Supporters

Sfeerbeelden van opening nieuwe supportershome

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Marc Overmars opende woensdagavond onder grote belangstelling het nieuwe supportershome. Na jaren zonder home, het oude werd in 2015 verwoest door een brand, is er nu dus weer een plek voor de supporters om samen te komen.

De belangstelling was erg groot, het nieuwe supportershome stond gelijk goed vol. En Overmars had goed nieuws voor de aanwezigen: “Al het bier is vanavond op kosten van Ajax!”

AT5 maakte deze sfeervideo van de opening van het nieuwe supportershome:

Nieuwe supportershome is een feit!

Bron: ajaxfanzone.nl

Het nieuwe supportershome van Ajax is woensdagavond officieel geopend. Directeur spelersbeleid, Marc Overmars, verrichtte de opening door symbolisch een bal het publiek in te trappen. Het vorige supportershome brandde ruim 4 jaar geleden af. De nieuwe thuisbasis bevindt zich in de parkeergarage aan de zuidkant van het stadion. “Ten eerste ben ik er trots op dat ik dit mag doen”, startte Overmars, die in de voetsporen trad van Jari Litmanen. De Fin opende in november 2002 het vorige supportershome. “Ik weet dat jullie hier lang op hebben moeten wachten.

Aangescherpt tassenbeleid ArenA vanaf duel Ajax – Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

De Johan Cruijff ArenA heeft het tassenbeleid aangescherpt bij het binnengaan van het stadion. Het is daarom goed om even kennis te nemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Te grote tassen mag je namelijk echt niet meer meenemen het stadion in. Vanaf zondag mag je maximaal één tas van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10.0 cm) of kleiner, na controle, meenemen het stadion in. Wel mag je daarbij nog een tasje uit de fanshop meenemen.

‘Ik wil iedereen eraan herinneren dat Real in Champions League Real is’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Rafael van der Vaart heeft zin in de Champions League-ontmoetingen tussen zijn twee oud-werkgevers Ajax en Real Madrid. Volgens de oud-voetballer kan Real zijn borst natmaken, zo zegt hij in gesprek met Marca. “Ajax is geweldig bezig, beschikt over geweldige talenten en winnen alle wedstrijden met geweldig voetbal”, zegt Van der Vaart. “Ze spelen aanvallend voetbal, scoren veel en de supporters zijn fantastisch.”

Dag 4 in Orlando: Op de bank met Andre Onana

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Onze verslaggever Michael is Ajax achterna gereisd naar Orlando. Hij volgt de trainingen, wedstrijden en spreekt met Amerikaanse Ajax-fans. 

Vandaag stond oorspronkelijk op het programma om een training van Ajax te bezoeken, samen met andere Ajax-supporters die ik eerder ontmoet had via Facebook.Deze supporters kwamen helemaal uit Virginia met de auto, om Ajax te zien spelen. Het was een rit van 12 uur lang.

Pages

Subscribe to Supporters