Theo Janssen

Ajax wint oefenduel eenvoudig van Sint Truiden

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de tweede oefenwedstrijd van deze voorbereiding op het nieuwe seizoen in winst om weten te zetten. Op Sportpark Bovenmolen in Oldebroek werd er voor het oog van zo’n vijfduizend toeschouwers met 4-0 gewonnen van het Belgische Sint Truiden VV. Na een vroege openingsgoal van Jorrel Hato stagneerde het spel en de 1-0 werd dan ook de ruststand. Direct na rust nam Ajax afstand van de Belgen, een minuut nadat de tweede helft werd afgetrapt zette Jaydon Banel de ploeg op 2-0.

Dominique Janssen (29) volgende Nederlander bij Manchester United: ‘Na Jackie Groenen, nu ik’

Bron: www.ad.nl

Dominique Janssen (29) verruilt deze zomer na vijf jaar haar comfortzone in Wolfsburg voor een nieuwe uitdaging bij Manchester United. Daarmee wisselt ze de zevenvoudig landskampioen van Duitsland in voor de ambitieuze Engelse club die pas vijf jaar op het hoogste niveau speelt. ,,Eén jaar geen Champions League is oké, maar dat maakt de honger alleen maar groter.”

Vincent Janssen ergert zich aan felle kritiek op Xavi Simons: ‘Daarom wil ik nooit meer in Nederland spelen’

Bron: www.ad.nl

Vincent Janssen vindt dat Xavi Simons veel te hard wordt aangepakt na zijn matige interland voor Oranje tegen Schotland. Voor de spits van Royal Antwerp, die zelf 22 interlands achter zijn naam heeft staan, is de manier waarop er in Nederland over spelers wordt gesproken zelfs een reden om nooit meer in de eredivisie te willen voetballen.

Pages

Subscribe to Theo Janssen