Opstelling

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van PSV en Ajax

Bron: source

Na de Europese midweek spelen PSV en Ajax zondagmiddag in het Philips Stadion dé kraker van de 24ste speelronde in de Eredivisie. De Amsterdammers kunnen in het hol van de leeuw een reuzenstap richting de landstitel zetten, terwijl de Eindhovenaren de spanning in de titelstrijd kunnen terugbrengen. Wie sturen Roger Schmidt en Erik ten Hag vanaf 14.30 uur het veld in?

Opstellingen PSV – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag kunnen we goede zaken doen want bij winst staan we 9 punten los van de nummer twee mét nog een wedstrijd tegoed. PSV heeft de laatste zes wedstrijden tegen Ajax niet gewonnen en moet om aansluiting te houden volle bak gaan. Ajax gaat dat altijd alleen moet het, zeker vandaag, minder slordig doen. Erik ten Hag over deze ‘clash’: ‘Dit is een ongelooflijke clash, waar we weer klaar voor zullen moeten zijn. We verheugen ons er op. Wij kijken van wedstrijd tot wedstrijd. We moeten kwaliteit brengen’ en bedacht hiervoor de bovenstaande (foto) opstelling.

Live PSV – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondagmiddag de uitwedstrijd tegen PSV op het programma en bij winst kan Ajax een behoorlijk gat slaan in de strijd om de landstitel. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Opstellingen Ajax – Lille

Bron: ajaxfanzone.nl

Wij ontvangen vandaag Lille voor de returnwedstrijd. De heenwedstrijd werd na een achterstand met 1-2 gewonnen en dat geeft ons een prettige start. Zelfs met een 0-1 verlies gaan we door maar dar dat is onze eer te na. De Schotse arbiter William Collum fluit vanavond de wedstrijd van Ajax tegen Lille en hij is voor Ajax geen onbekende al is het wel al even geleden. De wedstrijd begint al om 18:55 en is te zien op RTL7 en ESNP1.

Pages

Subscribe to Opstelling