Jeugdopleiding

Telegraaf: Van der Sar kop van Jut; Overmars en Ten Hag krijgen wel vertrouwen

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf meldt dat binnen de vereniging Ajax, met 73 procent van de aandelen grootaandeelhouder van de NV Ajax, openlijk wordt gesproken over alle vermeende missers van algemeen directeur Edwin van der Sar. Dit zou Van der Sar voor zijn voeten geworpen krijgen als aan het einde van het seizoen het reguliere ‘beoordelingsgesprek’ met de raad van commissarissen en de bestuursraad staat gepland. Onder meer zal er dan gesproken worden over de ‘affaires Jonk en Bosz’ en de aanstelling van Marcel Keizer.

‘Van der Sar moet vrezen voor ontslag, Ten Hag krijgt nieuwe kans’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Edwin van der Sar moet serieus vrezen voor zijn baan. Mocht hij na evaluatie van zijn eigen functioneren zelf niet besluiten om te vertrekken, zal die beslissing hoogstwaarschijnlijk voor hem genomen worden, ze meldt De Telegraaf.

De druk op de algemeen directeur is na de afgang tegen PSV flink toegenomen en binnen de vereniging Ajax wordt er gesproken over zijn missers. Zo wordt Van der Sar onder andere de affaire rond Wim Jonk, het vroege vertrek van Peter Bosz en de aanstelling van Marcel Keizer en Aron Winter ten laste gelegd.

TG: 'Overmars blijft opvallend buiten schot'

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Telegraaf denkt dat er bij Ajax na dit desastreuze seizoen grondig zal worden gekeken naar het functioneren van Edwin van der Sar. De Algemeen Directeur wordt onder meer bekritiseerd om de trainerswissel, de affaire met Dennis Bergkamp en de vermeende chaos in de jeugdopleiding. 'Het kan niet anders of de algemeen directeur krijgt die kritiekpunten aan het einde van het seizoen voor zijn voeten geworpen', valt te lezen.

Botman tekent langverwacht contract bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft verdediger Sven Botman vastgelegd. De mandekker heeft dinsdag een vierjarig contract in Amsterdam getekend, nadat hij al even in verband werd gebracht met een verbintenis. Botman komt momenteel uit voor Ajax O19.

De achttienjarige Botman speelt al jaren in de jeugdopleiding van Ajax. Met zijn lengte was hij altijd al een opvallende verschijning en Ajax beloont hem nu voor zijn goede ontwikkeling. Botman is, mits fit, een vaste waarde in de ploeg van John Heitinga, nadat hij begin dit seizoen nog moest vechten voor zijn plek.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding