FC Utrecht

FC Utrecht geeft het uit handen: Vitesse na verlenging naar finale play-offs Europees voetbal

Bron: www.ad.nl

Na een wervelende comeback van Vitesse over twee wedstrijden tegen FC Utrecht mag die club volgende week met AZ uitvechten wie de Europese play-offs wint en dus een voorrondeticket voor de Conference League ophaalt. Vitesse poetste de 3-1 nederlaag tegen FC Utrecht van afgelopen donderdag in de reguliere speeltijd weg (2-0) en besliste het tweeluik in de verlenging: 3-0.

FC Utrecht klaar met biergooiers: ‘Gek word je ervan, ik snap oprecht het nut er niet van’

Bron: www.ad.nl

Met de 3-1 overwinning op Vitesse in de knip tijdens de eerste wedstrijd in de play-offs, leeft FC Utrecht hoopvol toe naar de return in Arnhem van zondagmiddag. De ploeg van Rick Kruys is, de langdurig afwezigen daargelaten, compleet. Eén ergernis leeft wel in De Galgenwaard: het gedrag van een deel van de eigen aanhang, dat met bier en andere spullen gooide. ,,Gek word je ervan.”

Dylan Timber en Jetro Willems met Team Curaçao in actie tegen Ajax

Bron: www.ad.nl

Dylan Timber (FC Utrecht) en Jetro Willems (Greuther Fürth) zijn opgenomen in de selectie van Team Curaçao dat het vrijdag op Curaçao opneemt tegen Ajax. Dat werd gisteren bekendgemaakt op een persconferentie op Curaçao met onder anderen Edwin van der Sar en Jurriën Timber. De 22-jarige Dylan Timber, die bij FC Utrecht speelt, is de oudere broer van Jurriën Timber (20) en Quinten Timber (20).

Pages

Subscribe to FC Utrecht