Supporters

Kampioenswedstrijd Ajax O19 tegen Feyenoord achter gesloten deuren

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Woensdag wist Ajax O19 met 2-1 te winnen van Sparta Rotterdam O19. Hierdoor blijven de Amsterdammers nog in de race voor twee prijzen: de landstitel en de beker. Komende zaterdag staat de landstitel op het spel!

Mini-Klassieker

Ajax O19 neemt het zaterdag op Sportpark de Toekomst op tegen koploper Feyenoord O19. In de mini-Klassieker staat de landstitel op het spel. De Rotterdammers staan één punt boven de Ajacieden, waardoor de ploeg van trainer John Heitinga zal moeten winnen om kampioen te worden.

Dit is hoeveel geld ik afgelopen seizoen uitgaf aan Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was een fantastisch seizoen en nu is het voorbij. 58 keer Ajax resulteerde in de landstitel, de KNVB-beker en de halve finale van de Champions League. Maar nu zit het er voor 2 maanden even op. En dat is stiekem maar goed ook, want Ajax blijkt een dure hobby. 34 keer was ik er dit seizoen bij. Ik zocht uit hoeveel geld me dat kostte en kwam tot de conclusie: dat vakantiegeld is over een paar dagen weer meer dan welkom!

UEFA legt Ajax boete van 52.500 euro op wegens wangedrag fans

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet een boete van 52.500 euro aan de UEFA betalen na incidenten bij de thuiswedstrijd in de kwartfinales tegen Juventus. Tijdens het Champions League-thuisduel tegen de Italianen gooiden supporters voorwerpen op het veld en werden tribunetrappen in de Johan Cruijff ArenA geblokkeerd, aldus de UEFA.Coach Erik ten Hag krijgt bovendien een waarschuwing omdat het heenduel tussen Tottenham Hotspur en Ajax te laat begon.

Vader Nouri: “De droom van mijn zoon is uitgekomen door jullie”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax werd donderdagmiddag gehuldigd en daarbij stond nummer 34 uiteraard centraal. De vader en broer van Abdelhak Nouri verschenen ook op het podium.

“Jullie weten allemaal wat voor titel dit is. Dit is nummer 34 en dat heeft een betekenis. Wij als Ajax-zijnde willen hem graag aan iemand opdragen, dat weten jullie allemaal. Hij is voor Appie, onze Appie”, begon De Ligt. Daarna overhandigde hij de schaal aan de vader van Nouri.

Ziyech verkozen tot Ajacied van het Jaar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Hakim Ziyech is verkozen tot Ajacied van het Jaar. De middenvelder van Ajax kreeg volgens de Supportersvereniging van Ajax de meeste stemmen van de supporters over het hele seizoen gezien. 

De spelmaker speelde in zijn derde seizoen voor Ajax in totaal 49 officiële wedstrijden. In al die duels wist Ziyech 21 keer het net te vinden en gaf de linkspoot 24 assists. Ziyech won de Rinus Michels-trofee ook in 2018.

Pages

Subscribe to Supporters