Keeper

Ajax bereikt akkoord met talent Sean Steur en houdt hem uit handen van PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Sean Steur blijft tóch bij Ajax, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het zestienjarige talent heeft met Ajax een akkoord bereikt over een eerste profcontract dat loopt tot medio 2027. Daardoor houdt Ajax Steur uit handen van PSV, dat nadrukkelijke belangstelling had voor de middenvelder. Lang zag het er niet naar uit dat Ajax en Steur, een van de grotere talenten van de jeugdopleiding, tot een akkoord zouden komen.

Met Daniëlle de Jong staat wéér een Oranje-keepster op: ‘Debuut bij afscheid Lieke, dat vergeet ik niet’

Bron: www.ad.nl

Nederland - Finland (1-0) op 30 juni 2024 zal voor altijd de geschiedenisboeken ingaan als de laatste thuiswedstrijd van Lieke Martens voor de Oranje Leeuwinnen. Maar óók als het Oranje-debuut van keepster Daniëlle de Jong (21). Haar puike optreden bewees voor bondscoach Andries Jonker niet alleen dat het Nederlandse keepersniveau stijgende is, het leidde ook tot groot enthousiasme bij de familie De Jong. ,,Haha, zo enthousiast zijn ze altijd!”

Ajax meldt officieel komst Farioli als nieuwe hoofdtrainer en ook rest van de staf bekend

Bron: ajaxfanzone.nl

Francesco Farioli is de nieuwe hoofdtrainer van Ajax, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De 35-jarige Italiaan komt over van OGC Nice en tekent een contract voor drie seizoenen. Het contract van Farioli gaat op 11 juni in, en loopt tot en met 30 juni 2027. Hij wordt bij Ajax de opvolger van interim-trainer John van ‘t Schip, die eind oktober de ontslagen Maurice Steijn verving.

Pages

Subscribe to Keeper