FC Utrecht

Twee debutanten bij Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax verloor dinsdagavond de uitwedstrijd bij de beloften van FC Utrecht. Lichtpuntjes van de avond in De Galgenwaard, waren de debutanten. Eros Maddy en Noah Abid mochten beiden hun debuut maken. Maddy viel een half uur voor tijd in en Abid mocht zo’n vijf minuten later ook invallen.

Eros MaddyDe zeventienjarige Maddy is afkomstig uit de Sparta-jeugd en speelt momenteel zijn wedstrijden bij het team van John Heitinga, oftewel bij Ajax o19. Hij speelt bij voorkeur als rechtsbuiten.

Jong Ajax verliest na aantrekkelijk duel van Utrechtse beloften

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft op bezoek in de Galgenwaard een 4-3 nederlaag geleden. In een aantrekkelijk duel wonnen de Utrechters nipt, vooral door de snelle counters, waar de verdediging zich geen raad mee wist.

Slecht beginJong FC Utrecht was in het eerste kwartier op alle vlakken beter. Daardoor kwamen ze in de achtste minuut al op 1-0 en vier minuten later was het weer raak. Centrale verdedigers Schuurs en Pasquali hadden het enorm moeilijk, vooral met de snelle Venema, de spits van de Utrechtse beloften.

Jong Ajax met 4-3 onderuit op bezoek bij Jong FC Utrecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft dinsdagavond met 4-3 verloren van Jong FC Utrecht. Het elftal van trainer Reiziger stond na een kwartier spelen al met 2-0 achter alvorens Ylatupa tegen wist te scoren. Vlak voor rust had Sierhuis de kans op de gelijkmaker maar de doelman van Jong FC Utrecht wist de bal op  acrobatische wijze uit zijn doel te houden. Na de thee ging het volledig mis en kwam Jong FC Utrecht op een 4-1 voorsprong. Doelpunten van Bijleveld en Cerny mochten niet meer baten en dus liep Jong Ajax duur puntverlies op tegen de nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie.

Jong Ajax verliest in Utrecht door counters

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de Galgenwaard heeft Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie een vrij onnodige 4-3 nederlaag geleden tegen laagvlieger Jong FC Utrecht. Venema was de grote man bij de thuisploeg met drie doelpunten uit drie counters, waar de verdediging van de Amsterdammers er telkens slecht uitzag. Namens Jong Ajax kwamen Saku Ylätupa, Teun Bijleveld en Vaclav Cerny op het scorebord.

Jong Utrecht countert naar winst tegen Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de Galgenwaard heeft Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie een vrij kansloze 4-2 nederlaag geleden tegen laagvlieger Jong FC Utrecht. Venema was de grote man bij de thuisploeg met drie goed uitgespeelde counters, waar de verdediging van de Amsterdammers er telkens slecht uitzag. Namens Jong Ajax kwamen Saku Ylätupa, Teun Bijleveld en Boy Kemper op het scorebord. Jong Ajax begon uiterst zwak aan het duel in Utrecht. Al na acht minuten moest keeper Stan van Bladeren vissen na een simpele goal van de thuisploeg.

Huisman stopt bij AFCA Supportersclub

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sander Huisman heeft afscheid genomen als vice-voorzitter en woordvoerder van de AFCA Supportersclub. Afgelopen dinsdag heeft hij zijn laatste vergadering gehad.

'Ik neem afscheid. Deze functie mocht ik zeven jaar met heel veel plezier en trots geheel belangeloos en vrijwillig vervullen', zegt Huisman. 'Het voelt als een opluchting nu ik de AFCA Supportersclub met een gerust hart kan achterlaten, omdat het raamwerk van het huidige bestuur staat.' Huisman draagt het stokje over aan de nieuwe voorzitter, Jacob.

Ajax Jeugd: O17 wint, O16 speelt gelijk en O15 haalt uit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast Ajax O19 kwamen zaterdag ook Ajax O17, O16 en O15 in actie. O17 ging op bezoek bij NEC/FC Oss O17, O16 ging naar Utrecht en Ajax O15 kreeg ADO Den Haag O15 op bezoek.

Ajax O17

Ajax O17 kende een lastige wedstrijd. De Amsterdammers kwamen via Dillon Hoogewerf op een 0-1 voorsprong, maar vlak daarna maakte NEC alweer gelijk. Het betekende het eerste tegendoelpunt (!) van dit seizoen. Na de rode kaart van Hoogewerf werd het meer en meer een vechtwedstrijd, die uiteindelijk werd beslist door Jaymillio Pinas: 1-2.

Pages

Subscribe to FC Utrecht