Jeugdopleiding

‘Van Ajax begrijp ik het niet, hij kan op de positie van Lasse Schöne spelen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax trok in de afgelopen zomers flink de portemonnee om spelers van buitenaf te halen en dat leidde onder meer tot de successen in de Champions League van afgelopen seizoen. De Amsterdammers gaan echter ook nog prat op de eigen jeugdopleiding en de bedoeling is dat zoveel mogelijk zelfopgeleide talenten uiteindelijk de stap zullen zetten naar de hoofdmacht van trainer

Groeibriljant Dest verlengt zijn contract met één seizoen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na onder anderen Tagliafico, Ziyech, Tadic en Neres heeft ook Sergino Dest zijn contract bij Ajax verlengt. De Nederlands-Amerikaanse verdediger had een verbintenis tot 2021, die nu verlengd is tot 2022, met een optie voor nog één jaar.

Dest speelt sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax. In de strijd om de Johan Cruijff schaal maakte Dest zijn debuut voor Ajax. De rechtsback staat momenteel nog voor de keuze of hij voor het nationale elftal van Nederland of Amerika gaat uitkomen.

Sfeerverslag: 'Van onze lichting brak haast niemand door'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is zaterdagmiddag als het rondom de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA steeds drukker wordt. Enkele toeristen, die zojuist een shirtje in de fanshop hebben gekocht of die een rondleiding door het stadion hebben gedaan, kijken verbaasd om zich heen. Wie zijn al die oudere mensen? Zijn het oud-spelers van Ajax? Nou, inderdaad, dat zijn ze. Jeugdspelers die tussen 1969 en 1979 in de jeugdopleiding van Ajax hebben gespeeld verzamelen zich in de Johan Cruijff ArenA voor een reünie. Het betreft de tweede editie, de vorige was vijf jaar geleden.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding