Jeugdopleiding

Ajax bereikt akkoord met talent Sean Steur en houdt hem uit handen van PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Sean Steur blijft tóch bij Ajax, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het zestienjarige talent heeft met Ajax een akkoord bereikt over een eerste profcontract dat loopt tot medio 2027. Daardoor houdt Ajax Steur uit handen van PSV, dat nadrukkelijke belangstelling had voor de middenvelder. Lang zag het er niet naar uit dat Ajax en Steur, een van de grotere talenten van de jeugdopleiding, tot een akkoord zouden komen.

‘Farioli wil Oguz Aydin naar Ajax halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Francesco Farioli heeft intern bij Ajax Oguz Aydin getipt als mogelijke versterking, zo nemen diverse Turkse media over van de bekende journalist Yagiz Sabuncuoglu, die werkzaam is voor Sports Digitale. De 23-jarige buitenspeler heeft een goed seizoen achter de rug bij Alanyaspor, waar hij nog tot medio 2026 vastligt. Ajax zou inmiddels al contact hebben gezocht met het management van de Haagse aanvaller, die tussen december 2021 en februari 2023 onder Farioli speelde.

VI: ‘Ajax en Feyenoord strijden om handtekening Omari Hutchinson’

Bron: ajaxfanzone.nl

Feyenoord en Ajax zijn in een strijd verwikkeld geraakt om de handtekening van Omari Hutchinson, zo meldt Voetbal International. De twintigjarige aanvaller van Chelsea, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan het naar de Premier League gepromoveerde Ipswich Town, mag weg uit Londen. Volgens Engelse bronnen heeft Feyenoord op dit moment de beste papieren doordat er in De Kuip Champions League-voetbal wordt gespeeld volgend seizoen.

Stengs vol lof over ‘nieuwe Ajax-trainer’ Francesco Farioli

Bron: ajaxfanzone.nl

Calvin Stengs speelde enige tijd bij OGC Nice onder Farioli. Stengs laat weten zeer positief te zijn over de samenwerking met de Italiaanse coach die waarschijnlijk de nieuwe trainer van Ajax gaat worden.  Farioli wordt door sommigen omschreven als een defensief ingestelde coach omdat Nice weinig scoort – maar ook weinig tegen krijgt. Volgens Stengs is dat echter onzin, hij ziet zelfs gelijkenissen tussen de Italiaan en zijn huidige coach bij Feyenoord, Arne Slot. “Veel dingen waren eigenlijk hetzelfde. Het was voor mij vaak makkelijker aanpassen dan voor andere spelers.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding