ArenA

LIVE Nations League | Oranje moet grote nederlaag tegen Rode Duivels voorkomen voor plek in Final Four

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal is door de zege op Polen van donderdag nagenoeg zeker van de eindzege in groep 4 van de A-divisie van de Nations League. Oranje heeft een voorsprong van drie punten op België. De Belgen moeten vanavond (20.45 uur) in de Johan Cruijff Arena met minimaal drie doelpunten verschil winnen, gerekend vanaf 4-1, om Oranje nog te kunnen passeren. Onderling resultaat gaat namelijk boven doelsaldo. Nederland won begin juni in Brussel met 1-4 van België.

Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay eregast bij Oranje, Piet Schrijvers wordt herdacht

Bron: www.ad.nl

Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay zijn zondag in de Johan Cruijff ArenA eregasten tijdens de afsluitende wedstrijd in de Nations League van Oranje tegen België. De KNVB wil de internationals daarmee bedanken voor hun inzet voor Oranje. Arjen Robben en Klaas-Jan Huntelaar waren ook uitgenodigd voor de ceremonie op het veld, maar zij hebben laten weten er niet bij te kunnen zijn.

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

De Eredivisie ligt even stil voor interlands, tijd voor Kale en Kokkie om een tussenbalans op te maken na zeven competitieduels en twee duels in de Champions League. Ze zagen een glimp van het nieuwe totaalvoetbal en een paar onbegrijpelijke missers. De oer-supporters gaan de hele opstelling én de kantoren in de Arena door. ‘Ajax mist een vechter als Bogarde in de staf’

 

Noppert: "Ajax heeft altijd een streepje voor bij de scheidsrechters"

Bron: source

Andries Noppert baarde opzien door zich in de rust van Ajax-SC Heerenveen (5-0) te melden in de kleedkamer van de arbitrage. De doelman van de Friezen wilde een verklaring voor de beslissing van scheidsrechter Edwin van de Graaf om Edson Álvarez geen tweede gele kaart te geven. Na afloop van de voor SC Heerenveen kansloze wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA waren de frustraties bij Noppert duidelijk nog niet verdwenen.

Ajax veegt SC Heerenveen van de mat: 5-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft ook na zes competitiewedstrijden nog de volle buit. Het elftal van Alfred Schreuder won in de aanloop naar het Champions League-duel van dinsdag in en tegen Liverpool overtuigend met 5-0 van SC Heerenveen. Daarmee komt de oefenmeester in een bijzonder fraai rijtje. Het is namelijk pas de eerste keer deze eeuw dat Ajax de eerste zes wedstrijden van het seizoen wint en de laatste trainer die dat lukte, was Morten Olsen in het seizoen 1997/98.

Pages

Subscribe to ArenA