Supporters

Ten Hag geeft toe dat er dingen verkeerd zijn gegaan bij viering

Bron: source

Erik ten Hag geeft toe dat er dingen verkeerd zijn gegaan tijdens de viering van de landstitel van Ajax. Volgens de 51-jarige oefenmeester moeten alle partijen die betrokken waren bij de huldiging goed in de spiegel kijken. Ondanks dat de gemeente Amsterdam een noodverordening had gesteld voor het Leidseplein en de nabije omgeving, verzamelden zich zondag duizenden supporters rond de Johan Cruijff ArenA.

Erik ten Hag: ‘Er zijn ongetwijfeld dingen verkeerd gegaan bij de viering’

Bron: www.voetbalzone.nl

Erik ten Hag erkent dat er 'ongetwijfeld dingen verkeerd zijn gegaan' rond de viering van het landskampioenschap van Ajax. De gemeente Amsterdam had tijdens de kampioenswedstrijd tegen FC Emmen fans opgeroepen niet naar het stadion te komen, maar de spelers en trainers lieten zich vanaf een parkeerdek van de Johan Cruijff Arena wel toejuichen door circa twaalfduizend supporters.

Driehoek greep bewust niet in bij Ajax-feest, wel 15 aanhoudingen

Bron: source

De driehoek (gemeente, politie en justitie) van Amsterdam heeft er bewust voor gekozen om niet in te grijpen tijdens het kampioensfeest van Ajax. Het laten zien van de schaal aan de supporters was namelijk een spontane actie, waarvoor op voorhand dus geen actie ondernomen kon worden. In totaal waren er naar schatting twaalfduizend supporters aanwezig en in totaal zijn er vijftien mensen gearresteerd.

Pages

Subscribe to Supporters