Supporters

Win kaartjes voor Ajax - Standard Luik!

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo dicht moet Ajax er in de return ook opzitten! © Pro Shots

We hadden graag een prijsvraag uitgeschreven om Ajax naar de volgende ronde te juichen. Dat hebben we iets moeten bijstellen. Ajax moet na de late gelijkmaker nog eventjes flink worden aangemoedigd tegen Standard Luik. Hier volgt de prijsvraag!

De Europese avondjes volgen elkaar deze weken in rap tempo op. En dat is natuurlijk alleen maar goed, want Europese avondjes zijn de leukste van allemaal. Standard komt dinsdag op bezoek en dan moet de Johan Cruijff Arena een onneembare vesting worden.

Ajax geeft comfortabele 0-2 voorsprong alsnog weg tegen Luik: 2-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Binnen 25 minuten stond Ajax met 0-2 voor op Standard Luik maar de eindstand werd door een strafschop op 2-2 gezet. Ajax was de hele wedstrijd minder sterk dan de gastheren maar was veel effectiever en had wat geluk op het laatste moment van de wedstrijd na. Standard was diverse keren dreigend in de zestien meter van Ajax maar de Amsterdammers kwamen tegen de verhouding in op voorsprong door een geweldige actie van Dusan Tadic die een zuivere pass op Klaas-Jan Huntelaar gaf die de bal binnengekopte: 0-1.

Zeven zaken die ons opvielen bij Standard - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax gaf een voorsprong van 0-2 zomaar uit handen... © Pro Shots

Een bij vlagen swingend Ajax vergat zich dinsdagavond in Luik te belonen en gaf een 0-2-voorsprong vlak voor tijd uit handen. Standard kwam terug tot 2-2 en daarmee staat er volgende week nog een verhit potje in Amsterdam te wachten. Laten we eerst eens terugblikken op wat ons zoal opviel in Sclessin.

Door Floris Roos

Ajax treedt in uitverkochte JC Arena aan tegen Standard!

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk wordt het weer zo'n fijn Europees avondje! © Sjoerd Tullenaar

De heenwedstrijd moet nog gespeeld worden, de terugwedstrijd is alvast uitverkocht! Ajax hangt spoedig een bordje met uitverkocht aan de deur. Alle kaartjes voor Ajax - Standard Luik zijn aan de man gebracht, nog voordat de bal in dit tweeluik rolt.

Het lijkt erop dat Ajacieden goede zin hebben in het nieuwe seizoen, want kaartjes voor thuiswedstrijden vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank. Het thuisduel met Sturm Graz was al uitverkocht en hetzelfde geldt voor Standard-thuis.

Ten Hags elf: wie stel jij op tegen Standard Luik?

Bron: www.ajaxlife.nl

Stel jij Donny op tegen Standard? © Ajax Images

De wedstrijden volgen elkaar snel op vrienden! Nog geen week na Sturm Graz treedt Ajax dinsdagavond alweer aan tegen Standard Luik. Het is voor Ajax zaak om zichzelf een fijne uitgangspositie te verschaffen in het Stade Maurice Dufrasne, zodat we allemaal vol goede moed richting de return in de Johan Cruijff Arena gaan. Welke spelers stel jij op?

Ajax Life 2: Terug in Europa!

Bron: www.ajaxlife.nl

De weg naar de Champions League is nog lang, maar Ajax heeft sowieso een ticket voor de Europa League op zak. In onze krant blikken we vooruit op het tweeluik met Standard Luik, spreken we met Dusan Tadic en besteden we aandacht aan het beoogde standbeeld van Johan Cruijff.

Eerst even een huishoudelijke mededeling: Ajax Life 2 verschijnt bij uitzondering op de dinsdag. Dit heeft alles te maken met de voorronde van de Champions League. De volgende edities ploffen voortaan gewoon weer op de vrijdag op je deurmat.

Lees Ajax Life 2 en win een gesigneerd shirt van Tadic!

Bron: www.ajaxlife.nl

We hopen Tadic dit seizoen nog vaak juichend te zien! © Ajax Images

Ook dit seizoen geven we in elke Ajax Life weer een gesigneerd shirt weg. Deze keer maak je kans op het thuisshirt van zomeraankoop Dusan Tadic. Met rugnummer 10.

Tadic heeft inmiddels zijn eerste minuten als Ajacied in de benen en maakte uit tegen Sturm Graz ook zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax. De eerste indrukken zijn goed en de verwachtingen zijn hoog.

Informatie opstappen Standard Luik-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Het blijft gek: voor een Europese awayday opstappen bij de JC Arena. © De Brouwer

Het voelt toch een beetje raar om op de dag van een Europese wedstrijd wakker te worden in je eigen bed. En er diezelfde avond ook te eindigen. Toch zal het zo gaan rondom Standard Luik - Ajax. Wij hebben info voor de 1000 supporters die meegaan!

Een Europees tripje met Ajax is over het algemeen vrijheid, blijheid, maar nu even niet. Er is sprake van een verplichte buscombi, ook nog eens vanaf de Johan Cruijff Arena. Dat doet denken aan vroeger, terwijl we juist de vrijheid van de toekomst willen.

Uitduel bij Luik al bijna uitverkocht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het ging vrijdag hard met de kaarten voor het uitduel bij Standard Luik, dat dinsdagavond op het programma staat. Op de eerste dag van de verkoop waren seizoenkaarthouders met EU+ en EU aan de beurt.

Van de 1.000 beschikbare kaarten zijn er al zo’n 970 verkocht. Ongeveer 3.500 supporters hadden de mogelijkheid om een kaartje te kopen.

Spannend wordt het om 14.00, als alle seizoenkaarthouders met NL aan de beurt zijn. Het wordt een loterij om de laatste 30 kaartjes. Succes allemaal!

Pages

Subscribe to Supporters