Jeugdopleiding

7 Voetballegendes van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax Amsterdam is een van de grootste en meest prestigieuze voetbalclubs ter wereld. De club heeft vele sterren voortgebracht die uitgroeiden tot voetballegendes. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van 7 voetballegendes die ooit voor Ajax gespeeld hebben.

Ajax koning van de speeltijd voor spelers uit eigen jeugdopleiding

Bron: source

Ajax is dit seizoen de club die het meeste speeltijd geeft aan spelers uit de eigen jeugdopleiding. De Amsterdammers hebben bijna veertig (!) procent aan speeltijd ingeruimd aan spelers uit de eigen jeugdopleiding en dat is minimaal tien procent meer dan elke andere club in Nederland. Heracles Almelo, Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles sluiten de rijen met vrijwel geen enkele speeltijd voor eigen jeugd.

FC Barcelona doet Mazraoui een eerste contractvoorstel

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

FC Barcelona lijkt Noussair Mazraoui spoedig te willen contracteren. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Barcelona een eerste voorstel bij de rechtsback neergelegd. De Catalaanse topclub ziet in Mazraoui een buitenkansje. Mazraoui is deze zomer immers transfervrij en Barcelona is hard op zoek naar een nieuwe rechtsback. Bovendien is Mazraoui een speler van de buitencategorie. Dit seizoen behoort de 24-jarige speler tot een van de absolute sterkhouders bij Ajax.

Welke keepers heeft Ajax onder contract staan?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax1.nl heeft alle keepers die op dit moment bij Ajax onder contract staan voor je op een rijtje gezet.

Maarten StekelenburgGeboortejaar: 1983Team: Ajax 1Contract tot: 1 juli 2022

De doelman speelde in het verleden ook al jaren voor Ajax, voordat hij de stap naar het buitenland maakte. Na avonturen bij onder andere AS Roma en Everton is hij nu weer terug in Amsterdam. De routinier speelde de afgelopen jaren niet tot nauwelijks wedstrijden, maar laat bij Ajax zien dat hij nog altijd kan keepen.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding