Keeper

Jong Ajax vermaakt de supporters nog één keer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax speelde op een grauwe maandagavond tegen Excelsior. De jonge Amsterdammers zullen met een goed gevoel beginnen aan de wedstrijd na de overwinning op Go Ahead Eagles. Maandagavond speelden de jonge Amsterdammers voorlopig voor de laatste keer voor het thuisfront of andere Ajacieden. Het kabinet heeft besloten dat de aankomende 3 weken geen supporters aanwezig mogen zijn bij sportwedstrijden

Jong Ajax neemt eerste drie punten mee naar Amsterdam

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Amsterdamse beloftenploeg stond voor het eerst in de geschiedenis na 3 wedstrijden op 0 punten in de Keuken Kampioen Divisie. Ajax stond na 3 wedstrijden al op 8 tegendoelpunten. Niet echt des Ajax, maar Mitchell van der Gaag kon vrijdagavond wel de verdediging versterken met de 17-jarige vleugelverdediger Devyne Rensch. Rensch, die in voorbereiding een hele goede indruk achterliet bij Ajax 1, mocht het vrijdagavond tegen Go Ahead Eagles voor het eerst laten zien.

Jong Ajax opnieuw onderuit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax speelde maandag avond alweer de derde  wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax kende niet de beste start, maar dat kwam mede dankzij twee hele jonge selecties de eerste wedstrijden. Lukt het Jong Ajax maandagavond om eindelijk van de nul punten af te komen?

Ajax moet Tagliafico één duel missen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het zondagmiddag tegen RKC Waalwijk op zonder Nicolás Tagliafico. De Argentijn is voor één duel geschorst vanwege zijn rode kaart tegen Sparta Rotterdam.

Tagliafico probeerde zondagmiddag Mohamed Rayhi af te stoppen met een sliding, maar hij miste de bal. Wél raakte Tagliafico deze met zijn hand, wat door scheidsrechter Jochem Kamphuis werd beoordeeld als doorgebroken speler. Vervolgens pakte de arbiter resoluut de rode kaart, waardoor Ajax na een half uur al met tien man kwam te staan.

Pages

Subscribe to Keeper