Supporters

Ten Hag hoopt op bekerfinale met supporters in het stadion’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag was na afloop van de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Heerenveen uitermate tevreden met het optreden van zijn ploeg. Vooral de manier waarop Ajax speelde stede Ten Hag tevreden zo liet hij na afloop weten voor de camera van ESPN. ‘Ik denk dat we vandaag een heel hongerig Ajax hebben gezien. Dit was een goede overwinning. We hebben de tegenstander weinig kans gegeven.

Dusan Tadic belaagd door psv-supporters

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadic werd tijdens de voorbereiding van de penalty die de gelijkmaker bracht, flink gehinderd door drie psv-ers waaronder Dumfries. De heren vonden het nodig om te proberen te intimideren door de penaltystip te beschadigen en met opmerkingen Dusan uit zijn concentratie te brengen. Onze captain bleef koelbloedig en nam de penalty vlekkeloos maar direct daarna sprak hij woorden van gelijke strekking richting de aanvoerder van psv. De beide aanvoerders moesten door teamgenoten uit elkaar worden gehouden. 

Tadic door supporters van PSV opgewacht, bekogeld en uitgescholden

Bron: www.voetbalzone.nl

Supporters van PSV hebben Dusan Tadic zondagmiddag getrakteerd op een scheldkanonnade toen de aanvaller van Ajax op weg was van de uitgang van het Philips Stadion naar de spelersbus. Achter dranghekken hadden zich enkele tientallen fans verzameld van de Eindhovense club, die Tadic vervolgens de huid vol scholden en een voorwerp naar het hoofd van de aanvoerder van Ajax gooiden.

Video: Kale en Kokkie en de Jubileumuitzending

Bron: ajaxfanzone.nl

Toen Kale en Kokkie tien jaar geleden op een winderige dag in februari met AT5 in de auto naar sportpark Skoatterwâld in Heerenveen stapten dachten ze dat het bij één nieuwsitem zou blijven. De supporters gingen voor de gein een Ajax-pyjama overhandigen aan Bas Dost. Zijn zaakwaarnemer had namelijk losgelaten dat de Heerenveen-spits als kind in een rood-witte pyjama sliep. Tien jaar later zijn de supporters nog steeds met AT5 op pad om items te maken over hun favoriete club.

Supporters steunen Haller met fraai spandoek

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zoals bekend kan Sébastien Haller niet voor Ajax uitkomen in de Europa League dit seizoen. De Franse aanvaller werd door een administratieve fout niet ingeschreven voor het toernooi.

Daardoor moest hij vorige week en afgelopen donderdag lijdzaam toezien, terwijl Ajax zich voorbij Lille vocht. Het bereikte de volgende ronde, maar Haller moet blijven toekijken. De spits kan dus wel een steuntje in de rug gebruiken, zo moeten de supporters gedacht hebben.

Pages

Subscribe to Supporters