat Ajax op korte termijn Lisandro Magallán presenteert als volgende aankoop. De Telegraaf weet dat de 24-jarige Argentijnse verdediger al persoonlijk rond is met Ajax. De onderhandelingen met zijn werkgever Boca Juniors lopen.

Als de Zuid-Amerikaan daadwerkelijk naar Amsterdam verhuist, dan kan zijn landgenoot Nico Tagliafico hem in elk geval een beetje wegwijs maken. Dat is altijd handig. Magallán zou de zesde Argentijn worden in dienst van Ajax. Wie gingen hem voor?

Pages

Subscribe to ArenA