Supporters

Oproep Thijs Slegers en hartverwarmende actie in volle Kuip leveren al bijna 3000 aanmeldingen op

Bron: www.ad.nl

De toeschouwers in De Kuip hebben hun steun betuigd aan Thijs Slegers, de perschef van PSV die ongeneeslijk ziek is. In de 12de minuut van de wedstrijd tussen Feyenoord en de Eindhovenaren, klapten de ruim 47.000 aanwezige fans een minuut lang. Na afloop stuurde Slegers een berichtje aan Feyenoord-trainer Arne Slot, om hem te bedanken voor de supportersactie.

Supportersvereniging Feyenoord doet oproep aan fans na triest nieuws over ernstig zieke perschef PSV

Bron: www.ad.nl

Het nieuws dat PSV-perschef Thijs Slegers (46) donderdag de wereld instuurde over zijn eigen gezondheid heeft in de voetbalwereld geleid tot een enorme stroom reacties. Slegers gaf in een bericht op sociale media aan dat hij ongeneeslijk ziek is en niet meer te behandelen. Daarbij deed hij nadrukkelijk een oproep aan mensen om stamcel- of bloeddonor te worden.

Anwar El Ghazi vindt meer concurrentie niet erg bij PSV: ‘Dan weet je dat je niet kan verslappen’

Bron: www.ad.nl

Met een zucht van verlichting vierde Anwar El Ghazi zijn doelpunt voor PSV tegen Go Ahead Eagles (2-0). ,,Ik was zo blij dat ik mijn trainer iets terug kon geven voor het vertrouwen dat hij mij maar bleef geven”, zei de aanvaller. ,,Ik was de laatste weken echt gefrustreerd. Net zoals de supporters van PSV na weer een nederlaag of gelijkspel. Mijn vrouw weet dan dat ze me niet lastig moet vallen.”

Pages

Subscribe to Supporters