FC Utrecht

Ajax gewaarschuwd: ‘Je ziet hem 89 minuten niet, maar elke kans is raak’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax kreeg dinsdag te horen dat Sturm Graz de eerste tegenstander wordt op de weg naar het hoofdtoernooi van de Champions League en Maximilian Wöber liet na de loting al doorschemeren vertrouwen te hebben in het tweeluik tegen de club uit zijn geboorteland. Bernard Schuiteman, oud-speler van onder meer Bayer Leverkusen, Feyenoord en FC Utrecht en Oostenrijk-kenner, waarschuwt de Amsterdammers

Jong Ajax in november naar Twente voor broodje beenham

Bron: www.ajaxlife.nl

Loopt Jong Ajax volgend jaar weer een ereronde? © Ajax Images

Ook voor Jong Ajax is het concept-competitieschema bekendgemaakt. De regerend kampioen start 17 augustus met een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht.

De titelverdediger in de Jupiler League komt komend seizoen een aantal erkende namen tegen, zo zien we in het speelschema. Denk aan FC Twente, Sparta en Roda JC. Clubs die je eigenlijk een treetje hoger verwacht.

Concept: Ajax start tegen Heracles, PSV-uit in september

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax dankte de winst op Heracles vorige keer aan Neres. © Pro Shots

Ajax opent het nieuwe seizoen voor eigen publiek. Dat gebeurt zaterdag 11 augustus tegen Heracles Almelo. Dit blijkt uit het conceptschema van de KNVB. Grappig genoeg was de opener vorig seizoen nog andersom.

Hopelijk is de uitslag dit keer wel een stukkie gunstiger, want vorige keer werd er verloren. Bij het eredivisiedebuut van Marcel Keizer ging Ajax ondanks een voorsprong met 2-1 onderuit. Dit keer moet Ajax beter uit de startblokken schieten, want het blijkt moeilijk om een achterstand in te lopen.

Pages

Subscribe to FC Utrecht