Supporters

Cambuur mag geen fans meenemen naar De Toekomst: ‘Volledig in strijd met koers van normalisatie’

Bron: www.ad.nl

SC Cambuur mag geen supporters meenemen naar Amsterdam voor het bekerduel met het hoogste amateurteam van Ajax. Het bekerduel wordt donderdag gespeeld op Sportpark De Toekomst, dat valt onder de gemeente Ouder-Amstel. Burgemeester Joyce Langenacker heeft op advies van de Amsterdamse politie besloten dat er geen Friese fans mogen komen, omdat de infrastructuur van De Toekomst niet geschikt zou zijn voor dergelijke risicowedstrijden.

Ajax kan rekenen op vol uitvak in Dortmund

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt op woensdag 3 november de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund en kan rekenen op een vol uitvak. Vrijdagmorgen gingen de laatste kaarten over de toonbank waardoor Ajax in het Signal Iduna Park zal worden gesteund door 3200 supporters. Na drie poulewedstrijden staat Ajax op negen punten in groep C en kan de uitwedstrijd tegen Dortmund er zo maar eens voor zorgen dat Ajax gaat overwinteren in de Champions League. 

Bron; Ajaxlife

TV-tip: Zo kijk je FC Twente – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Ajax vorige week startte met een eenvoudige thuiszege op NEC, wacht zondagmiddag het eerste uitduel. En eindelijk weer een awayday met supporters! Ruim 600 Ajacieden mogen afreizen naar Enschede en zullen het uitvak bemannen.

Het is vroeg vertrekken voor de supporters, want er wordt al om 12.15 afgetrapt. Wie er niet bij is in het stadion, kan dus FC Twente – Ajax kijken tijdens de zondagsbrunch. Want het duel is uiteraard live te volgen op tv.

UPDATE: De Jonge waarschuwt supporters: ‘Blijf op je stoel zitten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid heeft deze vrijdag een duidelijke waarschuwing uitgedeeld aan de KNVB, voetbalclubs en supporters. Wanneer fans komend weekend niet netjes op hun stoel blijven zitten, kan dat volgens De Jonge reden zijn om de maatregelen weer aan te scherpen. Deze boodschap heeft De Jonge samen met Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) overgebracht in een gesprek met de KNVB.

Pages

Subscribe to Supporters