Opstelling

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steijn beschermt spelers en steekt hand in eigen boezem

Bron: ajaxfanzone.nl

Maurice Steijn gooit vanavond in de eerste poule wedstrijd in de Europa League zijn opstelling op verschillende plekken om.  Het experiment met Benjamin Tahirovic en Sivert Mannsverk als twee defensief ingestelde middenvelders pakte tegen FC Twente niet goed uit. Vanwege het diepteloopwerk van FC Twente hebben we heel bewust voor twee controlerende middenvelders gekozen. Maar misschien waren die middenvelders (Tahirovic en Mannsverk, red.) daar op dat moment nog niet klaar voor. Dat kan en kunnen we onszelf kwalijk nemen”, stak de Ajax-trainer de hand in eigen boezem.

Geertruida valt uit bij laatste training, Koeman geeft update over Oranje-selectie voor clash met Ierland

Bron: www.ad.nl

Oranje keert voor het eerste serieuze duel sinds het echec van Dublin, waardoor het Nederlands elftal het WK 2002 misliep, terug op Ierse bodem. Bondscoach Ronald Koeman en Virgil van Dijk schoven aan voor de persconferentie. Daarin wilde Koeman nog niet te veel vertellen over de opstelling, maar Joey Veerman is beschikbaar. Of Nathan Aké speelt, dat is nog afwachten. En ook Lutsharel Geertruida is een vraagteken geworden. Hij viel uit bij de afsluitende training.

Koeman geeft update over Oranje-selectie voor clash met Ierland: ‘Aké is afwachten, Veerman is beschikbaar’

Bron: www.ad.nl

Oranje keert voor het eerste serieuze duel sinds het echec van Dublin, waardoor het Nederlands elftal het WK 2002 misliep, terug op Ierse bodem. In een uitverkocht Aviva Stadium kan Oranje een heksenketel verwachten. Bondscoach Ronald Koeman en Virgil van Dijk schuiven een dag voor de aftrap aan voor de persconferentie. Daarin wil Koeman nog niet te veel vertellen over de opstelling, maar Joey Veerman is beschikbaar en of Nathan Aké speelt, dat is nog afwachten.

Video: Kale en Kokkie zien Ajax opnieuw gelijkspelen

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie proberen het altijd positief in te zien, maar als Ajax voor de tweede keer zo vroeg in de competitie punten laat liggen hebben ze het moeilijk. “Je moet daar als Ajax gewoon winnen”, aldus Kokkie. Ook Kale ziet het somber in: “Het is eigenlijk te triest voor woorden.” In Limburg kwam het team van Maurice Steijn, die vijf spelers liet debuteren, niet verder dan 0-0. Na het eerdere puntverlies tegen Excelsior staat Ajax nu na drie competitiewedstrijden op vijf punten. “Waar hebben we naar zitten kijken”, vraagt Kale zich af.

Pages

Subscribe to Opstelling