Jeugdopleiding

Ajax schrijft Henderson en Rijkhoff in voor UEFA Conference League

Bron: ajaxfanzone.nl

Nieuwkomers Jordan Henderson en Julian Rijkhoff maken onderdeel uit van de selectie voor de Conference League, is te zien op de site van de UEFA. De spelersgroep bestaat in totaal uit 46 spelers. Een groot aantal namen heeft een sterretje achter zijn naam. Dat zijn voornamelijk spelers van Jong Ajax, maar ook basisklanten Devyne Rensch, Jorrel Hato, Kenneth Taylor en Brian Brobbey. Zij staan op een B-lijst.

Rijkhoff keert terug bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Julian Rijkhoff officieel gepresenteerd. De spitst tekent een contract bij Ajax tot juni 2027, met een optie tot verlenging van een jaar. Rijkhoff (Purmerend, 25 januari 2005) verliet de jeugdopleiding van Ajax in 2021 voor die van Borussia Dortmund. De afgelopen seizoenen kwam hij uit voor het O19-elftal van de Duitsers.

Verweij: ‘Ajax ziet Babadi als optie als Misehouy contract niet verlengt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft contact gelegd met de entourage van Isaac Babadi, zo weet Mike Verweij te melden in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De achttienjarige PSV-middenvelder kan transfervrij bij PSV vertrekken. Ajax is geïnteresseerd, behalve als Gabriel Misehouy (foto) zijn aflopende contract in Amsterdam ‘gewoon’ verlengt, aldus Verweij. Babadi en Misehouy gelden als grote talenten in de jeugdopleiding van respectievelijk PSV en Ajax en beschikken beiden over een contract dat komende zomer afloopt.

Derksen: ‘Stoppen met Van Gaal en meteen Jonk en Molenaar binnen halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Johan Derksen adviseert Ajax om per direct te breken met Louis van Gaal als adviseur. De analist van Vandaag Inside vindt dat de club in crisis behoefte heeft aan een directie die de benodigde reorganisatie intensief kan begeleiden. “Ajax moet meteen stoppen met Louis van Gaal”, zegt Derksen vrijdagavond in de laatste reguliere uitzending van 2023. Van Gaal werd op 3 oktober benoemd tot adviseur van de Raad van Commissarissen. Hoewel Derksen de expertise van Van Gaal erkent, vindt hij hem op dit moment niet de juiste man voor die positie.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding