FC Utrecht

Halsema bang voor titelfeest Ajax: "We voorzien problemen"

Bron: source

De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema is bang voor een mogelijk kampioensfeest van aanstaande titelveroveraar Ajax. De Amsterdammers kunnen als het meezit komend weekend al kampioen worden. Dan moet het zelf winnen van concurrent AZ en ook PSV moet geen overwinning boeken. Komende donderdag dient het eerst te winnen van FC Utrecht. Halsema doet een dringend beroep op de achterban van de koploper.

Ajax – FC Utrecht verplaatst naar 18:45 uur

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt aanstaande donderdag de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht en op verzoek van Ajax is de wedstrijd vervroegd naar 18:45 uur. Oorspronkelijk had de KNVB de wedstrijd ingepland om 20:00 uur. Reden van de verschuiving is dat Ajax nu ‘meer ruimte’ heeft om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen AZ die op de zondag daarop zal worden gespeeld en ook vervroegd is van 20:00 uur naar 14:30 uur zodat de aanwezige supporters dan geen hinder ondervinden van de avondklok.

Ajax – FC Utrecht vervroegd naar 18.45

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het duel tussen Ajax en FC Utrecht van donderdag 22 april is vervroegd naar 18.45, zo meldt de KNVB. Het duel stond gepland om 20.00.

Ajax had bij de bond om een vroeger tijdstip gevraagd, omdat het duel met AZ van zondag 25 april ook verplaatst is. Vanwege de avondklok werd dat duel naar 14.30 gehaald.

Oorspronkelijk stond Ajax – FC Utrecht in februari al op het programma, toen werd het duel echter afgelast vanwege code rood.

 

Mazraoui mogelijk mee met Ajax in de bekerfinale

Bron: source

Noussair Mazraoui (23) maakt mogelijk tijdens de bekerfinale zijn rentree bij Ajax. De rechtsback annex middenvelder had de laatste maanden te kampen met een blessure aan zijn gezichtsvermogen en dat duurde veel langer dan trainer Erik ten Hag had verwacht. Tegen Vitesse verwacht de coach weer dat hij bij de selectie zit, hoogstens een paar dagen later tegen FC Utrecht.

LIVEBLOG: RKC Waalwijk – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax sluit speelronde 29 van de Eredivisie af met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Noord-Brabanders staan op een veilige veertiende plaats in de competitie, maar zien hun achtervolgers snel naderen. Het gat met de zestiende positie, waarop we voorlopig Willem II terugvinden, is vier punten.

De Amsterdammers kunnen weer op elf punten voorsprong komen ten opzichte van hun achtervolgers. Donderdagavond 22 april staat het eerder afgelaste duel met FC Utrecht op het programma.

Volg het duel in ons liveblog!

Pages

Subscribe to FC Utrecht