Opstelling

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

De Eredivisie ligt even stil voor interlands, tijd voor Kale en Kokkie om een tussenbalans op te maken na zeven competitieduels en twee duels in de Champions League. Ze zagen een glimp van het nieuwe totaalvoetbal en een paar onbegrijpelijke missers. De oer-supporters gaan de hele opstelling én de kantoren in de Arena door. ‘Ajax mist een vechter als Bogarde in de staf’

 

Live AZ – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax reist komende zondag af naar Alkmaar waar de uitwedstrijd tegen AZ op het programma staat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Kale en Kokkie: De Podcast

Bron: ajaxfanzone.nl

Waarom leken woensdag bij Ajax de zenuwen in de benen te slaan tegen Liverpool? Lag het aan de instelling, de opstelling of toch ook aan de trainer. Kenners en supporters Kale en Kokkie leggen in deze podcast -mét hart voor Ajax- spelers en staf op de snijtafel. Ook kijken ze vooruit naar de wedstrijd van zondag in Alkmaar. ‘Het is echt jammer voor AZ dat Ajax dinsdag heeft verloren’.

 

Pages

Subscribe to Opstelling