Supporters

Zij bezorgden Feyenoord een Europa Cup: ‘Als deze jongens finale winnen worden ze over 50 jaar nog gebeld’

Bron: www.ad.nl

Zowel Rinus Israel, Lex Schoenmaker als Kees van Wonderen wonnen een Europese finale met Feyenoord. Deze site bracht ze samen in de aanloop naar ‘Tirana’. Hoe groot was de impact van hun eigen succes – en hoe kijken ze naar het huidige Feyenoord? ,,Ze hebben de supporters zó veel plezier gegeven. Dat is het meest waardevol van alles.’’

Timber over zijn ontwikkeling en Talent van het Jaar verkiezing

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jurriën Timber kan terugkijken op een uitstekend jaar met Ajax. Niet alleen het team bereikte grote hoogtes, maar ook Timber maakte een stormachtige ontwikkeling door. De twintigjarige verdediger werd écht onbetwiste basisspeler bij Ajax, mocht zich melden bij het grote Oranje en werd afgelopen weekend ook uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij Ajax. Tegenover Ajax Life reflecteert Timber terug op zijn seizoen.

Teleurgestelde Heracles-supporters halen verhaal bij clubleiding, Wormuth boos om uitblijven penalty

Bron: www.ad.nl

De woede was groot bij Heracles Almelo na de laatste speelronde in de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor op het eigen kunstgras met 3-1 van Sparta Rotterdam en moet daardoor als nummer 16 van de ranglijst de play-offs om promotie/degradatie in. Boze supporters verzamelden zich na afloop voor de hoofdingang van het stadion, waar ze in gesprek gingen met directeur Rob Toussaint en voorzitter Hans Bredewoud.

Video: Kale en Kokkie en Ajax is kampioen van Nederland

Bron: ajaxfanzone.nl

Al het bloed, zweet en de tranen zijn zeker niet voor niks geweest: Ajax is kampioen van Nederland. De club won met 5-0 van SC Heerenveen. Vele duizenden supporters vierden daarna feest bij de Johan Cruijff Arena. In de Arena zelf vond een huldiging plaats. Spelers kwamen ook even naar buiten om de schaal te laten zien aan de fans. Door de zege is Ajax voor de 36e keer in de historie landskampioen geworden. Trainer Erik ten Hag sluit daarmee zijn periode bij de Amsterdammers af met de titel. Kale en Kokkie zijn tevreden over de trainer.

Pages

Subscribe to Supporters