Supporters

KNVB: ‘Juichen in het stadion kan supporters drie maanden stadionverbod opleveren’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is nog steeds de vraag van hoe en wanneer er weer toeschouwers aanwezigen mogen zijn bij wedstrijden in het betaalde voetbal. Echter heeft de KNVB al enkele richtlijnen op papier gezet en dat zijn niet de minste. Supporters die namelijk juichen na een doelpunt van hun club riskeren een stadionverbod van drie maanden, zo valt te lezen in de ‘Richtlijn Termijn Stadionverbod Seizoen 2020/2021’.

‘Er zullen nu spelers denken: ik wil graag jaartje met Robben voetballen’

Bron: www.ad.nl

De supporters van FC Groningen verwachten niet dat Arjen Robben hun club kampioen gaat maken. ,,We krijgen een wereldspeler in de ploeg, laten we vooral gaan genieten van z’n geweldige acties”, zegt John de Jonge, voorzitter van de officiële supportersvereniging. ,,Belangrijker is dat het stadion weer vol komt, dat het weer gaat leven bij Groningen. En of we dan vierde, vijfde of zesde worden, dat maakt niet zoveel uit. We moeten reëel blijven, we mogen hem niet de druk opleggen dat we ineens kampioen willen worden.”

Gemengde gevoelens bij Ajax over publiek op 1,5 meter

Bron: source

Ajax hoopt dat een stadion met publiek op anderhalve meter een snelle eerste aanzet is naar een volledig gevuld stadion. De Amsterdammers zijn uiteraard blij met de versoepeling, maar zien een kwart gevulde Johan Cruijff Arena eigenlijk niet zitten. Zowel de club als supporters zien het stadion vol of leeg, maar daarin lijkt eigenlijk geen middenweg.

Pages

Subscribe to Supporters