FC Utrecht

Ajax en Brighton & Hove Albion akkoord over transfer Scherpen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Brighton & Hove Albion hebben een akkoord bereikt over de transfer van Kjell Scherpen. De doelman die nog tot medio 2023 onder contract stond bij Ajax maakt per direct de overstap naar de Engelse club. Bij Ajax was Scherpen overbodig geworden na de komst van Remko Pasveer en Jay Gorter. Scherpen kwam in de zomer van 2019 voor anderhalf miljoen euro over van FC Emmen en maakte op 16 december 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht.

Speelschema’s Ajax jeugd bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De speelschema’s voor de Ajax jeugd zijn bekend. Nadat de jeugd tijdens de afgelopen periode weer oefenwedstrijden heeft kunnen spelen, genieten zij nu van een welverdiende vakantie. In september start voor hun het nieuwe seizoen officieel. 

Ajax O18

September

11 SEP – Sparta R’dam O18 – Ajax O1815 SEP – Ajax O18 – PSV O1818 SEP – Ajax O18 – FC Utrecht O1825 SEP – PEC Zwolle O18 – Ajax O18

Oktober

Robben doet mee met jeugdteam FC Groningen

Bron: www.ad.nl

Zou Arjen Robben dan toch nog een jaartje doorgaan? De 37-jarige aanvaller van FC Groningen heeft nog altijd geen besluit genomen. Robben deed gisteren echter wel mee in een oefenwedstrijd van FC Groningen onder 18 tegen FC Utrecht onder 18. Dat zou er op kunnen duiden dat hij op tijd fit probeert te worden voor het nieuwe seizoen.

Pages

Subscribe to FC Utrecht