Supporters

Ajax binnenkort mogelijk ook in Eredivisie zonder uitsupporters

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kreeg van de UEFA al een verbod om supporters mee te nemen naar Chelsea. Zo’n straf hangt nu ook in de Eredivisie boven het hoofd.

Na de bekerfinale kreeg Ajax namelijk een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder uitpubliek, vanwege het afsteken van vuurwerk.

Zaterdagavond was er in het uitvak en buiten het stadion bij RKC Waalwijk een behoorlijke vuurwerkshow te zien. Een straf van de KNVB lijkt dan ook in de maak. Het eerst volgende uitduel van Ajax in de Eredivisie is op 1 november bij PEC Zwolle.

Veltman baalt van UEFA-straf: “Gezien hoe belangrijk ze voor ons zijn”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax moet het in Londen tegen Chelsea over enkele weken zonder uitsupporters doen. Ajax kreeg van de UEFA een straf opgelegd na ongeregeldheden in Valencia.

“Ik heb het met jongens over gehad die in Valencia waren en die zeiden dat er eigenlijk niets was gebeurd”, aldus Veltman in gesprek met AT5. “Natuurlijk spring je weleens om te juichen en drie keer kon dat. Dat kan er weleens iets breken”, verwijst hij naar de kapotte stoeltjes in Mestalla.

UEFA legt Ajax zware straf op: Geen uitsupporters naar Chelsea

Bron: ajaxfanzone.nl

De UEFA heeft besloten dat Ajax geen tickets mag verkopen aan de supporters voor de uitwedstrijd tegen Chelsea in de Champions League. Dit betekent dat Ajax het op 5 november het zonder de steun van de 750 supporters moet gaan rooien. Een extra straf is een boete van 50.000 euro omdat er in het stadion van Valencia stoeltjes werden gesloopt en buiten het stadion vonden ook nog wat ongeregeldheden plaats.

‘Ook belastingdienst verdient flink aan transfer Frenkie De Jong’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Niet alleen bij RKC Waalwijk en Willem II is de megatransfer van Frenkie de Jong van Ajax naar FC Barcelona met gejuich ontvangen. Ook bij de belastingdienst zal de deal voor lachende gezichten hebben gezorgd. Volgens het Brabants Dagblad verdient de staat ongeveer 15 miljoen euro aan de transfer.

De Jong verruilde Ajax afgelopen zomer voor een bedrag van 75 miljoen euro voor de Spaanse grootmacht. Een deel van dit bedrag ging naar Willem II en RKC, waar de middenvelder in de jeugdopleiding speelde. De Waalwijkers ontvingen hiervan 5,7 miljoen euro.

Minder Ajax-supporters welkom bij Chelsea – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Tijdens de uitwedstrijd op 5 november tegen Chelsea waren in eerste instantie 833 supporters welkom op Stamford Bridge. Op last van de Londense politie is dit echter naar beneden bijgesteld zodat er nu nog maar ruimte is voor 750 supporters. Dit geldt natuurlijk alleen als het onderzoek van de UEFA naar wangedrag van supporters tegen Valencia uit positief voor ons uitvalt. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen we ook die 750 kaartjes op onze buik schrijven. Tot dat er duidelijkheid komt van de UEFA wacht Ajax met verkoop van de tickets, zo meldt Ajax Life.

Herboren Kasper Dolberg wijst op verschil met Ajax: ‘Dat is hier onmogelijk’

Bron: www.voetbalzone.nl

Kasper Dolberg lijkt het voetbalgeluk hervonden te hebben in Frankrijk. De Deense spits verruilde Ajax afgelopen zomer voor ongeveer twintig miljoen euro voor een avontuur bij OGC Nice en kende een voortvarend begin bij zijn nieuwe werkgever: in zijn eerste maand werd hij door de supporters vanles Aiglons direct uitgeroepen tot de beste speler van de maand september.

Pages

Subscribe to Supporters