Opstelling

Opstellingen FC Twente – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

FC Twente staat bekend als lastige ploeg voor Ajax. De laatste zege in de Grolsch Veste was op 2 maart 2013 maar met de vorm waarin we nu spelen, zal er vandaag vast wel gewonnen worden. Dusan Tadic, Hakim Ziyech en Quincy Promes spelen tegen hun oude werkgever en Noa Lang neemt de taken waar van de herstellende David Neres. Pol van Boekel geeft om 12:15 uur het startsein voor deze wedstrijd.

Opstelling FC Twente: Drommel; Verhaegh, Busquets, Schenk, Verdonk; Selahi, Roemeratoe, Brama; Cantalapiedra, Vuckic, Nakamura

Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een jaar afwezigheid van FC Twente staat er aankomende zondag weer een wedstrijd tegen de Tukkers op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Opstelling Ajax: Martínez centraal duo met Schuurs

Bron: source

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het uitduel met OSC Lille bekendgemaakt. De Ajax-trainer kiest voor een centraal duo bestaande uit Perr Schuurs en Lisandro Martínez. Zij vervangen Joël Veltman en Daley Blind, die er vanwege een schorsing niet bij zijn. Doordat Martínez een linie naar achteren schuift, begint Noussair Mazraoui op het middenveld.

Opstellingen Lille OSC – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Lille OSC en Ajax treffen elkaar vandaag in het Stade Pierre-Mauroy voor de returnwedstrijd in de Champions League. Daley Blind en Joël Veltman mogen door hun schorsing vandaag niet meedoen en worden vervangen door Lisandro Martínez en Perr Schuurs terwijl Noussair Mazraoui op het middenveld wordt ingedeeld. De wedstrijd begint om 21:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Felix Brych en is te zien op Veronica en Ziggo Sport.

LIVEBLOG: Lille – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het vanavond enigszins gehavend op tegen Lille. Joël Veltman en Daley Blind zijn na hun rode kaart tegen Chelsea geschorst.

Waar velen verwachtten dat Perr Schuurs en Edson Alvarez samen het centrum zouden vormen, verrast Ten Hag met zijn keuzes. Hij kiest voor Schuurs in combinatie met Lisandro Martinez. Ook opvallend: de niet helemaal fitte Noussair Mazraoui start vanaf het middenveld. Sergino Dest begint als rechtsback.

Weet Ajax met deze verrassende opstelling te winnen? Volg het duel in ons liveblog!

Ten Hag: “Zo min mogelijk concessies doen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het woensdagavond op tegen Lille. In Frankrijk zal Ajax het zoals bekend moeten doen zonder de geschorste Daley Blind en Joël Veltman. En dus moet Erik ten Hag geen puzzelen wat zijn centrum achterin gaat worden. “Wat ik kwijt wil over de opstelling? Niks. Ik sta voor onze speelwijze die wil ik intact houden, daaraan wil ik eigenlijk geen concessies doen. Dat zal nu wel moeten, maar wel zo min mogelijk”, laat de hoofdtrainer weten op de persconferentie.

Ten Hag puzzelt: 'Moet voor de spelers herkenbaar blijven'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag wil nog niets kwijt over de opstelling van Ajax tegen Lille van woensdagavond. De oefenmeester heeft de puzzel in zijn hoofd echter al gelegd en wil zo min mogelijk concessies doen, vooral in de manier van spelen.

'Ik sta voor onze speelwijze, die wil ik intact houden', vertelt de oefenmeester op de persconferentie. 'Ik ben me ervan bewust dat je concessies zult móéten doen als je je centrum mist, maar je moet ze zo min mogelijk doen. En zeker niet aan de speelwijze. Het moet voor de spelers herkenbaar blijven.'

Vermoedelijke opstelling Ajax in Lille: Álvarez en Schuurs als centrale duo

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax gaat woensdagavond op bezoek in Frankrijk, voor de tweede ontmoeting met OSC Lille. Wanneer de Amsterdammers een overwinning weten te boeken in het Stade Pierre-Mauroy, komt overwintering in de Champions League wel erg dichtbij. Door de rode kaarten die Daley Blind en Joel Veltman kregen in de uitwedstrijd tegen Chelsea, moet Erik ten Hag nog even flink puzzelen in de opstelling van Ajax in Lille.

Pages

Subscribe to Opstelling