Keeper

Ajax sluit seizoen kenmerkend af met nederlaag tegen Twente: 3-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft dit teleurstellende seizoen kenmerkend afgesloten met een 3-1 nederlaag uit tegen FC Twente.  Uitgerekend PSV voorkwam dat Ajax helemaal het lachertje van dit seizoen zou worden. Door de zege van de Eindhovenaren bij AZ (1-2), bleef de wanvertoning van de onttroonde landskampioen bij FC Twente (3-1) zonder gevolgen. Ajax gaat zodoende op zijn tandvlees en niet op eigen kracht de Europa League in.

LIVE eredivisie | Vitesse leidt tegen tiental Groningen, keeper Leeuwenburgh van het veld gestuurd

Bron: www.ad.nl

Er is niemand die nog twijfelt over het lijfsbehoud van Vitesse. De Arnhemmers staan met nog twee duels te gaan zes punten boven de degradatiestreep en hebben qua doelsaldo een marge van zeventien doelpunten op nummer zestien FC Emmen. Vandaag hoopt het zich tegen nummer zeventien FC Groningen ook officieel veilig te spelen. Volg het duel vanaf 14.30 uur hier live.

Ajax bereikt akkoord met Pasveer over contractverlenging met één jaar

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een akkoord bereikt met Remko Pasveer over verlenging van zijn aflopende contract, zo meldt de club in een officieel persbericht. De 39-jarige doelman was al enige tijd mondeling akkoord over een verlenging van één jaar, maar kreeg daarvan maar geen papieren bevestiging. Nu heeft Pasveer alsnog tot medio 2024 bijgetekend en gaat zo zijn derde seizoen in Amsterdamse dienst in.

Sparta slaat aanval van FC Twente op plek 5 af in spektakelstuk met zes goals

Bron: www.ad.nl

FC Twente - Sparta was het duel tussen de keepers met de meeste clean sheets in de eredivisie, Nick Olij en Lars Unnerstall (beiden dertien). Maar aan het voetbalgeweld van vandaag konden zij ook niets doen. Sparta pakte na een late gelijkmaker van Shurandy Sambo, die vervolgens zijn tweede gele kaart kreeg voor provoceren van het publiek, uiteindelijk een knap punt (3-3) en blijft bóven Twente op de vijfde plek staan.

Pages

Subscribe to Keeper