Theo Janssen

Antwerp kan komst Berghuis vergeten: ‘We moeten respecteren dat Ajax hem niet kwijt wil’

Bron: ajaxfanzone.nl

Steven Berghuis vertrekt niet naar Royal Antwerp, dat serieus in de markt was voor de spelmaker van Ajax. Er gingen geruchten in Belgische media dat de club van Mark van Bommel en Marc Overmars belangstelling heeft in Berghuis, hetgeen Van Bommel ook desgevraagd bevestigt tegenover Radio 538. “Steven is een topspeler maar het gaat niet door. We hebben genoeg Nederlanders”, aldus Van Bommel lachend op de radiozender.

LIVE | Leeuwinnen overklassen België in feestelijk uitzwaaiduel, Pelova schiet vierde treffer binnen

Bron: www.ad.nl

De Nederlandse voetbalvrouwen zijn begonnen aan deuitzwaaiwedstrijd tegen België. De wedstrijd staat ook in het teken van een actie voor de stichting Spieren voor Spieren. De internationals stellen, op initiatief van bondscoach Andries Jonker en verdedigster Dominique Janssen, hun shirts ter beschikking voor het goede doel. In dit liveblog volg het duel op de voet.

LIVE | Oranje Leeuwinnen in uitzwaaiduel tegen België met Pelova en Brugts als wingbacks

Bron: www.ad.nl

De Nederlandse voetbalvrouwen komen vanavond in de uitzwaaiwedstrijd tegen België in actie voor de stichting Spieren voor Spieren. De internationals stellen, op initiatief van bondscoach Andries Jonker en verdedigster Dominique Janssen, hun shirts ter beschikking voor het goede doel. Daarnaast bieden de speelsters ook een gedragen shirt van hun club aan voor de veiling.

Tranen bij Nederlands Wolfsburg-trio na verloren CL-finale: ‘Het verdriet is hartstikke groot’

Bron: www.ad.nl

De emoties liepen hoog op bij de Nederlandse enclave die vandaag hoopte de Champions League te winnen. Dominique Janssen, Jill Roord en Lynn Wilms gaven met Wolfsburg een 2-0-voorsprong tegen FC Barcelona bij rust helemaal weg en moesten het doen met de zilveren medaille. Emotie wonnen het, zo vlak na de finale, van de trots die de komende dagen als vanzelf komt.

Pages

Subscribe to Theo Janssen