Supporters

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

Waarom leken woensdag bij Ajax de zenuwen in de benen te slaan tegen Liverpool? Lag het aan de instelling, de opstelling of toch ook aan de trainer. Kenners en supporters Kale en Kokkie leggen in deze podcast -mét hart voor Ajax- spelers en staf op de snijtafel. Ook kijken ze vooruit naar de wedstrijd van zondag in Alkmaar. ‘Het is echt jammer voor AZ dat Ajax dinsdag heeft verloren’.

 

Schiphol-chaos brengt Ajax-fans in problemen: omweg via Oslo

Bron: source

In aanloop naar de uitwedstrijd tegen Liverpool hebben veel Ajax-fans hun handen vol om op tijd bij het stadion aan te komen. Door de lange wachtrijen op Schiphol hebben een aantal supporters hun vlucht gemist en zijn zo gedwongen om alternatieve routes te verzinnen, zo meldt De Telegraaf. Ajax trapt vanavond om 21.00 uur af tegen Liverpool in de tweede ronde van de Champions League poulefase, maar hoeveel supporters de Amsterdammers zullen toejuichen is nog niet duidelijk.

Ongeveer honderd Ajax-fans konden kaartje niet op tijd ophalen en missen duel met Liverpool

Bron: www.ad.nl

Supporters van Ajax met een geldig kaartje deden er alles aan om dinsdagavond de uitwedstrijd van hun club tegen Liverpool bij te wonen. Dat viel soms niet mee vanwege de lange wachtrijen op Schiphol, waardoor fans hun vlucht hebben gemist. Zo’n honderd supporters van Ajax met een geldig kaartje zijn er uiteindelijk niet in geslaagd het duel bij te wonen

TV-tip: Zo kijk je Liverpool – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de goede start tegen Rangers zal Ajax meteen een tweede slag willen slaan in de Champions League. Daarvoor moet gewonnen worden van Liverpool. Op papier de favoriet om poule A te winnen, maar de Engelsen verloren het openingsduel verrassend met 4-1 van Napoli.

Ajax wordt gesteund door een vol uitvak op Anfield, met ruim 2.600 supporters. Ben je er niet bij? Volg deze topper dan op tv! Je hebt daarvoor verschillende mogelijkheden.

Pages

Subscribe to Supporters