Opstelling

Opstellingen Vitesse – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Helaas zijn we alweer aan het einde van het seizoen gekomen en al zijn we al kampioen, we gaan toch voor de winst. Ook Vitesse kan ook niet meer stijgen of dalen op de ranglijst maar zullen flink tegenstand willen bieden. Een aantal spelers zijn al op vakantie maar onze selectie is ruim genoeg om dat op te vangen. Onze oefenmeester heeft daarom de bovenstaande opstelling verzonnen waarmee we het Vitesse moeilijk gaan maken en de vraag is of we het honderdste competitiedoelpunt gaan maken (en wie!). Serdar Gözübüyük heeft de eer om deze wedstrijd te begeleiden.

LIVE | NAC met vertrouwde opstelling tegen Volendam in eerste ronde play-offs

Bron: www.ad.nl

Zes ploegen uit de Keuken Kampioen Divisie mogen nog hopen op promotie naar de eredivisie. Zij beginnen vanavond aan de play-offs. Volg de belangrijkste ontwikkelingen bij deze duels via ons liveblog. • 16.30 uur: NAC Breda - FC Volendam • 18.45 uur: De Graafschap - Roda JC • 21.00 uur: Almere City - NEC De winnaars van de drie duels plaatsen zich voor de halve finales, waarin ook de nummer 16 van de eredivisie instroomt. De uiteindelijke winnaar speelt volgend seizoen op het hoogste niveau.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Vitesse

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondag staat voor Ajax de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, de ploeg gaat op bezoek bij Vitesse. Voor beide teams staat er niks meer op het spel: Ajax is al lang en breed kampioen, Vitesse plaatste zich donderdag voor de voorrondes van de Conference League. Maar Ajax zal het seizoen waardig willen afsluiten en kan nog een mijlpaal behalen: 100 Eredivisie-goals dit seizoen. Daarvoor is tegen Vitesse nog 1 goal nodig.

Opstellingen Ajax – VVV Venlo

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om half drie aan de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en de tegenstander is VVV Venlo. Trainer Erik ten Hag heeft Jurgen Ekkelenkamp, Mohammed Kudus en Oussama Idrissi een basisplaats gegeven. Ajax heeft nog vier doelpunten nodig om de 100 goals aan te tikken en daar zal vanmiddag zeker voor worden gestreden.

Opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Devyne Rensch, Jurgen Ekkelenkamp, Davy Klaassen, Mohammed Kudus, David Neres, Sebastien Haller, Oussama Idrissi.

Pages

Subscribe to Opstelling