Jeugdopleiding

Wat Højbjerg kan toevoegen aan dit Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder naar verluidt uitgekomen bij Pierre-Emile Højbjerg. Højbjerg, speler van Southampton, heeft nog maar een eenjarig contract en weigert deze verbintenis te verlengen. Een vertrek is daarom aanstaande en Ajax lijkt een realistische bestemming voor de Deens international. Maar wie is de 24-jarige Højbjerg eigenlijk? En wat kan hij toevoegen aan de huidige Ajax-selectie?

Jeugdspelers Douglas en Musampa tekenen eerste profcontract

Bron: ajaxfanzone.nl

Terrence Douglas en Nordin Musampa hebben hun eerste profcontract getekend bij Ajax, zo meldt de club via de officiële website. De 18-jarige spelers, beiden verdedigers, zetten vrijdag hun handtekening onder een verbintenis die ingaat op 1 juli 2020. De overeenkomst van Musampa loopt tot medio 2022, die van Douglas tot 30 juni 2023. Vanaf komend seizoen sluiten beide spelers officieel aan bij de selectie van Jong Ajax.

‘Ik kon Ajax verlaten voor Chelsea, maar dat was een onrealistische optie’

Bron: www.voetbalzone.nl

Van de Nederlandse spelers die momenteel deel uitmaken van de jeugdopleiding van een Engelse club, zal Anouar El Mhassani misschien relatief gezien tot de onbekendere namen behoren. De negentienjarige vleugelaanvaller kwam drie jaar geleden na zijn vertrek bij Ajax in de academie van West Ham United terecht en ontwikkelde zich aan de andere kant van Het Kanaal naar eigen zeggen

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding