Keeper

Ajax Vrouwen verliezen laatste wedstrijd van FC Twente (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen koploper FC Twente wist de ploeg van Danny Schenkel dat het met tien doelpunten verschil moest winnen van de ploeg uit Enschede om nog kans te maken op de landstitel. In de eerste helft wisten Leuchter en Grant  te scoren en hadden de de Ajax Vrouwen na rust via Pelova een goede mogelijkheid op de 3-0, maar de Ajax-aanvaller zag haar inzet gekeerd worden door de sluitpost van FC Twente.

Yvon Mvogo met opgeheven hoofd weg bij PSV, keeper nam al afscheid van zijn ploeggenoten

Bron: www.ad.nl

Keeper Yvon Mvogo heeft afgelopen weekend PSV uitgezwaaid. Hij nam afscheid van zijn collega's bij de Eindhovense club, in de veronderstelling dat hij komende zomer niet meer terugkeert in het Philips Stadion. De 27-jarige keeper kende geen eenvoudige periode bij PSV, maar heeft zich de afgelopen anderhalve maand knap herpakt en de bekerwinst maakte voor hem veel goed.

Gorter over Eredivisie-debuut voor Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jay Gorter mocht afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen Vitesse zijn Eredivisie-debuut maken. De 21-jarige doelman stond de hele negentig minuten onder de lat. Hoewel Gorter twee doelpunten moest incasseren, is de sluitpost wel erg tevreden met zijn debuut. Daarnaast is Gorter vooral trots op zijn speelminuten voor Ajax.

'Ajax ziet toekomst in Gorter en wil hem na dit seizoen verhuren'

Bron: source

Jay Gorter (21) staat zondagmiddag voor het eerst in de basis bij Ajax in een Eredivisiewedstrijd. De keeper krijgt de voorkeur boven Maarten Stekelenburg, vermoedelijk omdat het de laatste wedstrijd is van het reeds besliste Eredivisieseizoen. Daarmee benadrukken de Amsterdammers dat ze toekomst zien in de sluitpost, al ligt zijn nabije toekomst vermoedelijk buiten de Johan Cruijff Arena.

Lamprou gelooft in stunt: "Ajax niet in zijn beste periode"

Bron: source

Kostas Lamprou is een ervaringsdeskundige als het gaat om stunten tegen Ajax. In 2016 won de dertigjarige doelman met Willem II in de Johan Cruijff ArenA (1-2). Zaterdag gaat Lamprou met zijn huidige werkgever, PEC Zwolle, opnieuw op bezoek bij Ajax. "Natuurlijk zijn wij de underdog, maar er zijn elk seizoen wel een paar ploegen die verrassen", gelooft de keeper in een goed resultaat.

Pages

Subscribe to Keeper